Tysklands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL TYSKLAND

Grand Prix Tours byder på en spændende specialtur til Formel 1 på Nürburgring - og løbet køres d. 11. oktober 2020. Turen arrangeres kun som Kør Selv rejse, men med dansk turleder fra Grand Prix Tours.  Vi sender vores ekspert guide Ole Lilholt afsted og vi bor alle på det dejlige 4* Hotel Mercure Bonn Hardtberg. Under opholdet, vil der lørdag aften være et spændende RaceNight arrangement på hotellet.

Vi lever fortsat i en Coronatid og den ”ubudne gæst” har fortsat indflydelse på vores hverdag og det må vi forholde os til under turen. Alligevel oplever vi utrolige mange Racefans der savner at komme ud og se noget rigtig godt ræs live. Det gør vi noget ved nu, hvor vi endelig må....

Løbet afholdes på Nürburgring i Tyskland - en bane der gennem tiden har haft tradition for afholdelse af mange F1 løb. Men i skrivende stund er det 8 år siden sidste Formel 1 på banen... Så dette er en hel særlig chance for endnu engang at opleve Formel 1 på Nürburgring.

CORONA
Nürburgring har fået tilladelse til at afholde løbet med tilskuere: Dog med et begrænset antal og selvsagt med de restriktioner, der kræves og anbefales fra lokale myndigheder.  Som verdenssituationen er lige nu – er det forhold vi skal efterleve både ”ude og hjemme” endnu et stykke tid. Se mere under vilkår for turen. Ole er klar, og det er hans bil faktisk også – Peter Nygaard er klar, løbeskoene og fotoapperatet er pakket, så se at få pakket og tag med til Nürburgring.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Kør Selv arrangement med 2 eller 3 overnatninger på hotel
 • Entrebilletter


Prisen for KØR SELV ARRANGEMENT er inkl:

 • 2 nætter på 4* hotel 
 • 2 x morgenmad på hotellet
 • 2 x aftensmad på hotellet
 • Tribunebillet kat 3 til F1 banen
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Inkluderet i prisen er Kat. 3, som er tribunerne fra T5 til T10B. Kat. 2 er T12a og Kat. 1 er overdækkede tribuner på T3, T4, T4a (også kendt som Mercedes tribunerne). Salget af billetter til F1 på Nürburg foregår i etaper, hvor banen løbende frigiver afsnit. Vi må derfor understrege, at vi ikke fra starten kan sige præcis, hvor de kategorier vi får tilsendt er beliggende.

VIP at Nürburg

 • VIP-kort til Business Lounge lørdag og søndag
 • Bedste overdækkede tribune/balkon pladser med udsigt over start/mål med adgang fra Loungen
 • Forplejning, ”af den gode slags” morgenmad, frokost, snacks
 • Virtual Paddock Club – et kig i kulisserne og eksklusive interviews vises
 • Flere storskærme og TV i Loungen
 • Goodiebag
 • Fri entre til Nürburgring museum
 • Ved køb af 2 billeter er 1 bil parkering inkluderet i VIP
 • VIP at Nürburg med balkon tribune tillæg kr. 11.900


Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Tysklands Grand Prix. Vi afholder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge, lidt drikkevarer og masser af insiderviden fra F1 korrespondent  Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Nürburgring med de sidste nyheder og oplæg til næste dags løb. 

PARKERING

Parkering ved banen kr. 250 per bil
VIP parkering lørdag og søndag kr. 400 pr bil

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 11. oktober 2020
  Banenavn   1951 (Nordschleife) – 1984 (Grand Prix Strecke)
  Første Grand Prix   1951
  Banelængde   5,148 km
  Antal omgange   60
  Distance   309,104 km
  Banerekord   Michael Schumacher, Ferrari – 1.29,468 (2004)
  Seneste vinder   Sebastian Vettel, Red Bull-Renault (2013) 


Vi anbefaler

 • Sving 1

 

Om banen

I 1920´erne var Eifel-regionen en af de fattigste i Tyskland, og Nürburgring blev bygget som et af datidens beskæftigelsesprojekter. Banen åbnede i 1927, og den næsten 23 kilometer lange Nordschleife har lige siden været en af verdens mest ikoniske racerbaner. Tyskland var ikke med i da FIA indførte verdenmesterskabet i Formel 1 i 1950, men året efter blev Nürburgring indlemmet iVM-serien. Her havde banen en omtrent fast plads helt frem til 1976

Nürburgring var kendt som verdens sværeste Formel 1-bane, hvor en god kører kunne gøre en forskel. Men efterhånden som Fomel 1-bilerne blev hurtigere og hurtigere, begyndte man at stille spørgsmålstegn ved banens sikkerhed, og i 1976 forsøgte en række kørere anført af Niki Lauda at boycotte Nürburgring. Man enedes til sidst om at køre en sidste gang på den lange bane. Lauda forulykkede og var tæt på at miste livet under Tysklands Grand Prix 1976, og så var det uigenkaldeligt slut med Formel 1 på Nürburgring Nordschleife.

Den gamle bane findes stadig og bruges nu til lokale løb med 24-timersløbet som årets absolutte højdepunkt. Som almindelig turist kan man mange dage købe sig til en tur på de mere end 20 legendariske kilometer, der fik øgenavnet ’Det Grønne Helvede’ at den tredobbelte Formel 1-verdensmester (og tredobbelte vinder at Tyskland Grand Prix) Jackie Stewart.

I 1984 havde man en ny, kortere version af Nürburgring klar. Den fik navnet Grand Prix Strecke, og den har i årenes løb lagt asfalt til en lang række Formel 1-løb, der på skift har heddet Tysklands, Europas og Luxembourgs Grand Prix. 

I år hedder Nürburgring Formel 1-løb officielt Eifel Grand Prix. Der bliver kun udbudt 20000 billetter til dette løb. Alle har tribunepladser, og der er mindst 1,5 meter mellem pladserne. Der skal benyttes mundbind/maske når man går rundt, men ikke når man sidder på sin plads. Alle billetter bliver registret med navn - adresse - telefon - mail af arrangørerne. Disse oplysninger bliver slettet igen som det fremgår af reglerne.

Corona

Skal du med?

Selvfølgelig skal du det, men du skal kende vilkårene, som er specielle og specielt gældende for denne tur til Nürburgring.

 • Du kan reservere I DAG og bekræfte og betale den 2. oktober. Den 2. oktober kender vi Udenrigsministeriets vejledninger for den efterfølgende uge
 • BEMÆRK ISÆR – er du bosiddende i Region Hovedstaden gælder specielle anbefalinger om indrejse til Tyskland og karantæne. Se mere på UM
 • Den danske rejsevejledning er i dag gul og altså er der ”grønt lys” for indrejse i Tyskland.
 • Turen AFLYSES KUN såfremt Danmark sætter Tyskland i RØD eller at TYSKLAND sætter Danmark i RØD og dermed frabeder sig vores tilstedeværelse i Tyskland.
 • Dermed accepterer du, såfremt Tyskland går i ORANGE efter 2. oktober, at du deltager i turen og følger de anbefalinger der vil komme i forbindelse med, at Tyskland går i orange.
 • Du kan se banens forholdsregler på nedenstående link og dem skal du naturligvis efterleve. De bliver ligeledes fremsendt sammen med din billet.
 • GRAND PRIX TOURS anbefaler af hensyn til dig selv og dine omgivelser, at du får foretaget en Corona test ca. 48 timer før du forlader Danmark og at du igen dagen efter hjemkomst har bestilt en test. 
 • Sørg for at medbringe sprit og mundbind til turen.

 

Betingelser fra banen

Ogås selve Nürburgring har visse restriktioner i forbindelse med løbet og som alle bedes overholde. Disse kan læses her - link

Program

Program for KØR SELV TIL NÜRBURGRING

Dag Program
Torsdag 08.10 Vil du være fremme i god tid, kan du ankomme torsdag. TIlkøb en nat ekstra for 500 pr. pers i dbl vær.
Turleder Ole vil være på hotellet fra ca. kl. 18.00.
Fredag 09.10 Morgenmad på hotellet
Kl. 09.00 kører Ole fra hotellet.
Du kan følges med Ole eller du kan køre, når du har lyst.
 
11.00-12.30    Første træning
13.30-14.00    Træning for Touring Car Legends
15.00-16.30    Anden træning
Retur til hotellet

Ønsker du først ankomst fredag, kan du frit ankomme i løbet af dagen og tjekke ind. Kommer du i god tid, kan anbefales at tage ind til centrum af Bonn og nyde den gamle bydel.

19.00 -             Aftensmad på hotellet - og velkomst
                         Aftenen er fri
Lørdag 10.10 Morgenmad på hotellet.
Herefter kan folk køre til banen som det passer dem.
Ole kører fra hotellet kl. 10 og retur 16.30. I kan følges eller frit køre frem og tilbage.
 
09.10-09.40    Pit-stop træning
10.50-11.20    Kvalifikation for Touring Car Legends
12.00-13.00    Tredje træning – F1
15.00-16.00    F1 Kvalifikation
16.45-17.15    Første afdeling af Touring Car Legends

19.00 -             Aftensmad på hotellet
20:00 -             Årets første RaceNight med Peter Nygaard.
                         
Der serveres lidt drikke og RaceNight afvikles under de afstandskrav m.m. der forskrives.
Søndag 11.10 Morgenmad på hotellet.
Ole kører fra hotellet ca. kl. 10. I kan følges til banen...
 
12.30-13.00    Anden afdeling af Touring Car Legends
13.20-14.00    Kørepræsentation
14.53-14.56    Nationalmelodi m.m.
15.10-17.10    Formel 1 – 60 omgange eller maks. 2 timer

Efter løbet slutter turen. Ole kører direkte fra banen mod Danmark.
GENEREL INFO Vær opmærksom på Corona forholdsregler. Læs mere under afsnittet om Corona. 

Forbehold for ændringer.

Indkvartering

Mercure Hotel Bonn Hardtberg; Bonn

Mercure Hotel Bonn Hardtberg; Bonn

Mercure Bonn Hardtberg er beliggende i Hardtberg-kvarteret i den sydlige del af Bonn, kun 5 km til centrum og ca. 55 km til banen. Hotellet har gode værelser og der kan vælges mellem dobbe...