+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Saudi Arabiens
Grand Prix
9. marts 2024

Saudi Arabiens
Grand Prix
9. marts 2024

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
6101

TAG MED TIL F1 i SAUDI ARABIEN

 • Jeddah Corniche Circuit er den hurtigste street-race bane i Formel 1 kalenderen nogensinde!
 • En af banens højdepunkter er at sidde på tribuner med udsigt til sving 23 til 27, hvor kørerne kommer i en fart på 322 km/t.
 • Saudi Arabien går efter det eksklusive F1 "set-up" med koncerter, hvor kun de allerstørste internationale kunstnere optræder.
 • Løbet afvikles som et stilfuldt aftenløb indhyllet i spots, som er med til at skabe ekstra atmosfære over banen.
 • Verdens største Lego Formel 1 bil er færdigbygget til åbningsløbet i december 2021. Mere end 500.000 klodser er blevet brugt og rekorden er optaget i Guiness Book of Records.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

Oplev også Formel 2

RaceNight afvikles ikke på denne tur

Rejse på egen hånd

Lynhurtig Street-Circuit langs Røde Havet

SMUKT BELIGGENDE LANGS KYSTEN I DEN GAMLE SAUDI ARABISKE KYSTBY JEDDAH

Det er med stil at det ukendte og gådefulde Kongerige Saudi Arabien for alvor træder ind på den internationale scene. Med en spritny kontrakt i hånden, er ørkenstaten nu en del af den eksklusive Formel 1 kalender. Omdrejningspunktet for verdens hurtigste biler, er den midlertidige Street-Race bane, der ligger på Corniche – et 30 km kystområde i den gamle ferieby Jeddah. Her langs kysten til Røde Havet ligger lækre grønne rekreative områder sammen med King Fahds springvand (verdens højeste) og den flydende moske. Byens moderne åndehul. Fascinerende og hemmelighedsfuld på en og samme tid.

Dagstemperaturerne ligger på den forkerte side af de 30 grader, mens aftenerne er skønne med 25-26 grader – præcis som man drømmer i et koldt og regnfuldt Danmark. Jeddah Corniche Circuit er beliggende i landets næststørste by med godt 4 mio. indbyggere, så forbered dig på de store forhold.  Vi bor på et lækkert 5* hotel i elegant stil. Selve løbet er – i modsætning til de fleste andre i F1 kalenderen – et gade- og aftenløb, hvilket giver en helt speciel stemning og. intensitet omkring banen. Vi er super spændte på denne nyhed.


KONCERTER
 • Lørdag – Alicia Keys og Pharrel Williams
 • Søndag – Martin Garrix

GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Vi afventer fortsat billetter for 2024. Herunder et overblik over pakkerne i 2024
 • Flypakke:  inkl. fly, hotel og entrebilletter
 • Hotelpakke i 3 nætter inkl. entrebilletter
 • Entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly er inkl.:

 • Flytransport fra København til Jeddah t/r
 • Skatter, bagage, catering mv.
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på 5* Hotel i Jeddah
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer fra hotel til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet Syd Jeddah fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Pakkepriser hotel og entrebilletter er inkl.:

3 nætter på 5* hotel i Jeddah
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet Syd Jeddah fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond
 • Alle priser er ekskl.:

  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Opgradering af tribuner
  • Evt. tillæg for enkeltværelse
  • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

  Vigtig information om rejsen

  TRIBUNER

  Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

  TIL DE KRÆSNE
  Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
  Læs mere om F1 Experience
  Læs mere om Paddock Club

  zandvoort f1 - max verstappen vinder

  RACENIGHT

  Lørdag aften er hyggeaften med RaceNight til Saudi Arabiens Grand Prix. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten i Saudi Arabien og er klar med de nyeste detaljer og analyser af løbet. Alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og den interessante sladder, som normalt er skjult for offentligheden.

  formel 1 frankrig - ferrari racer gået i stykker

  TRANSPORT

  TRANSPORT FRA LUFTHAVN
  Transfer fra lufthavn til hotellet er inkl. for flygæster. Der er 10 km fra lufthavnen til hotellet og 25 km til centrum. Taxi koster under 10 Euro.

  TRANSPORT TIL BANEN
  Der er transfer til fra hotellet til banen lørdag og søndag. Vil du selv bestemme hvornår du vil frem og tilbage til banen så er taxi meget billig. En stækning på 10-15 km koster mindre end 10 Euro. Der er også Uber i Saudi Arabien.

  Formel 1 i Bahrain

  OPHOLD UDEN BILLET

  Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 3.600 pr. pers

  Program i Saudi Arabien

  DAG 1

  DAG 2

  DAG 3

  DAG 4

  Dag 5

  Dag 6

  INFORMATION

  Onsdag d. 15.03 2023

  Flyafrejse fra Danmark iflg rejseplan
  Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.

  Mange fly til Saudi Arabien har afrejse midt på eftermiddagen med ankomst om natten eller meget tidlig morgen.
  formel 1 bahrain - 2 personer fra emiraterne

  Torsdag d 16.03 2023

  Hvis I har ankomst i løbet af natten eller tidlig morgen, vil I blive modtaget i lufthavnen af lokal repræsentant, som kører jer direkte til hotellet for indkvartering. Hvis i har bestilt "Early check inn", så får I jeres værelser straks. Alternativt så er værelser først klar fra kl. 14.00. De fleste vil gerne have nogle timers søvn inden de er klar til at opleve.

  Morgenmad på hotellet.
  Dagen er til fri disposition - du kan f.eks. opleve den gådefulde ørkenstat med en dags sightseeing. Ved min. 10 pers. arrangeres en byrundtur mod tillæg.

  Fredag d. 17.03 2023

  Morgenmad på hotellet.

  Dagen er til fri disposition. Du kan evt. tage ud til banen og se træning. Området omkring banen og langs Røde Havs kysten er itl lækkert grønt område med flere fine seværdigheder. Bemærk, at fredage i den muslimske verden er som søndag i Europa.

  Lørdag d. 18.03 2023

  Morgenmad på hotellet.

  Hele formiddagen og det meste af eftermiddagener fri til at opleve dette sagnomspundne land. Der transfer fra hotellet til F1 banen sidst på eftermiddagen. Turleder oplyser om tider.

  Kl. 20.00 forventes kvalifikationen at finde sted. Kvalifikationen køres i skumringen lidt sent, da lørdag i Saudi Arabien er en hverdag, og folk først skal have fri fra arbejde.

  Søndag d. 19.03 2023

  Morgenmad på hotellet.

  Vi er kommet til løbs- og hjemrejsedagen. De fleste fly har afrejse sent om aftenen eller om natten. Værelset forlades inden kl. 12.00. Bagagen kan opbevares på hotellet. Har du tilkøbt sen check out, kan du beholde værelset frem til afrejse.

  Dagen er fri til at få de sidste oplevelser fra Saudi Arabien med hjem da løbet først starter sidst på dagen. Her vil der være transfer fra hotellet og ud til banen.

  Kl. 20.00 - Formel 1 på Jeddah Corniche Circuit start.
  Igen - Bemærk søndag er en hverdag i Bahrain.

  Afgang til lufthavnen ca. 3 timer før flyafgang.

  Mandag d. 20.03 2023

  Typisk afgang om natten. Der er transfer til lufthavnen ca. 3 timer før flyafgang. Køretid ca. 30 min.
  Se de præcise flytider på din billet.
  Formel 1 - to Ferrari racere

  GENEREL INFORMATION

  Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der kræves visum til Saudi Arabien. Dette søges online.

  BEMÆRK
  Vi anbefaler du sætter dig ind i hvad du må og ikke må medbringe på banen. Find information her: Jeddah Corniche Circuit

  Forbehold for ændringer.

  Galleri

  F1 banen

  LØBSDAG:    Søndag d. 9. marts 2024
  BANENAVN:    Jeddah Corniche Circuit

  Formel 1 Banekort fra Saudi Arabiens GP 2022

  OPGRADERING AF BILLETTER

  0
  Første Grand Prix
  0
  Antal omgange
  0m
  Banelængde
  0km
  Distance
  Om banen
  Lidt statistik
  Vi anbefaler
  Se teknisk banekort
  Eksklusive tribuner

  Den splinternye F1 bane i Saudi Arabien er anlagt med et mål for øje. Det skal være en ægte RACERBANE – en med fart over feltet, og ikke en Mickey Mouse-bane med en masse 90-graders sving”. Opgaven blev givet til den verdenskendte F1 bane designer Herman Tilke. Missionen lykkedes: Jeddah Corniche Circuit bliver den hurtigste gadebane i Formel 1-historien, hvor man forventer en gennemsnitshastighed over 250 km/t – det er hurtigere end den permanente highspeed-bane i Silverstone! 

  Banen er smukt beliggende i et lækkert rekreativt område ud til Røde Havet i den sydlige del af storbyen Jeddah. Området er fyldt med grønne arealer, en stilfuld promende og flotte små bygningsværker etc. Et moderne og elegant åndehul der er værdig til at præsentere F1 anno 2021. 

  Inden man startede på banen, udtalte Formel 1´s sportschef Ross Brawn: Det bliver en bane som kommer til at udfordre kørerne og de kommer til at elske den. Jeddah Corniche Circuit har 27 sving – flere end nogen anden bane i VM-serien, og med 6,174 km er den også en af de længste. Det bliver et par intense timer for kørerne – selv ned langs Jeddah´s Waterfront bliver de udfordret af små bløde sving, som skal tages i ufejlbarlig i høj fart. Til slut er der lagt vægt på at der er flere muligheder for at overhale på banen, som har hele 3 GDS zoner. 

  Spændingen vokser, efterhånden som Kongeriget gør klar til at være vært for det første Formel 1 Saudi Arabiske Grand Prix nogensinde. Måske verdens hurtigste gadeløb “ever”, med flere sving, flere chancer for overhaling og flere neglebidende spændingsmomenter end nogensinde før.

  Kort sagt: Saudi Arabiens første Formel 1 Grand Prix bliver en unik, spektakulær oplevelse!

  Jeddah Corniche Circuit bliver en stilfuld højfartsbane i F1 kalenderen. Med Røde Havet på den ene side og ørken ikke ret langt væk på modsatte side, er det en bane som byder på kontraster.  Uanset hvor man bor så nås banen lettest med taxa eller uber. Intet kan hamle op med disse priser (benzinen er omtrent gratis på disse kanter!). Temperaturerne i Saudi Arabien er høje, men alligevel er klimaet ganske behageligt, da der er tale om en “tør” ørkenvarme.

  Banerekord:   Første løb er december 2021 (2021)
  Vinder 2021:   Louis Hamilton
  Vinder 2022:   Max Verstappen

  Main Grand Stand – Dette er banens bedste billetter med udsigt til pitområderne.
  Southern Grand Stand – Også rigtig fine billetter hvor man oplever den fart som banen er som populær for

  Afventer nyt

  OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE
  Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikret sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

  Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker. 
  Læs mere på

  Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen.

  Lær mere om Jeddah og Saudi Arabien

  DET GÅDEFULDE KONGERIGE

  På Den Arabiske Halvø er Saudi Arabien det eneste land med en fod i både Det Røde Hav og Den Arabiske Golf. Landet er kæmpe og måler 50 gange Danmarks størrelse. Alligevel bor der kun omkring 35. mio. mennesker, som alle er tilhængere af Islam. Landets love er en streng fortolkning af sharia udledt af Koranen og Sunnas lære. Det er iøvrigt også her Mekka ligger – Islams fødeby.

  Saudi Arabien er for mange lidt skræmmende… Det er som at åbne Pandoras æske… . Kulturen er fremmed, de nye lyde og dufte virker foruroligende og traditionerne er usmagelige. Men hurtigt afløses mystikken af en spænding og en nysgerrighed for det nye. Snart oplever man et land med orden, et land med stil, et land med historie, et land med en fantastisk natur etc. Jovist er landet anderledes, men ikke nødvendigvis skidt.

  Det, tidligere så, lukkede land byder på mangfoldighed og en levevis, der trinvis skal afmystificeres. Et land med store, fascinerende  ørkenvidder, vilde kameler og rå bjergklipper, krydret med gamle antikke byer, som hver især byder på sine skikke og en rig kulturhistorie. Drypvist dukker ultramoderne bydele op som kædes sammen af et fantastisk velfungerende vejnet, en stilren lufthavn og luksushoteller. Der hersker ingen tvivl om hvor landet skuler hen (læs: Dubai), når der skal udvikles….

  I årenes løb har ingen Saudi Arabisk by været mere åben over for indflydelse udefra end kosmopolitiske Jeddah, der byder såvel handelsrejsende, internationale kunstnere og pilgrimme velkommen. Byens hjerte er stadig intakt med sine karakteristiske osmanniske huse, som er et mesterligt syn – og optaget på UNESCOs verdensarvslist. De smukkeste og mest kendte er Nasif-huset, eller Baashen-huse.

  New Corniche nær F1 banen er byens grønne åndehul med King Fahds springvand som er verdens højeste. Her ligger også den flydende Al-Rahmah moske. I øjeblikket arbejder man på at bygge verdens højeste bygning, Jeddah Tower, som skulle blive verdens højeste bygning og samtidig være den første konstruktion på jorden på over 1 km i højden. Lige nu tilhører rekorden Burj Khalifa på 828m i Dubai. Tårnet var planlagt færdig til 2020, men i 2018 blev projektet af ukendte årsager sat på hold…. 

  TO DO

  • Udflugtsmuligheder – Jeddah Ørkentur, quadbiketour, Wahbah vulkankrater etc.
  • Bemærk som non-muslim kan man ikke besøge Mecca, og man skal være varsom med besøg i den gamle bydel af Medina. Dette er Islams helligste byer.

  VIDSTE DU AT…
  Saudi Arabien var indtil slutningen af 60´erne var et fattigt land, men med fundet af “det sorte guld” i 70´erne  er situationen vendt. I 1976e fik Saudi Arabien prædikatet som verdens største olieproducent, og siden er udviklingen gået stærk. I dag er 90% af landets eksport olie. 

  PRAKTISK INFO

  VALUTA: Den lokale valuta hedder Saudiarabiske Riyal. Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 20.10 2021 – 100 SAR = 175 DKK.

  DRIKKEPENGE: Drikkepenge er almindeligt i turistbranchen. På restauranter og barer lægger man 10-15% – og nogle steder er det automatisk på regningen. 

  SPROG: Det officielle sprog er arabisk, men engelsk er rimelig udbredt.

  TIDSZONE: Bahrain er er 2 timer foran ved dansk vintertid – og 1 time foran ved dansk sommertid.

  VEJRET: Saudi Arabien kører med 2 årstider. Fra november til april: Varmt. Og fra april til november: Ekstremt varmt…

  PAS & VISUM: For danske statsborgere skal man søge e-visa i forbindelse med Formel 1. Se mere herunder

  TAKT & TONE:  Saudi Arabien er muslimsk, og kører en meget striks sharia politik. Der kan ikke købes alkohol nogen steder i landet. Udvis en høj grad af respekt og hensyn over for landets skikke og love. Påklædningen skal være sømmelig uanset hvor man færdes – og særligt i bazar områder og ude på landet. Læs meget mere her

  VISUM SAUDI ARABIEN

  For danske statsborgere er der visumpligt til Saudi Arabien. Dette søges online og tager 5-10 minutter. Visum sendes på mail kort tid efter endt ansøgning. Prisen er mellem 600-700 Dkr inka. alle afgifter. Der kan søges via dette link.