Velkommen til Formel 1

VELKOMMEN TIL FORMEL-1 2020

Lad os bare indrømme det med det samme: Her på Grand Prix Tours, kan vi næsten ikke vente på at Formel 1-sæsonen 2019 starter!
For det tegner jo så spændende. I front vil Mercedes og Ferrari udkæmpe et nyt kapitel i dét, der med rette kaldes ’Giganters Kamp’. Det er to teams med omtrent uanede resurser, der i disse år er i in-fight om motorsportens fornemste titler. På den ene side Mercedes med Lewis Hamilton, der med eminent kørsel sikrede sig 2018-mesterskabet. Og i det røde ringhjørne Sebastian Vettel, der tørster efter revanche. I store dele af 2018 havde Ferrari faktisk feltets bedste bil, og at verdensmesterskabet alligevel ikke kom ’hjem’ til Italien, gør stadig ondt i Maranello. Det skal hævnes – og du skal opleve det på nærmeste hold! Og glem ikke andenkørerne. Hos Mercedes har der de seneste år været weekender, hvor Valtteri Bottas var hurtigere end Hamilton. Det billede skal finnen udbygge i år, for der står allerede et par bejlere til hans sæde klar i kulissen. Hos Ferrari afløser unge Charles Leclerc den erfarne Kimi Raikkonen. Måske bliver Leclerc, det ’wake-up call’, der gør Vettel til verdensmester? Grand Prix Tours giver dig svaret på alverdens Formel 1-baner.

Så er der Kevin Magnussen og Haas-teamet. De over-leverede jo helt vildt i 2018 – at køre fra tidligere VM-vindere som McLaren og Williams i deres kun tredje sæson gjorde Haas til den måske største succeshistorie i Formel 1 2018. Her etablerede Kevin Magnussen sig for alvor i feltet. Hurtig, sikker og fræk kørsel gav danskeren masser af anderkendelse og respekt, og i den kommende sæson vil han sammen med Haas gøre det endnu bedre. Kan de så det? Kan Kevin Magnussen og Haas fortsætte den positive trend, der prægede dem i 2018? Eller var 2018 en one-off præstation – a la dengang Leicester vandt Premier League? Flere spændende spørgsmål, som du kan få besvaret med Grand Prix Tours.

Et nyt reglement skal gøre det lettere at overhale i 2019, og kombinationen af endnu flere tætte kampe, Mercedes og Ferrari i clinch og K-Mag´s aggressive kørestil, lyder som en cocktail du bare ikke må gå glip af.

Vi tilbyder igen i år rejser til alle løb, og bemærk, at vi allerede har besøgt samtlige baner. Vi ved med 25 års erfaring i racer-rejser bare lidt (meget!) mere om Formel 1-destinationerne end alle andre rejsebureauer. Det kan du for eksempel opleve på vores traditionelle Race Nights. Her er Peter Nygaard, der med snart 600 grandprixer på
CV´et, er en af verdens mest rutinerede Formel 1-journalister, vores faste vært. Han har som regel gæstestjerner a la Jan Magnussen, Le Mans-vinder John Nielsen og
Red Bull-mekaniker Ole Schack med. - Det er med stolthed vi kan slå fast, at vi har Danmarks bedste F1-ekspertpanel.