+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Mexicos
Grand Prix
27. oktober 2024

Mexicos
Grand Prix
27. oktober 2024

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
7693

TAG MED TIL F1 I MEXICO

 • Banen i Mexico City er klart den højest placerede i F1 kalenderen, beliggende 2.240 m over havets overflade. Interlagos i Brasilien er næsthøjest 765 m over havets overflade.
 • Ingen kører har nogensinde vundet Mexicos GP mere end 2 gange. Bl.a. Hamilton og Verstappen har sikret sig 2 sejre, og Verstappen er den eneste kører med 2 sejre i træk.
 • Banen er opkaldt efter de lokale Rodriguez-brødre, Ricardo og Pedro, der begge var racerkørere og begge mistede livet i ulykker.
 • Jim Clark lavede en "Grand Slam" i Mexicos GP i 1963, da han både tog pole position, kørte den hurtigste omgang og vandt efter at have ført under hele løbet.
 • I 1986 vandt Gerhard Berger sin første af ti GP-sejre. Hans Benetton B186-racer er én af de mest kraftfulde biler i F1 nogensinde, og han gennemførte løbet uden at skifte dæk undervejs.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

133dage
18timer
24minutter
30sekunder

RaceNight afvikles ikke på denne tur - kun v/ grupper

Individuel rejse uden turleder

En af verdens største byer byder op til ræs

MEXICO CITY ER EN SMELTEDIGEL AF OPLEVELSER – EN FARVERIG BY, HVOR FORMEL 1 ER EN FEST

Den mexicanske hovedstad er meget stor, uanset om det gælder størrelse eller indbyggertal, og den er både sjov, livlig og tempofyldt, hvilket passer perfekt sammen med Formel 1. Mexico City kaldes ofte “Latinamerikas Juvel”, og ligesom en ædelsten er den fyldt med facetter. Byen har rødder, der strækker sig langt tilbage i tiden, og er således bygget oven på ruinerne af Aztekernes gamle hovedstad. Ruiner fra den tid ligger i dag side om side med smukke bygninger fra kolonitiden og moderne skyskrabere og blander på smukkeste vis fortid og nutid, mens byens multikulturelle og progressive indbyggere ser mod fremtiden.

Du kan vælge at bo meget centralt i Mexico City, hvor der er liv stort set døgnet rundt. Så får du lokal kolorit for alle pengene og en masse spændende oplevelser. Alternativt ligger der også fornuftige hoteller tættere på banen. Formel 1 banen ligger lige øst for byen, så selvom du vælger at bo centralt, er det ganske nemt at komme til og fra banen med offentlig transport. 

Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og en individuel rejse til Mexicos Grand Prix. Den individuelle tur består af fly, hotel og entrebilletter og kan skræddersys efter ønske og evt. forlænges med en badeferie på Yucatan-halvøen med de skønne strande ud til det Caribiske Hav. Eller med blot to dages forlængelse i Mexico City kan du opleve De Dødes Dag, som er en stor festdag i Mexico, hvor afdøde slægtninge fejres. Det er også muligt at kombinere rejsen med USA’s Grand Prix, som finder sted en uge tidligere.

GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Vi afventer fortsat billetter for 2024. 
 • Flypakke: inkl. fly, hotel og entrebilletter
 • Hotelpakke i 5 nætter samt entrebilletter
 • Entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly - KLIK

 • Flytransport fra København til Mexico City t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på 4* hotel i Mexico City
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet 6A til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Biddrag til den Danske Rejsegarantifond

Pakkepriser hotel og entrebillet - KLIK

 • 5 nætter på 4* hotel i Mexico City
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet 6A og ståplads til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Biddrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl. - KLIK

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering til tribuner
 • Evt. tillæg for enkeltværelse
 • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

Vigtig information om rejsen

formel 1 belgien - tilskuere til grand prix på spa

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

formel 1 frankrig - racenight med peter nygaard

RACENIGHT

Turen til F1 i Mexico er på individuel basis, og der er ikke RaceNight og turleder på rejsen. Er I en gruppe på min. 10 personer, kan RaceNight arrangeres.

formel 1 holland - to racere har stort sammenstød

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer fra lufthavn til hoteller er inkl. i prisen. 

TRANSPORT TIL BANEN
Der er blot ca. 8 km fra centrum af Mexico City til banen. Den letteste og oftest hurtigste måde at komme ud til banen er med metroen, men her er rigtig mange mennesker, så vær opmærksom på lommetyve. For et mere bekvemt alternativ fungerer Uber ganske udmærket i byen. Der er sågar en særlig holdeplads for Uber ved banen.

formel 1- Kevin magnussen med fan

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet, er der et fradrag på kr. 1.600 pr. pers.

Program i Mexico

DAG 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

DAG 6

INFORMATION

Onsdag d. 23.10 2024

Afrejse fra København om morgenen/formiddagen.
Ankomst til Mexico City er typisk sidst på eftermiddagen eller først på aftenen..
Ved ankomst til Mexico er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

Mexico City er en fantastisk og sprudlende by. Find et hyggeligt spisested og tilbring en rolig aften under fremmede himmelstrøg.

Torsdag d. 24.10 2024

Morgenmad på hotellet.

Du har hele dagen til at gå på opdagelse i byen. Det historiske centrum er spækket med seværdigheder, men bare at vandre rundt i gaderne er en oplevelse i sig selv. Eller måske er det i dag, du skal lidt udenfor byen og se nærmere på nogle af de interessante levn fra Aztekerne.
Formel 1 - tilskuer flager til Mexicos gp

Fredag d. 25.10 2024

Morgenmad på hotellet.

Fra i dag går det løs med Formel 1 på banen.
Benyt metroen for at komme frem. Der er 3 forskellige stationer, der kan benyttes ude ved banen. Hvilken, der er bedst, afhænger af, hvor på banen du har plads. Du kan også benytte Uber, der blot kræver, at du på forhånd har hentet appen og oprettet en porfil.
I løbet af dagen er der træning - både for Formel 1 og andre klasser.

Aftenen er igen ledig for en festlig aften i byen med god mad efterfulgt af en drink. Tequila er (næsten) obligatorisk.
formel 1 spa - ferrari og redbull på siden af hinanden

Lørdag d. 26.10 2024

Morgenmad på hotellet.

Du tager dig selv til banen, når det passer dig.
I dag finder yderligere træning samt kvalifikationen sted.

Byens street food er et kulinarisk must. Ægte mexicanske tacos fyldes her med alt, du kan forestille dig - fra ris og grøntsager til svinekød, kylling, skalddyr og ost.

Søndag d. 27.10 2024

Morgenmad på hotellet.

Du tager dig selv til banen, når det passer dig.
Det er store løbsdag, og på banen er der dømt fest..
Kl. 14.00 - Starten går til Mexicos Grand Prix.

Det er din sidste aften i Mexico City. Skal du forkæles ekstra, finder du de fineste restauranter i Polanco-området, som er et af byens rigeste. Her ligger bl.a Pujol, der flere gange er udråbt blandt verdens bedste restauranter. Et besøg her kræver dog helt sikkert en forudbestilling.
formel 1 spa - ferrari og redbull på siden af hinanden

Mandag d. 28.10 2024

Morgenmad på hotellet.

Dagen er fri, indtil du skal i lufthavnen. Flyene afgår typisk om aftenen, så du har det meste af dagen til at få de sidste oplevelser med.

Der er ankomst til Danmark tirsdag formiddag.

GENEREL INFORMATION

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.
Forbehold for ændringer i flytider.

BEMÆRK
Vi anbefaler du sætter dig ind i hvad du må og ikke må medbringe på banen. Find information her: Autódromo Hermanos Rodríguez

Forbehold for ændringer.

F1 banen

LØBSDAG:    Søndag d. 27. oktober 2024
BANENAVN:    Autodromo H. Rodrigues

Formel 1 Banekort fra Mexicos GP 2020

Tribunetillæg

0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelængde
0km
Distance
Om banen
Lidt statistik
Vi anbefaler
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

Efter 23 års fravær kom Mexicos Grand Prix i 2015 tilbage i F1 kalenderen, da arrangørerne underskrev en fem-årig aftale om at køre F1 løbet på Autodromo Hermanos Rodriguez i selveste Mexico City.

Banen er blevet ændret og moderniseret en anelse set i forhold til banens udseende, da den sidst blev anvendt i 1992. Bl.a. er banens berygtede og ultrahurtige højresving i slutningen af ​​en runde blevet ændret lidt, ligesom asfalten og underlaget har fået en kærlig hånd. Men også renovering af både tilskuerpladser og pitområdet var nødvendigt for at overholde FIA’s stramme reglement.

Løbet bliver afholdt lige efter det amerikanske Grand Prix, så hele F1 “cirkusset” ikke skal flytte om på denne side af kloden en ekstra gang.

Autodromo Hermanos Rodriguez er beliggende i den offentlige park Magdalena Mixhuca Sports City i den sydøstlige del af Mexico City. Banen blev bygget i 1959. Kort efter indvielsen mistede køreren Ricardo Rodriguez sit liv i et løb. Deraf navnet. Løbet køres i 2.285 m højde, hvor luften er væsentlig tyndere end normalt, hvilket kan skabe problemer for kørerne. Banens sidste store 180 graders kurve er både super hurtig og ekstrem farlig – dog ændret en anelse i 2015. Kurven er lidt blødere end en lignende kurve på Monza. Dette betyder, at der lige gives lidt mere gas og fart – og det gør svinget farligere. Det var i øvrigt her, unge Rodriguez kørte galt. Efter kurven kommer langsiden på godt 1,2 km, hvor max hastigheden nærmer sig 320 km/t.

Interessen for F1 i Mexico er steget voldsomt i de seneste år. Dette skyldes i særlig grad Sergio Perez’ debut i 2011. Det er i øvrigt den kører, som danske Kevin Magnussen tog sæde fra hos McLaren til sæsonstart i 2014. Begivenheden er stor for mexicanerne, som gerne vil vise verden, hvad Mexico står for i dag. Arrangørerne håber, at løbet kan tiltrække ca.180.000 tilskuere i løbet af de 3 dage, løbet varer. Med knap 9 mio. indbyggere i Mexico City er der trods alt en del mennesker at tage af – og det er en befolkning, som langsomt bliver rigere.

Banerekord:   Valtteri Bottas (2018)
Vinder 2021:   Max Verstappen
Vinder 2022:   Max Verstappen
Vinder 2023:   Max Verstappen

Tribune 15 – Her er stemningen vildere end på alle andre F1 baner
Tribune 5 – God oversigt over starten og de mange overhalinger

OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE

Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikre sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker.
Læs mere på

Paddock Club
F1 Experience

Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen.

Galleri

Lær mere om Mexico City

“ONCE IN A LIFETIME”-OPLEVELSER I OVERFLOD

Mexico City er en af verdens største og hurtigst voksende byer. Fra et indbyggertal på knap 3 mio. i 1950 til 18 mio. ved årtusindeskiftet anslås det nu, at hele byen med forstæder har rundet 28 mio. indbyggere fordelt på et areal på omkring 5.000 km2. En fascinerende storby, som næsten kan tage pusten fra enhver. Men det behøver den nu ikke. De mest besøgte turistattraktioner i Mexico City er koncentreret i det historiske centrum ved Zocalo-pladsen. Her finder du National Palace, Metropolitan Cathedral, Templo Mayor, Alameda Park og Palace of Fine Arts. Et par blokke nord for sidstnævnte ligger Plaza Garibaldi – et af de bedste steder i byen at høre levende mariachi musik. 

Du bør dog også begive dig ud i de “nutidige” kvarterer rundt om det historiske centrum. I de kulturelt rige bydele Rosa og Condesa finder du dejlige parker, pladser, butikker, markeder og caféer. Det mest trendy område er Polanco, der huser de kendte modebutikker, high-end gallerierne, de bedste natklubber og de mest anerkendte restauranter som f.eks. Pujol, der flere gange er nævnt blandt verdens bedste.

Lidt udenfor centrum ligger den gamle aztekiske by Tenochtitlan – også kaldet Gudernes By – beliggende i dalen af den gamle sø Texcoco og kendt for sine pyramider. Aztekerne byggede et indviklet netværk af kanaler til at navigere i byen. Efter spaniernes ankomst i 1519 blev de fleste af Aztekernes strukturer og kanaler ødelagt og erstattet med moderne veje og bygninger, men meget er gravet frem siden da, og stedet er i dag et mekka for historieinteresserede.

TO DO

 • Chapultepec Park – største bypark på den vestlige halvkugle med skove, søer, et slot, en forlystelsespark og museum
 • Frida Kahlo Museum – den ikoniske kunstmalers liv og værker
 • Xochimilco – sejltur i gondoler på kanalerne
 • Street food – smæsk dig i autentiske, mexicanske lækkerier

PRAKTISK INFO

VALUTA:  Lokalvalutaen hedder Peso. Medbring USD i kontanter til omveksling eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 30.10 2023 – 100 Peso = 39 DKK.

DRIKKEPENGE: Drikkepenge gives ofte i Mexico, hvis man er tilfreds med servicen. På restauranter, barer etc. rundes regningen op, så det svarer til omkring 10%, mens der kan lægges ca. 10 Peso pr. nat til stuepiger.

SPROG: Modersmålet er spansk. I Mexico City er mange gode til engelsk.

TIDSZONE: Mexico City er 7 timer bagud i forhold til Danmark.

VEJRET: Mexico City ligger i læ omgivet af bjerge, så her er næsten altid lunt i dagtimerne. Oktober er sidst på regnsæsonen, så nedbøren er på retræte. Temperaturerne ligger omkring 20-25 grader.

PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Mexico, men der skal medbringes gyldigt pas.