+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Update Corona 2021

Covid-19 Information mv.
Confirmed by ACO

Le Mans 2021 er officielt bekræftet

Så er det endelig afgjort!

Den 10. juni kunne ACO bekræfte at Le Mans 2021 bliver gennemført. Som officiel Agent og Partner er Grand Prix Tours garanteret billetter til løbet, hvor en af de største begrænsninger er at antallet af tilskuere. I år er max antallet i skrivende stund (14.6) sat til 50.000 tilskuere mod normalt godt 250.000 tilskuere.

Går man med tanker om en tur til Le Mans i 2021, kan det alene af ovenstående begrænsninger anbefales at gøre tanke til handling. Samtidig er det netop i denne sæson man skal med hvis man vil med når Jan og Kevin Magnussen i år kører sammen. GPT er klar med vores Danske Lejr på Karting Syd og vi glæder os….

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige grunde er kørerparaden i Le Mans by fredag annulleret ligesom de store koncerter ikke forventes at blive til noget. Men vi sørger for festlig stemning i vores egen lejr.

Vi har allerede sikret os de nødvendige billetter til vore gæster på Karting Syd og Bleu Nord. Houx bliver i øjeblikket ikke åben i 2021. Vi kan ikke på nuværende garantere at vi kan gennemføre transporten til Mulsanne lørdag aften, men vi håber det kan lykkes.

COVID-19
Situationen omkring Covid-19 ændrer sig hurtigt og heldigvis mest i den rigtige retning. Har du fået to vaccinationer – altså er fuldt vaccineret – kræves der ikke yderligere for indrejse. Den situation håber vi de fleste danskere er i inden afrejse. Har du haft corona inden for de sidste seks måneder, er der også frit lejde. For alle andre er der lige nu krav om en negativ test, som maksimalt må være 48 timer gammel for at komme ind på baneområdet. Dette krav kan nå at blive ændret inden løbet. Ovenstående regler gælder for alle over 11 år. Husk også at medbringe billed-id så de på banen kan identificere at jeres test/coronaps tilhører jer.

Hvis testkravet opretholdes, vil det være muligt at få foretaget en test på vores plads på Karting Syd på Le Mans-banen eller lige i nærheden. Bestil jeres rejse til Le Mans nu hos Grand Prix Tours. Vi er det eneste bureau i Skandinavien, der er såkaldt ”Officiel Agency” for arrangør-klubben ACO og dermed har ret til at sælge alle produkter, tribuner o.s.v.

https://www.lemans.org/en/sale-point/officiel-agencies/1400

NEWS
Vi er i i år også officiel partner og rejse arrangør for Team Sashi High Class Racing – bilen med Jan og Kevin Magnussen samt Anders Fjordbach. Vi vil snart præsentere vores nye Sashi High Class pakker. Køber du en af disse, er du med til at støtte teamet, og du vil få mulighed for bl.a at få en rundtur på den del af banen som er offentlig vej med Jan Magnussen som guide, der vil være mulighed for at vinde en rundtur i pit, t-shirts og cap fra teamet og ikke mindst et intimt møde med de 3 kørere mv.

Læs mere om dette fantastiske projekt – Se mere

TRYGHEDSGARANTI
Skulle der mod forventninger blive strammere regler, og  ingen adgang for publikum, vil du selvfølgelig få rejsens pris refunderet. Du kan rejse til Le Mans i egen bil, med bus eller med et af vores fly fra Sønderborg, Odense, Billund, København. Har du andre ønsker, så giv os et kald og vi er klar til at finde den rette pakke til jer.

Le Mans 2021 – we are ready

Vel mødt på Le Mans
Grand Prix Tours