FORMEL 1 REJSE TIL USA

Interessant og oplevelsesrig tur til det vilde vesten i Texas. Oplev USA's Grand Prix "live". Grand Prix Tours tilbyder flyarrangement hvor vi flyver fra Billund og Kastrup, via Frankfurt til Houston. På turen bor vi på lille charmerende hotel i Austin. Opholdet er inkl. morgenmad. Der er dansk tuleder med på turen ligesom vi traditionen tro har et spændende RaceEvent med F1 ekspert Peter Nygaard. Turen er tilrettelagt så der også er tid til at opleve lidt af det "Vilde Western" i Texas. 

Grand Prix Tours tilbyder:

Flyarrangement 16.10.2018 - 23.10.2018

  • Fly Kastrup eller Billund - Houston t/r
  • Transfer lufthavn - hotel t/r
  • 6 overnatninger med morgenmad på Habitat Suites
  • Entrebilllet - ståplads til F1
  • Transport til banen lørdag og søndag
  • RaceMeet med Peter Nygaard
  • Dansk turleder


Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og opgradering af entrebillet.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Transporten fra Houston til Austin foregår i minibusser.

Koncerter

Lørdag - afventer
Søndag - afventer

BEMÆRK

Det er muligt at kombinere turen med et ophold i USA eller Caribien - dvs. ændre rejsedage på fly, tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

VISUM

For danske statsborgere er der ikke visumpligt til USA (10.10-2015), men der skal søges om forhåndsgodkendelse inden afrejse. Den fås ved at udfylde en såkaldt ESTA ansøgning, hvilket kan gøres online via den amerikanske ambassades hjemmeside. Pris ca. 14 dollars.

Pris fra:
12.990,-
Dage:7
Transportmåde:Fly fra Billund
Bestil rejse

Program

Program for flyarrangement

Dag Program
Tirsdag 16.10 Kl. 06.15 - Afrejse fra Kastrup via Frankfurt. Det er også muligt at rejse fra Billund.
Ankomst Houston  kl. 13.45.
Ved ankomst til lufthavnen er der transfer fra lufthavnen til hotellet. 
Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.
Onsdag 17.10 Morgenmad på hotellet.
Dagen til fri disposition.
Torsdag 18.10 Morgenmad på hotellet.
Sightseeing i og omkring San Antonio med lidt tid på egen hånd.
Fredag 19.10 Morgenmad på hotellet..
Dagen er til fri disposition.

Vi kan anbefale en lille hyggelig bådtur. Alternativt kan man tage ud til banen og se fredagens træning
Lørdag 20.10 Morgenmad på hotellet.

Kl. 11.00 - Fri træning:.
Kl. 16:00 - Kvalifikation.
Kl. 19.00 - Fri adgang til stor koncert 
Transport retur til hotellet på egen hånd.
Søndag 21.10 Morgenmad på hotellet.

Kl. 14:00 - Løbsstart.
Kl. 19:00 - Fri adgang til stor koncert.
Transport retur til hotellet på egen hånd.
Mandag 22.10 Morgenmad på hotellet.
Transfer fra hotellet til lufthavnen i Houston.
Kl. 15.50 - Afgang fra Houston via Frankfurt.
Tirsdag 23.10 Kl. 11.15 - Ankomst til København
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. 
Turen er uden dansk turleder - Forbehold for ændringer i flytider.

Forbehold for ændringer.

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 21. oktober 2018
  Banenavn   Circuit of The Americas
  Første Grand Prix   2012
  Banelængde   5,5513 km
  Antal omgange   56
  Distance   308,405 km
  Banerekord   Sebastian Vettel (2012)
  Vinder 2016   Lewis Hamilton
  Vinder 2017   Lewis Hamilton


USA er legendarisk set i forhold til motorsport - de elsker ræs. USA's Grand Prix er et racerløb, der er blevet kørt i landet "on and off" siden 1908, da det blev kendt som det amerikanske Grand Prix. Løbet blev senere en del af F1 World Championship. Over 43 udgaver er løbet blevet afholdt på ti forskellige steder, senest i 2013 og frem til i dag på Circuit of The Americas i Austin, Texas.

Men vejen hertil har været lang. I august 2009 udtalte F1 præsident Bernie Ecclestone, at der ikke var nogen umiddelbar plan om at vende tilbage med F1 i USA. Samtidig lovede han "aldrig mere at vende tilbage" til Indianapolis. Ikke desto mindre annoncerede han i marts 2010 planer om at bringe F1 til New York allerede i 2012. Ecclestone citeredes for at sige, at "et race vil finde sted på tværs af Hudson-floden i New Jersey med Manhattans skyline i baggrunden". Senere opstod utallige andre planer om løb i New Jersey City Liberty State Park, West New York, Weehawken etc.

Pludselig fra den ene dag til den anden var der tegnet en 10-årig kontrakt med Monticello Motor Club, som havde afgivet et bud på rettighederne til i 2012 at være vært for  det amerikanske Grand Prix på Circuit of the Americas (COTA) i Austin, Texas. Og sådan blev det. Grand Prix'et i Austin har vist sig at være en stor succes, takket være Texas-hovedstadens voksende ry som et centrum for musik og kultur. Byens venlige, gæstfrie borgere kombineret med dens unikke atmosfære under løbsweekenden har gjort det amerikanske Grand Prix til et stort tilløbsstykke. Det er blevet rost fra alle sider i F1 verdenen.

Circuit of The Americas ligger i Wandering Creek, sydøst for den texanske hovedstad, og er designet af Hermann Tilke. Med hele 20 sving, en topografi på 40 m forskel på højeste og laveste punkt samt en bane, hvor der køres mod uret, drages der mange paralleller til  verdens bedste og mest interessante baner. Det første hårnålesving, der ligger op ad bakke, er straks blevet banens kendetegn og giver kørerne store udfordringer. Der er plads til over 120.000 fans til det amerikanske Grand Prix.

Lokal Guide

Austin er uden tvivl den fedeste by i USA. Det er et inspirerende mix af forskelligartede mennesker og kulturer. En del "mini-town i retro-stil" og en del Silicon Valley mode. Den texanske hovedstad er svær at pege fingre ad. Her ser du et billede af 1960'ernes hippier, rodeoryttere og trendsættere. Byen er grundlagt på Colorado-floden tilbage i 1839 og har været hjemsted for University of Texas siden 1883.

Overalt i byen vil du se kofangere, klistermærker og t-shirts der BEKRÆFTER byens officielt uofficielle slogan "Keep Austin weird", og der er helt sikkert masser af mærkværdigheder til at holde selv den mest nysgerrige person i sving. I alt fra besøget ved den store flagermuskoloni, der bor på byens Congress Avenue Bridge, til en tur rundt i museet for Emphmerata, vil du opleve mange aldeles usædvanlige ting. I Austin er det at være underlig eller opleve underlige og anderledes ting aldeles positivt ment. Men der er faktisk også masser af mere traditionelle turistattraktioner at nyde; herunder Capitol Building, nattelivet i Sixth Street, den smukke guvernørbolig og Austin Børnemuseum. Med en masse frodige, grønne områder og et dejligt klima er indbyggerne i Austin friluftsmennesker, som deltager i masser af udendørs aktiviteter - f.eks. folkemusik og livemusik, ture på de mange vandre- og cykelstier langs Lady Bird Lake, svømning på Barton Springs eller Deep Eddy Pool, eller sejlsport på søen Travis.

Drager du lidt væk fra selve byen, er der basis for at opleve ægte cowboy-land med kvægdrivere, lassokastning etc. Du kommer uden problemer til et ægte western-show og middage med store lækre bøffer.

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
16/10BillundCrowne Plaza, Austin. 8 dage/6 nætter. Billund - HoustonMere end 815.990,-Bestil
16/10BillundHabitat Suites, Austin. 8 dage/6 nætter. Billund - HoustonMere end 812.990,-Bestil
16/10KastrupCrowne Plaza, Austin. 9 dage/7 nætter.Mere end 818.590,-Bestil
16/10KastrupHabitat Suites, Austin. 9 dage/7 nætter.Mere end 816.590,-Bestil
16/10Fly fra KastrupHabitat Suites, Austin. 8 dage/6 nætter. Kastrup - HoustonMere end 812.990,-Bestil
18/10KastrupCrowne Plaza, Austin. 7 dage/5 nætter.Mere end 816.590,-Bestil
18/10KastrupHabitat Suites, Austin. 7 dage/5 nætter.Mere end 814.990,-Bestil

Indkvartering