+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Monacos
Grand Prix
26 maj 2024

Monacos
Grand Prix
26 maj 2024

BILLIGSTE PRIS.. FRA
11.590
BILLIGSTE PRIS.. FRA
11.590
Rejseperiode
23.-27. maj 2024
SE HELE UDVALGET
20794

TAG MED TIL F1 I MONACO

 • Alle elsker Monaco! En historisk bane som byder på en af sæsonens mest spektakulære løb midt gennem Monte Carlo, forbi kasinoet, gennem tunellen og ned langs havnepromenaden med en betagende udsigt.
 • En smal bane med svære betingelser for overhaling. Der er ingen plads til fejl - ellers ender man i barrieren. Det er ikke her, vi ser tophastigheder.
 • Hårnålesvinget på Monacos bane er F1 kalenderens langsomste sving som tages med blot 48 km/t.
 • Og så er det stedet, folk kommer for at blive set. Grid'en er pakket med filmstjerner, modeller, elitesportsfolk og verdens rigeste. Alle ønsker at være en del af verdens jetset.
 • TIP: Vi anbefaler at tilkøbe en tribuneplads på denne bane, da ståpladsområdet giver svære betingelser for at se løbet.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

90dage
10timer
0minutter
54sekunder

Oplev også Formel 2

RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard

Dansk turleder

Oplev Formel 1 i Monacos smalle gader

SE MED FRA SIDELINJEN, NÅR VERDENSELITEN STIMLER SAMMEN TIL DET PRESTIGEFYLDTE F1 LØB

Oplev Formel 1 i Monaco med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder. Opholdet i Monaco er på 3* byhotel i Nice med en perfekt beliggenhed i forhold til toget til Monaco, men samtidig i gåafstand til  til shoppinggaderne og den charmerende gamle bydel. Der er ca. 20 km fra Nice til Formel 1 banen i Monaco. Denne transport foregår lettest med toget, som går hvert. 20. minut og tager ca. 30 min. Det er uden sammenligning den hurtigste og mest effektive måde at komme til banen på, da veje i Monaco er spærret, og parkering er tæt på umulig.

Monacos Grand Prix foregår i smukke omgivelser direkte ud til Middelhavet midt i det fashionable Monte Carlo. Løbet er omgivet af kendisser i en eksklusiv kulisse. Oplev det legendariske gaderæs og snus til livet på 1. klasse. Denne bane er i særlig grad kendt for at få besøg af jetsettet og de store berømtheder – derfor det eksklusive renomme.


GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Flypakke: 23.05 – 27.05 2024 inkl. fly, hotel og entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly - KLIK

 • Flytransport fra København til Nice t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på hotel Monsigny i Nice
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet og ståplads til banen lørdag og søndag
 • RaceNight med Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl. - KLIK

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering af tribuner
 • Evt. tillæg for enkeltværelse
 • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
23/5 2024Fly fra KøbenhavnF1 Monaco. Hotel Monsigny, Nice. 5 dage/4 nætter. Fly fra København
København 11:05 13:30
Nice 14:20 16:40
Mere end 811.590Bestil

Vigtig information om rejsen

formel 1 monaco - podie fejring

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

formel 1 frankrig - racenight med peter nygaard

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Monacos Grand Prix. Vi holder RaceNight – en sjov aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Circuit de Monaco, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og interessante historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. GPT er vært med lidt godt til ganen.

spa belgien - formel 1 biler

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer er inkl. i prisen for flygæster. Kommer du selv med andre fly, kan der købes busbilletter til centrum for ca. 7 Euro. Busser kører ca. hvert 20. minut til centrum og togstationen. Hotellet er i gåafstand fra togstationen. Alternativt koster en taxi ca. 30 Euro.

TRANSPORT TIL BANEN
Hotellet ligger i den hyggelige badeby Nice ca. 20 km fra banen i Monaco. Fra centrum af Nice afgår der hvert 20. minut direkte tog til Monaco. Dette er den hurtigste, billigste og nemmeste måde at komme til centrum af Monaco på. To t/r togbilletter er inkluderet i pakkerejserne.

monaco formel 1 - redbull kører

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.300 pr. pers.

Program i Monaco

Dag 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

INFORMATION

Torsdag d. 23.05 2024

Kl. 11.05 - Fly fra København med ankomst i Nice kl. 13.30.
Ved ankomst til Nice lufthavn er der transfer fra lufthavnen til hotellet. Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

monaco grand prix - spejlbillede

Fredag d. 24.05 2024

Hele dagen er til fri disposition. Der er mulighed for at tilkøbe fredagsbillet, der er dog et meget begrænset antal til rådighed, og opleve banen på egen hånd.

Nice er en hyggelig og charmerende by, og der er denne dag mulighed for at shoppe, se på gallerier eller nyde vejret ved den smukke strand.
formel 1 monaco - by og strand promenade

Lørdag d. 25.05 2024

Morgenmad på hotellet.

Dagen er til fri disposition, der er træning og kvalifikation på banen.

Du kan vælge at tage til Monaco sammen med turlederen: Turen foregår med kystbanen, som kører flere gange i timen. Alternativt kan du tage af sted på egen hånd. Det samme gælder, når I skal tilbage til Nice. Du vil på forhånd få dine togbilletter udleveret.

Togtransfer til Monaco - afgang hvert 20. minut.
Togtransfer tilbage til Nice - afgang hvert 20. minut.

Kl. 19.30 - RaceNight med F1 fotograf og journalist Peter Nygaard. Han beretter om sidste nyt og seneste sladder fra pitten. En hyggelig aften i ægte ”racerånd”. Turlederen oplyser om stedet på turen.
monaco grand prix - havne fronten i byen

Søndag d. 26.05 2024

Morgenmad på hotellet.

Vi er kommet til løbsdagen. Det er begrænset hvor meget man kan nå inden da løbet ligger midt på eftermiddagen, men en god middag efter er at anbefale, inden turen går tilbage til Danmark næste dag. 15:00 løbsstart
monaco formel 1- nice bylivet med cafeer

Mandag d. 27.05 2024

Morgenmad på hotellet.

Kl. 11.30 - Transfer til lufthavnen.
Kl. 14.20 - Afgang fra Nice med ankomst til København kl. 16.40.

Tak for denne gang.
monaco formel 1 - byen set oplyst om natten

GENEREL INFORMATION

Ved afrejse med fly er check-in 2 timer før afgang. Der tages forbehold for ændringer i flytider.

Bemærk!! I Monaco har du kun en adgang til banen om dagen, og du kan derfor ikke forlade banen, for at komme tilbage senere.

BEMÆRK
Vi anbefaler du sætter dig ind i hvad du må og ikke må medbringe på banen. Find information her: Circuit de Monaco

Forbehold for ændringer.

F1 banen

LØBSDAG:    Søndag d. 26. maj 2024
BANENAVN:    Circuit de Monaco 

formel 1 monaco - teknisk banekort 2019

OPGRADERING AF BILLETTER

Ståplads, Secteur Rocher0,-
Tribune P, Piscine Panne Sud5.600,-
Tribune T-Low, Cale de Halage.6.500,-
Tribune K3-6, Quai Albert 1er8.800,-
0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelængde
0km
Distance
Om banen
Lidt statistik
Vi anbefaler
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

Monacos Grand Prix er et af de løb, som alle kørere drømmer om at vinde. Ligesom Indy 500 og Le Mans står løbet alene på en hel unik måde. Det kræver en kombination af præcisionskørsel, teknisk ekspertise og stort mod at vinde F1 Grand Prix’et i Monte Carlo. Bybanen gennem Monaco levner ingen plads til fejl og kræver mere koncentration end nogen anden F1 bane. Bilerne kører med maximal “downforce”, og bremserne er på hårdt arbejde. Overhaling er så godt som umuligt, hvilket gør kvalifikationen i Monaco mere kritisk end i noget andet Grand Prix. Selvom det kringlede layout gør overhalinger omtrent umulige, så gør modige (eller frustrerede?) kørere primært forsøget i St. Devote-svinget efter start/mål, hvor feltet bremser helt ned.

Portier-hjørnet er nøglen til at opnå en god omgangstid i Monaco. Det indledes med Loews-hårnålesvinget – det langsomste sving i Formel 1 – efterfulgt af det lange flade stykke gennem tunnelen. Flere store navne har afsluttet deres løb i de barrierer her – bl.a. Ayrton Senna og Michael Schumacher. Løbet i Monaco har været en fast del af F1 verdensmesterskabet siden 1955, og i al den tid har banen kun ændret sig bemærkelsesværdigt lidt. Først i 2003 og 2004 blev der lavet små forbedringer – primært for at øge tilskuerkapaciteten.

Når en kører vinder Grand Prix’et i Monaco, får han sit navn foreviget på en liste, der omfatter alle historiens bedste kørere. Både Graham Hill, med tilnavnet »Mr. Monaco«, og Schumacher har vundet fem gange i Monaco, mens Alain Prost har taget fire sejre, mens Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Stirling Moss og Jackie Stewart alle har vundet tre gange. Rekordindehaveren er dog selveste Ayrton Senna med seks sejre i det lille fyrstendømme.

Den klassiske bane i Monte Carlos gader er egentlig for kort og for smal til moderne Formel 1 racing. Alligevel har Monaco den sikreste plads i Formel 1 kalenderen, og forklaringen er naturligvis den fantastiske stemning og det eksklusive publikum i fyrstendømmet i Grand Prix-weekenden: Ingen anden bane byder på så meget glamour, lir, high-society OG trafikkaos som Monte Carlo!

Trafikken og de afspærrede gader gør toget til den oplagte løsning, når man skal ind til Monte Carlo, og byens station ligger klods op ad banen.

Banerekord:   Lewis Hamilton (2021)
Vinder 2021:   Max Verstappen
Vinder 2022:   Sergio Pérez
Vinder 2023:   Max Verstappen

Banen i Monaco er et af de steder, hvor vi anbefaler at tilkøbe en tribune. Ståpladssektionen er for pakket, og står man ikke klar i god tid, kan det blive vanskeligt at finde et godt sted at se løbet. Et par gode valg:

Tribune K – Det bedste overblik i Monte Carlo
Tribune P – Se den skræmmende hurtige swimmingpool-sektion

OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE

Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikret sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

Specielt for Monaco ligger der en del hoteller og bygninger samt yachts, som kan lejes med eksklusiv adgang i Formel 1 weekenden. Adgang her er ikke billig, men til gengæld er Monaco stedet, hvor du kan blande dig med verdens største stjerner indenfor sport, film og mode. Det er glamourøst og eksklusivt!

Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker. 
Læs mere på 

Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen. 

Galleri

Lær mere om Monaco & Nice

DE RIGES LEGEPLADS….

Det lille fyrstendømme Monaco er beliggende ud til Middelhavet ved den franske riviera. Lilleputstaten er omkranset af Frankrig og ligger kun få km fra Italien. Monaco er verdens næstmindste land (2 km2) og har verdens største befolkningstæthed. Landet er et monarki med godt 33.000 indbyggere – og det er især kendt for kasinoet og skattefrihed.

Det er her i verdens udstillingsvindue, de rige og de berømte samles i Formel 1 weekenden. Filmstjerner, kongelige og andre, som tilhører eliten. De går på shopping i byens dyre forretninger og spiser på Michelin-stjernede restauranter. Alt omkring dem er glamourøst med kæmpe motorbåde, store biler og smukke, unge, letpåklædte “babes”.

Monaco består af en smal stenet kyststrækning, der er cirka to kilometer lang og en halv kilometer bred. Hvert år, når der køres Formel 1 i Monaco, afvikles dette på almindelige veje, som bliver brugt til daglig af monegaskerne. Dette betyder, at byen er vendt på den anden ende i forbindelse med afvikling af årets F1 løb.

Under Formel 1 i Monaco bor Grand Prix Tours i den hyggelige og elegante ferieby Nice, som ligger knap 30 min. kørsel med tog fra Monaco. Byen er både eksklusiv og charmerende på én gang og byder på ikke mindst en hyggelig lystbådehavn, en dejlig strandpromenade samt en rigtig charmerende gammel bydel med utallige hyggelige spisesteder. Her nyder vores gæster at finde et spisested og måske en lille slyngelstue til en øl ekstra efter middagen.

TO DO

 • Besøg Monacos ikoniske Casino de Monte Carlo – husk pas og tækkelig påklædning
 • Se panoramaudsigten og vagtskiftet fra den royale families palads
 • Se H.S.H. Prince Rainier III of Monacos utrolige bilsamling – mod entre
 • Nyd livet på Larvotto Beach – en offentlig strand

PRAKTISK INFO

VALUTA:  Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 05.02 2024 – 100 Euro = 746 DKK.

DRIKKEPENGE: På de finere steder lægges der automatisk 15% på regningen, mens restauranter, barer etc. i turistklassen forventer omkring 10%.

SPROG: Hovedsproget er fransk, men engelsk er udbredt.

TIDSZONE: Monaco kører samme tidszone som Danmark.

VEJRET: Det er tidlig forår i Sydfrankrig og Monaco. Temperaturen ligger mellem 16 og 20 grader.

PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Frankrig og Monaco, men der skal medbringes gyldigt pas.


VIDSTE DU AT…
Fyrst Rainer III af Monaco i 1956 blev gift ved et stort eventyrbryllup i Monte Carlo med filmdarlingen Grace Kelly?