+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Vinsmagning

Populært og superhyggeligt

Vinsmagning er en god og hyggelig måde at kickstarte sin Le Mans oplevelse på. Henover ca. 2 timer vil i smage 7 forskellige vine, hvortil der serveres snacks.

Ole Lilholt
GPT Manager
Torsdag og fredag aften åbnes flaskerne

Vinsmagning
- Meget mere end vin

Årets nyhed!

Der er meget mere til Le Mans end fadøl, brummende biler og lugten af brændt gummi. I samarbejde med Vin & Venner, der tidligere har leveret vin til den lille vinbar, vil der i år være mulighed for at deltage i vinsmagning torsdag og fredag eftermiddag. Dette er din mulighed for at lære lidt mere om vin og i fremtiden undgå at komme hjem med en vin der ender i afløbet. Udover en større kendskab til vin, er dette også et socialt arrangement. Få udvekslet erfaringer, synspunkter og smagsnuancer med de andre gæster og selvfølgelig også jeres vært.

Arrangementet forløber henover ca. 2 timer. Her vil i blive præsenteret for 7 forskellige vine. Jeres vært vil bl.a. fortælle om vinens historie, hvor den kommer fra og hvilke smagsnoter i skal holde øje med. Der vil være en rød tråd igennem hele eftermiddagen i form af et tema, f.eks. Østrig. Undervejs vil der være snacks og vand til at skylle efter med.

Der køres kvalifikationer i løbet af aftenen samt træning – dem skal der også være tid til at se lidt af. Derfor ligger vores vinsmagning om eftermiddagen lige inden aftensmaden.

Galleri

Et socialt og lærerigt arrangement med vin i fokus.

En rød tråd

Der vil være en rød tråd igennem hele eftermiddagen i form af et tema, f.eks. Østrig. De 7 vine vil variere i kategori. De klassiske røde- og hvide vine vil altid blive trukket op til smagningen, rosé og andre udgaver vil variere alt efter hvor henne i verden temaet bringer os. Lige gyldigt hvilke vine der bliver præsenteres, garantere vi spændende fortællinger om producenterne og deres vine. Måske sniger en enkelt røverhistorie eller to sig ind?

Ikke for alle…

Dette arrangement er kun for Grand Prix Tours’ gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen – også de, som ikke bor i Karting Syd. Der skal dog købes billet til arrangementet. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.

Det sker også på Le Mans...

le mans - herrefrokost
Herrefrokost M/K
le mans - stå pladser
Pitwalk
le mans - racer om natten
Mulsanne
le mans kør selv - kører parade
Køreparade
le mans bil
Le Mans program
le mans - race event
RaceVisit