Ungarns Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL UNGARN

Oplev Formel 1 i Ungarn med Grand Prix Tours. Vi tilbyder en samlet rejse med fly, hotel, transfers samt entrebilletter. Turen er med dansk turleder, og du kan vælge mellem to hoteller beliggende i centrum af skønne Budapest, hvorfra der er ca. 20 km til Formel 1 banen Hungaroring.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement fra Kastrup 29.07 - 02.08 2021
 • Kør selv arrangement ankomst torsdag (29.07) eller fredag (30.07) og afrejse søndag (01.08) eller mandag (02.08)
 • Entrebilletter 


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra  Kastrup til Budapest t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 4-5 nætter på valgte hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer fra hotel til banen lørdag og søndag
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist/fotograf Peter Nygaard
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

 

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

TRANSPORT

Hungaroring er beliggende små 20 km uden for Budapest. Der er arrangeret transport til og fra banen lørdag og søndag, men hvis du ønsker at opholde dig ved banen i kortere eller længere tid, end denne transport tillader, kan du nemt selv sørge for at komme frem og tilbage med offentlig transport. Hotellerne er valgt således dette er både nemt og billigt!

Alternativt afgår der direkte tog fra Örs Vezer Tere stationen ca. hver halve time til stationen ved navn Hungaroring. Det koster ca. 2 euro pr. person pr. vej. Det tager ca. 30 min. at gå fra stationen til banen. Ønsker du at tage en taxi, ligger prisen på ca. 35-40 euro pr. vej. 

Ophold uden billet

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, kan der laves et fradrag for dette.

Pris fra:
725,-
Dage:4
Entrébillet kategori ståplads fredag, lørdag og søndag. Ved tilkøb af tribuneplads bortfalder retten til ståplads. Børn op til 14 år kan få en rabat på 50% på entrebillet. Kontakt os for bestilling af disse.
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

Program

Program for flyarrangement

Dag Program
Torsdag 29.07 Afrejse fra Kastrup - Ankomst Budapest  
Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
 
Fredag 30.07

Morgenmad på hotellet.
Hele dagen er til fri disposition. Brug tiden til enten at se Budapests hyggelige centrum eller tag ud på banen og se træning.

Budapest er en spændende by, der har masser at byde på. Nyd en tur på promenaden langs Donau eller gå på opdagelse i det hyggelige gamle kvarter ved gågaden og de mange cafeer med udendørs servering. Også fiskernes bastion på modsatte side af floden, er et hyggeligt sted at slentre rundt. Skal du på den store oplevelsestur, så tag på tur med Hop-On-Hop-Off bussen - den giver et fantastisk overblik over byen.

Lørdag 31.07

Morgenmad på hotellet.
Dagen udnyttes primært på Hungaroring, hvortil der er arrangeret transport.
RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard med sidste nyt fra pitten.
Aftenen er til fri disposition. Budapest er en charmerende by med en hyggelig gammel bymidte og en dejlig promenade langs Donau. Her findes et utal af spændende spisesteder.

Søndag 01.08

Morgenmad på hotellet.
Dagen udnyttes primært på Hungaroring, hvortil der er arrangeret transport.
Kl. 15.10 - Ungarns Grand Prix start.

Mandag 02.08

Morgenmad på hotellet.

Transfer til lufthavnen til Kastrup (tidspunkt oplyses senere)
Afrejse fra Budapest - Ankomst Kastrup (tidspunkter oplyses senere)
 

 

 

GENEREL INFO

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.
Turen er med dansk turleder.

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 1. august 2021
  Banenavn   Hungaroring
  Første Grand Prix   1986
  Banelængde   4,381 km
  Antal omgange   69
  Distance   302,249 km
  Banerekord   Max Verstappen (2019)
  Vinder 2018   Lewis Hamilton
  Vinder 2019   Lewis Hamilton

Vi anbefaler

 • Tribune Gold 4 - Se starten og senere de hidsige bremsedueller
 • Tribune Bronze 1 - Chikanen lægger op til dramatik
   

Om banen

Ungarn var allerede i 1930'erne vært ved et F1 Grand Prix, men efter Anden Verdenskrig og under perioden med den "Kolde Krig" var det ikke muligt at gennemføre et Grand Prix.

I starten af 1980'erne var der et generelt ønske om at afholde et F1 Grand Prix "bag jerntæppet". Der indledtes forhandlinger med Sovjetunionen med henblik på et løb i Moskva, men i sommeren 1983 tog udviklingen en drejning, og opmærksomheden blev vendt mod Budapest i Ungarn. Her var de nationale sportslige myndigheder meget opsatte på at bringe Ungarn tilbage på kortet over international motorsport. I første omgang blev der foreslået et gadeløb gennem Budapests gader, men i sidste ende besluttede man at bygge en helt ny bane i en dal 19 kilometer uden for Budapest. Dalen bød på nogle flotte og naturlige udsigtspunkter for tilskuere.

I 1985 påbegyndte man byggeriet af Hungaroring. Banen åbnede i 1986 og holdt sit første Formel-1 arrangement i august samme år. Det var en stor succes, og næsten 200.000 fans heppede med. Banen er placeret i en “gryde”, og mange tribuner giver derfor et fornemt overblik. Hungaroring er en af de korteste og langsomste baner i Formel 1-kalenderen, og der er begrænsede overhalingsmuligheder. Den bedste chance for overhaling kommer under nedbremsning til første sving, men de modige kan også forsøge i det efterfølgende sving eller under nedbremsning til chikanen på toppen af banen.

Til trods for tætte kampe og mange twister om hvorvidt banen fortsat skal være i F1 kalenderen, har den overlevet indtil nu. Dette skyldes ikke mindst, at banen er kendt for at give nogle af de mest mindeværdige løb - f.eks. da Thierry Boutsen sejrede blot 0,3 sekunder foran Ayrton Senna i 1990, og selvfølgelig 1997-løbet hvor Damon Hill i "Arrows" helt sensationelt passerede Michael Schumachers Ferrari for derefter at få sejrstitlen annulleret pga. mekaniske svigt på den allersidste omgang.

Banen tilbyder gæster med ståplads rigtig gode muligheder for at bevæge sig omkring. En Formel-1 weekend i Ungarn bør også rumme tid til sightseeing og shopping i Budapest, der med sin placering ved Donau er en af Europas mest spændende byer.

Lokal Guide

Ungarns hovedstad, Budapest, består egentlig af tre sammenvoksede byer. Obuda, den ældste bydel, med keltiske og romerske ruiner. Buda på vestbredden af Donau med det bløde bakkelandskab, gigantiske borg- og slotskomplekser, Gellert-bjerget med citadellet og bydelen bag Matthias-kirken. På østbredden ligger det flade og mere metro-pulserende Pest, der strækker sig langs floden og ud til Mátra-bjergene med et myldrende gade- og caféliv, et rigt kulturliv og storslåede Sovjet-boulevarder. Her finder du også de fleste regeringsbygninger inkl. parlamentet. Byen har ca. 1.700.000 indbyggere.

På trods af byens fantastiske udvikling har den formået at bibeholde sin charme og magi, og du oplever i dag en by med en frodig kultur, hvad angår mad, kunst og arkitektur, indhyllet i dens legendariske gæstfrihed. Særligt på de mange spændende restauranter vil du opleve, at lommepengene rækker til andet end gullasch. Den lokale vin og de lokale øl er anderledes og spændende.

Budapest kaldes også ‘Kurbadenes By’. Der er mere end 100 termiske kilder i Budapest, og hver dag sender disse termiske kilder mere end 55 millioner liter af termisk vand op fra undergrunden. I hele Ungarn er der en gammel tradtion for at gå i kurbad, og mulighederne findes ikke bedre noget andet sted i verden. Især Széchényi-badene og Gellért-badene er populære, og et besøg i et af disse kan varmt anbefales.

Afgange og priser

  AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
  29/7Fly fra KastrupHotel Central Basilica, Budapest. 5 dage/4 nætter. Fly fra Kastrup.Mere end 87.990,-Bestil
  29/7Fly fra KastrupHotel Nemzeti, Budapest. 5 dage/4 nætter. Fly fra Kastrup.Mere end 88.590,-Bestil
  29/7Egen transportEntrebillet, Ungarns Grand Prix, torsdag-søndagMere end 8725,-Bestil

  Indkvartering

  Central Basilica, Budapest

  Central Basilica, Budapest

  Hotellet, der ligger i en smuk bygning fra 1800-tallet, afsluttede en totalrenovering i 2017. Værelserne er moderne og af standard "storby-størrelse" og fuldtudstyret bl.a....
  Hotel Nemzeti, Budapest

  Hotel Nemzeti, Budapest

  I hjertet af Budapest, ligger det 4-stjernede Hotel Nemzeti Budapest. Hotellets centrale placering gør, at man er indenfor gåafstand til flere forskellige attraktioner som f.eks...