+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Ruslands
Grand Prix
25. september 2022

Ruslands
Grand Prix
25. september 2022

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
2442

TAG MED TIL F1 I RUSLAND

 • Sochi er en af otte byer, der har været vært for både OL og et Formel 1 Grand Prix.
 • Bottas startede fra poleposition i Sochi i 2016, tog sin første F1 sejr i sin karriere der i 2017 og poleposition igen i 2018.
 • Sochi var i tidernes morgen en populær kurby og Ruslands svar på den franske riviera.
 • Sochi er den fladeste bane i F1 kalenderen med kun 1,9 m i højdeforskel. I løbet af hele løbet vil kørere "klatre" 100,7 m op og ned, hvilket svarer til en omgang på Spa-Francorchamps.
 • Den mest interessante del af banen er det lange sving 3 - et 650 m langt sving med en modsat hældning af overfladen, som samtidig er ret vanskelig for kørerne.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

242dage
15timer
9minutter
47sekunder

RaceNight lørdag med F1 ekspert Peter Nygaard

Turleder: Peter Rask

Oplev også Christian Lundgaard i Formel 2

Russisk Formel 1 løb på Olympisk Arena

DEN SUBTROPISKE FERIE- OG RESORTBY SOCHI ER SOM  ET EVENTYR MED STRANDLIV OG GADERÆS

Oplev Formel 1 i Rusland med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller blot entrebilletter. Turen er med dansk turleder (min. 10 pers.). Opholdet i badebyen Sochi er på et dejligt 4* hotel med en perfekt beliggenhed i byen. Hotellet er beliggende, så man kan gå til og fra banen, ligesom man også kan gå til stranden – afstanden er 2-3 km. 

Ruslands Grand Prix foregår i et skønt ferieresort, som året rundt har en livlig atmosfære. Fra tidligere tider var det særligt berømtheder og den politiske elite, som kom til byen. I dag er der plads til alle, ligesom den russiske præsident har sin sommerresidens i bjergene omkring Sochi. Som noget helt unikt ligger der 3 glimrende skiområder under 50 km fra centrum. Sochi er en uvurderlig perle ved Sortehavskysten. 


GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Flypakke: 22.09 – 26.09 2022 inkl. fly, hotel og entrebilletter
 • Entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly - KLIK

 • Flytransport fra København til Sochi t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på 4* hotel i Sochi
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet og ståplads til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl. - KLIK

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering til tribuner
 • Evt. tillæg for enkeltværelse
 • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

Vigtig information om rejsen

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Ruslands Grand Prix. Vi holder RaceNight – en sjov aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Monza, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og interessante historier, som normalt er skjult for offentligheden. Mad og drikkevarer er ekskl.

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer fra lufthavn til hotel er inkl. i prisen. 

TRANSPORT TIL BANEN
Jeres hotel ligger i gåafstand til banen, så man sørger selv for at gå frem og tilbage til banen, når det passer. Turlederen vil dog gerne følges med de, der har lyst. 

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet, er der et fradrag på kr. 500 pr. pers.

Program i Rusland

DAG 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

INFORMATION

Torsdag d. 22.09 2022

Flyafrejse fra Danmark iflg rejseplan.
Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
Resten af dagen er til fri disposition.

Sochi strækker sig langs den maleriske kyst ved Sortehavet. Her findes et fantastisk naturområde med en stor samling parker og botaniske haver i byen og store skove med vandfald i udkanten af byen. Lige i baghaven ligger den smukke strand. Byen har status som det perfekte sportscenter med bl.a. tennisskoler, skiløb etc. Overalt er der små fortovscaféer og restauranter.

Fredag d. 23.09 2022

Morgenmad på hotellet.

Dagen er til fri disposition til at gå på opdagelse i området og måske opleve Sochi, slappe af ved stranden eller tage til banen og se fredagens træninger.

Lørdag d. 24.09 2022

Morgenmad på hotellet.

Da hotellet ligger centralt i byen, tæt på banen, er det let at tage sig frem og tilbage på gåben. Der vil være træning på banen denne dag og løb i andre klasser samt selvfølgelig F1 kvalifikationen.

Om aftenen er der RaceNight med F1-ekspert og fotograf Peter Nygaard på hotellet. Tidspunkt oplyses af turlederen. (ved min. 10 deltagere)

Søndag d. 25.09 2022

Morgenmad på hotellet.

Det er dagen for Formel 1 løbet.
Da hotellet ligger centralt i byen, tæt på banen, er det let at tage sig frem og tilbage med offentlig transport eller på gåben.

Kl. 15.10 - Går starten på Ruslands Grand Prix.

Aftenen er fri til en hyggelig afslutningsmiddag.

Mandag d. 26.09 2022

Morgenmad på hotellet.

Dagen er til fri disposition indtil hjemrejse.

Der er transfer til lufthavnen ca. 3 timer før flyafgang. Køretid ca. 40 min.

Tak for denne gang.

GENEREL INFORMATION

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.

Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.

Bemærk: Der kræves visum til Rusland.

Forbehold for ændringer.

F1 banen

LØBSDAG:    Søndag d. 25. september 2022
BANENAVN:    Sochi Autodrom

Tribunetillæg

0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelængde
0km
Distance
Om banen
Lidt statistik
Vi anbefaler
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

Sochi Autodrom – bedre kendt som Sochi Olympic Park Circuit – ligger ved Sortehavet og feriebyen Sochi. Byen vi alle kender fra vinter OL 2014. Da man alligevel skulle bygge en række stadions til Vinter OL 2014 i Sochi, kunne man lige så godt også lave en Formel 1 bane. Et halvt år efter Vinter OL sluttede, rykkede Formel 1 folket derfor ind på Sochi Autodrom, der er en kombination af gade- og permanent racerbane. Det første løb fandt sted i netop 2014, og der er i første omgang lavet en syvårig kontrakt.

Banen er 5,848 kilometer lang og er dermed den tredjelængste i F1 kalenderen – kun overgået af Spa-Francorchamps i Belgien og Silverstone i Storbritannien. Sochi Autodrom er designet af race-arkitekt Hermann Tilke. Den er bygget omkring Sochi Olympic Parks “kunstige søkyst “, hvor der findes en samling faciliteter til ishockey og hurtigløb på skøjter. Det var også her OL’s åbnings- og afslutningsceremoni fandt sted. Banen er flot og elegant integreret med det olympiske parkanlæg og de offentlige veje.

Der er mange vinkelsving, men der er også det langstrakte Sving 3, der tages med speederen i bund, og som udsætter bil og kørere for voldsomme g-påvirkninger. Sving 3 belaster også dækkene, men resten af omgangen er ikke specielt problematisk. Selvom der er et blødt sving midt på langsiden, der officielt hedder Sving 1, er det reelt først inden Sving 2, der skal bremses. Det betyder, at bilerne efter starten når meget høj fart inden den første nedbremsning, og der er derfor næsten altid store eller små sammenstød på første omgang i Rusland. Banen er ikke en decideret langsom bane, men det er heller ikke en highspeed-bane,” siger Kevin Magnussen om Sochi Autodrom. ”Det er en sjov bane, for den lægger op til tæt race, og der er gode overhalingsmuligheder. Det lange sving 3 er trættende for nakken, for det fortsætter nærmest i det uendelige. Samlet set er Sochi Autodrom en god bane med en række udfordrende og enkelte unikke sving.”

Banens bredde varierer fra 13 m på det smalleste sted til 15 m ved start/mål. Banen er bygget til at være en højhastighedsbane med mange teknisk svære detaljer, der sætter store krav til kørerne. Der er 12 højresving og 6 venstresving, og der forventes en topfart på ca. 320 km/t i området mellem 1. og 2. sving. Gennemsnitsfarten vil ligge på ca. 215 km/t. Banen har på nuværende tidspunkt plads til ca. 55.000 tilskuere. Det meste af banen er på særlige raceveje, men ca. 1,7 km af banens længde bliver kørt på offentlige veje.

Banerekord:   Lewis Hamilton (2019)
Vinder 2019:   Lewis Hamilton
Vinder 2020:   Valtteri Bottas
Vinder 2021:   Lewis Hamilton

Tribune T2 – Gode nedbremsningsdueller efter den lange langside
Tribune T3 – Langstrakt sving med enorme G-påvirkninger

 

OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE

Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikret sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker. 
Læs mere på 

Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen. 

Galleri

Lær mere om Sochi

SUBTROPISK KLIMA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Sochi Autodrom ligger ved Sortehavet tæt på grænsen til Georgien. Det var her vinter OL 2014 fandt sted. Byen har længe været Ruslands største og mest populære ferieområde, men nu har den også vist sig som en af landets bedste sportsdestinationer.

Uofficielt har byen fået tilnavnet “Perlen ved Sortehavet”. Sochi byder på 200 solskinsdage om året og er kendetegnet ved et vidunderligt mix af smuk natur kombineret med subtropisk klima. Det varme azurblå vand fra Sortehavet og de høje bjerge i Kaukasus vil uden tvivl sætte sit spektakulære præg på fremtidens russiske Formel 1 løb. Det subtropiske klima giver meget varme somre og ekstra kolde vintre. Vidste du f.eks. at Sochi er hjemsted for den nordligste teplantage i verden?

Som centrum for den såkaldte “russiske riviera” er Sochi hjemsted for hundredevis af hoteller. Byens mest populære område er Adler med de dyreste indkvarteringer. Et trendy sted med nye indkøbscentre, hyggelige restauranter og barer med chill-out-zoner, private strande og endda swimmingpools. Og glem så ikke, at Sochi også er berømt som kursted og tilbyder mange kurbade, som alle er beliggende omkring helbredende mineralkilder.

I den vestlige del af Kaukasus-bjergene – nær Sochi – ligger kaukasiske State Nature Biosphere Reserve, et UNESCO World Heritage Site, der er beskrevet som »det eneste store bjergområde i Europa, der ikke har oplevet en betydelig menneskelig påvirkning«. Området omfatter store dele af uberørte bjergskove, der er beboet af mange vilde dyr, herunder bjørne, ulve og den nyligt genindførte europæiske bison.

Tættere på byen er der mange parker, strande, huler og søer, som alle er et besøg værd.

TO DO

 • “Chill” i Adler, ved poolbaren eller en af strandrestauranterne
 • Fisketur i Sortehavet
 • Tag gondolen fra Sochi til toppen 

PRAKTISK INFO

VALUTA:  Den lokale møntfod hedder Rubler. Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 5.01 2021 – 100 Rubler = 8,50 DKK.

DRIKKEPENGE: På restauranter, barer etc. rundes regningen op, så det svarer til omkring 10%.

SPROG: Sproget i Sochi er russisk, og alt står med russiske tegn. De, som arbejder med turister, taler et gebrokkent engelsk, og ellers er det få, som kan noget engelsk.

TIDSZONE:  Området ved Sochi i Rusland er 4 timer foran Danmark.

VEJRET: Subtropisk klima med varme, våde vintre og meget varme, tørre somre.

PAS & VISUM: Der kræves visum til Rusland, og  der skal medbringes gyldigt pas. Visum skal søges inden afrejse og tager mellem 3 og 10 dage. Læs mere herunder….

VISUM RUSLAND

For danske statsborgere er der visumpligt til Rusland. Dette skal søges inden afrejse og tager mellem 3 og 10 dage. Du skal møde personligt op på det russiske visumkontor i København for at afgive fingeraftryk. Pris for visum er ca kr. 500. Der kan betales både kontant og med dankort på visumkontoret. Du skal bestille tid i forvejen.  

Når du møder op på det russiske visumkontor skal du medbringe:

 • Gyldigt pas min 6 mdr. fra hjemkomst
 • Pasfoto som er max 6 mdr. gammelt og måler 3,5 x 4,5 cm
 • Kopi af passiden med foto
 • Rejseforsikringspolice med policenr., forsikredes navne, datoer og dækningsperiode
 • Udfyldt ansøgningsskema -­ udfyldes online her

Derudover skal I medbringe hotelvoucher samt “invitation letter” fra et russisk rejsebureau. Disse 2 dokumenter udstedes af os, såfremt pakkerejsen er købt hos os, og fremsendes på mail ca. 3 uger efter bestilling.

Adressen til visumkontoret er Cort Adelers Gade 12, 1053 København.

BEMÆRK – Der findes flere bureauer, som er behjælpelige med udfyldelse af ansøgning mod gebyr.