Vietnams Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL VIETNAM - NYHED 2020

Formel 1 i Hanoi er på alle måder en fantastisk spændende oplevelse. Et gadeløb inde i det centrale Hanoi i en by som ellers opfatter scooteren som deres primære transportmiddel. Oplev et mix af intens F1 stemning og en charmerende asiatisk by hvor man får meget for pengene. Kombiner rejsen med enten strandferie eller rundrejse i Vietnam. Allerede nu forbereder vi gruppetilbud - ring og hør. 

Vi har endnu ikke fået oplyst tidspunktet, men det står fast at der skal sættes kryds i kalenderen i april 2020 engang. Der slipper løbende flere og flere informationer ud og vi opdaterer løbende....

På turen bor vi på 4* Hotel hotel centralt i Hanoi. Super hyggelig RaceNight med F1 journalist Peter Nygaard. En tur med tid til både at se Formel 1 løb i de stemningsfulde omgivelser omkring SOld Hanoi og opleve den gamle franske kolonitidsby. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold på stranden på Phu Quoc eller med en interessant rundrejse i Vietnam.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement april 2020
 • Flyarrangement + Rundrejse i Vietnam
 • EntrebilletterPrisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Hanoi t/r
 • Inkl. skatter, bagage, catering, drikkevarer, underholdning som nævnt.
 • 23 kg bagage + 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på valgte hotel 
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet til banen fredag, lørdag og søndag 
 • RaceEvents med Peter Nygaard
 • Dansk turleder under opholdet
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1500 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af andre tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden. 

RaceEVENT

For at fuldende oplevelsen i Hanoi har vi, traditionen tro, og vores velkendte og ikke mindst velrenommerede Formel 1 journalist og fotograf, Peter Nygaard til stede. Peter Nygaard har i sin egenskab af journalist og fotograf været ude til mere end 500 løb og har opbygget en kæmpe viden – Med Peter Nygaar på sidelinjen kan du virkelig få svar på mange ubesvarede spørgsmål indenfor Formel 1 verdenen. .

Udflugter

BYRUNDTUR I HANOI
3 timers byrundtur for at se området med Ho Chi Minh Mausoleum. Vi skal stifte bekendskab med Vietnmas grundlægger - vi vil lære om den mand, der førte Vietnams kampagne for uafhængighed fra fransk koloniale styre. Ho Chi Minh døde i 1969 efter at have dedikeret sit liv til befrielsen af sit land fra udenlandske hænder, og hans krop er blev bevaret for eftertiden. I skal også se besøge One Pillar Pagoda og præsidentpaladset, før I besøger et 11-århundrede hytte. Derefter går i videre til litteraturtemplet, som blev bygget i hyldest til den kinesiske lærde Confucius. Iøvirgt landets første universitet og en af byen mest fotograferede bygninger. Turen skal købes hjemmefra. Pris per person kr. 295

Bemærk

Alle flytider er lokale tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser m.m.

Visum

For ophold som turist i op til 15 dage kræves ikke visum for danske statsborgere. Passet skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Ved ophold i mere end 15 dage er der visumpligt for danske statsborgere. Visum søges på den vietnamesiske ambassade.

Valuta

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnås ved at bruge hæveautomater i landet.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 Banen i Hanoi

F1 Banen i Hanoi


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. april 2020
  Banenavn   Hanoi Street Circuit
  Første Grand Prix  2020
  Banelængde   - km
  Antal omgange   -
  Distance   - km
  Banerekord   Ny bane
  Vinder 2017   Ny bane
  Vinder 2018   Ny bane


Den Vietnamesiske hovedstad Hanoi arbejder i øjeblikket på højtryk for at gøre klar til F1 i april 2020. Via special teknologi er der udviklet et originalt banelayout som er overført til et simulerings software. Således kan du nu køre en runde på banen i Hanoi som den kommer til at være i virkeligheden - men som set i en simulatior - KLIK

Formel 1 har siden 1950 haft mere ene 1.000 løb på 71 forskellige baner. Kører og teams kan forvente en række nye udfordringer i Hanoi's street-race i 2020 med bl.a. 22 sving, den tredje længste langside i F1 kalenderen (1,5 km), en topphastighed på omkring 335 km / t og en estimeret omgangstid på 1: 36,2 minutter.

"Det første afsnit minder om Mercedes Arena på Nürburgring," siger Carsten Tilke, der har været involveret i planlægningen af ​​den nye bane. Banen er yderst varierende med højhastigheds sving, som i nogen grad er modelleret efter Esses at Suzuka, og lange strækninger, der giver gode overhalingsmuligheder med hårde opbremsninger. Alt i alt er det en udfordrende bane der uden tvivl vil producere masser af racing action. Det bliver ikke nemt at køre den perfekte runde på denne bane.

Hanoi Guide

Vietnams hektiske hovedstad Hanoi, der ligger ved bredden af den røde flod, er en af de ældste hovedstæder i verden. Her kan man opleve flotte og velbevarede kolonitidsbygninger, gamle pagoder og unikke museer i byens centrum. Den gamle by bærer tydelig præg af sin fortid hvor franskmændene regerede over Indokina. Særlig det gamle franske kvarter og Old Hanoi er bydel som man kan udforske til fods. Byen er også kendt for sit store udvalg af spisesteder og byder på masser ff lækre og lidt fremmeartede retter. Dertil kommer et pulserende natteliv - herunder en håndfuld kærkommende rooftop bars, hvor man får byens hektiske liv lidt på afstand. Vietnam og ikke mindst Hanoi er også centrum for silke og kunsthåndværk og har et multikulturelt samfund, der består af især kinesiske, franske og russiske påvirkninger.

Får man nok af det hektiske liv i storbyen så er der ikke langt til mere rolige omgivelser. En kort køretur og i er på landet med frodige parker, grønne bjerge og traditionelle landsbyer. Her har tiden stået stille og idyllen breder sig hurtigt. En spændende kontrast til Hanois mere hektiske liv. Blot 4 timers kørsel fra Halong må man ikke glemme den ikoniske Ha Long Bay. Måske landets største attraktion og absolut værd at bruge 3 dage på. 

F1 priser Hanoi

F1 priser Hanoi

Alle oversøiske F1 arrangement er i samarbejde med vores hollandske samarbejdspartner og al guidning mv er på engelsk.
Priserne til de oversøiske F1 løb ligger på mellem 10.000 og 19.000 kr. pr. pers. Såfremt disse arrangementer har din interesse er du velkommen til at kontakte os på tlf 7020 6383. Det kan tage et par dage at få den endelige pris.

Flyrejsen
Inkl. fly t/r fra Kastrup - Hanoi, transfer til/fra hotellet, hotelovernatninger inkl. morgenmad, transfer til banen lørdag og søndag, entrébillet (ståplads) til banen lørdag og søndag, engelsktalende rejseleder eller arrangement på egen hånd.

Kun billet
Entrébillet (ståplads) til banen lørdag og søndag.

Bemærk
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Østen - dvs. ændre rejsedage på fly, tilkøbe ekstra hotelovernatninger, tilkøbe arrangementer etc.