+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

VIP arrangementer

VIP arrangementer

En oplevelse for de færreste. Prisen er i den høje ende… Til gengæld er det oplevelser i den helt ekstravagante ende, hvor kun budgettet sætter barrieren for hvad arrangementet skal indeholde.

VIP oplevelser skal være uforglemmelige! De er ofte for mindre grupper hvor der skal kræses ekstra

Inviter dine VIP gæster på en eksklusiv oplevelse der sprænger alle rammer...

Hvem tager på VIP tur?
Prismæssigt ligger VIP arrangementer i den dyre ende. Det betyder også, at det oftest er en mindre gruppe der inviteres. Det kan være alt fra udvalgte special kunder eller leverandører til f.eks. ledelsesgruppen eller bestyrelsen. En anden mulighed kan være være en lodtrækning eller en konkurrence blandt medarbejdere, forhandlere eller lignende. Formålet med VIP arrangementer er, at deltagerne skal føle de er noget særligt og får en oplevelse ud over det sædvanlige. De må gerne blive imponeret. Vi  elsker når vore VIP kunder viser deres begejstring og kommer hjem med en “waow” oplevelse …. 

Langt de fleste VIP arrangementer skræddersys for 4-8 personer. Programmet kan være tætpakket med det bedste fra øverste hylde eller man kan have udvalgt en del af turen til at byde på det helt ekstravagante.

Vi oplever VIP arrangementer hvor der undervejs skal være plads til lidt mødeaktivitet. Det kan være til fortrolige snakke, eller decideret bestyrelsesarbejde. Her er det vigtigt ,at der skabes ro til fordybelse. Mange erhvervspsykologer peger på  isolation som det vigtigste redskab når koncentrationsevnen og produktiviteten skal øges. Afhængig af mødets art, så finder vi de rette lokaler til jer. Er det blot et enkelt møde af en times varighed, så har mange hoteller velegnede lokaler. Men er det dagsmøde med pauser, så kan omgivelser omkring spille en stor rolle. 

Alle elsker “surprices”…. Derfor er det genialt hvis der kan laves et overraskelses moment på en VIP rejse. Det kan i sig selv være entreen til et F1 arrangement, såfremt man formår at holde det hemmeligt så længe. Men det kan også være en aktivitet under rejsen. Flyv luftballon, kokkeskole eller et minicruise. Sådanne ekstra oplevelser er med til at styrke samarbejdet. 

Gevinsten ved VIP arrangementer

 • Investering i vigtige kunder eller leverandører skaber stærkere relationer
 • Prioritering af tid sammen viser tillid og interesse 
 • VIP arrangementer giver fælles oplevelser at tale om længe efter 
 • Samvær i mindre gruppe giver mere nærvær og øger troværdighed

Hvilke VIP arrangementer.....

Så fedt og eksklusivt kan det blive….

 • TRANSPORT
  Det starter med transporten. Nogle har eget privatfly og andre vil gerne opgraderes til Business Class på rutefly. Her skal det dog siges at vi oplever en del VIP arrangementer på helt almindelig økonomiklasse – især da mange ture er korte strækninger indenfor Europa. Men alt er muligt.
 • HOTELLER
  Hotellerne skal helst være 5* og hvis det så samtidig har en super beliggenhed så er de fleste godt tilfredse. For visse arrangementer kan noget unikt betyde et andet hotelvalg. Måske er det et ophold i idylliske omgivelser tæt på naturen, et opgraderet glamping telt direkte ved banen eller en af vore små perler….. et lille “secret hotel” som oser af charme og lever et skjult liv for de fleste.
 • MAD OG DRIKKE
  Madmæssigt skal der ofte  kræses igennem. Oplagt er de mange Michelin restauranter der i sig selv er garant for mad af høj kvalitet. Det kan også være den unikke picnic serveret sammen med vinsmagning på en hyggelig vingård. Mange er vilde med et bord på en skøn tagterrasse med udsigt. I Emiraterne kommer man ikke uden om de vanvittige fredagsbrunch med champagne… I det hele taget kan der her for alvor skrues på kreativiteten
 • ENTREBILLETTER
  Billetter til motorsport er en anden vigtig del. De almindelige ståpladser skal skiftes ud med en god tribune. Og for de som ønsker det ekstraordinære har vi adgang til F1 Experience billetter, ligesom Le Mans byder på Officiel Hospitally billetter. Disse findes i forskellige gradueringer afhængig af hvor eksklusivt det ønskes. Typisk bydes der på lounges med mad og drikke, gode tribuner og måske noget pitwalk etc. På de klassiske baner som f.eks. Monaco kan der bestilles adgang til celebre jet-set yachts med førsteklasses udsigt og butlerservice med drinks og canapéer. I Singapore er der mulighed for Sky Lounge direkte over pitten med aircondition, åben bar og Deluxe middag. Skal det være absolut overdådigt, så er der Paddock Club til 35.000-55.000 kr pr. billet.
 • KRYDDERIER…
  Ekstra oplevelser er igen individuelt. Faktisk har mange nok i de dyrere og eksklusive entrebilletter. Det betyder som regel, at man bliver på banerne hele lørdagen og søndagen. Men er der allivel noget på ønskesedlen, så kan det arrangeres. Det kan være en helikopter tur over byen og banen på Le Mans i Dubai, leje af sjove sportsvogne i Las Vegas eller måske forkælelse med spa og massage i naturlige kilder i Budapest. Det meste er muligt…. Og ellers jagter vi det umulige….

Udvalget af særlige VIP billetter

F1 EXPERIENCE

F1 Experience tilbydes på de fleste F1 baner – der er dog enkelte undtagelser. Det er velegnet for de som ønsker en luksuriøs oplevelse og de kan vælges mellem flere indholdsvarianter.  Læs mere
le mans præmie overrækkelse

Officiel Hospitalité

Le Mans er for mange en kæmpe folkefest Også her kan vi tilbyde det eksklusive med lounges, terrasser og lækkert mad. Præcis som i F1 – blot mere value for money. Læs mere (afventer)
paddock - paddock club

PADDOCK CLUB

For den kræsne gæst! Dette er toppen af poppen…. Mere eksklusivt bliver det ikke. Billetterne er dyre og oplevelsen er extravagant iblandt celebreties fra hele verden.   Læs mere

Kontakt vores erhvervs afdeling....

Vores ekspert Kirsten Wichmann er klar til at hjælpe jer videre.

Book et møde eller ring på 7020 6383, så får vi sammen en snak om jeres ønsker.
Eller send en mail, så kommer i direkte i kontakt med vores erhvervsspecialist Kirsten Wichmann.