+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Le Mans
Kør selv - Standpladser

Le Mans
Kør selv - Standpladser

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
34242

FAKTA OM LE MANS

 • Antal betalende fans og tilskuere til Le Mans er ca. 250.000. Omkring 30.000-35.000 af disse er danskere.
 • Danske Tom Kristensen var en sen erstatning for en skadet kører, da han i 1997 vandt den første af sine ni legendariske sejre.
 • Le Mans blev afholdt første gang 26.–27. maj 1923 på den traditionelle bane Circuit de la Sarthe.
 • 24-timers løbet har gennem årene krævet 22 dødsfald. Senest i 2013 da danske Allan Simonsen forulykkede.
 • 24-timers løbet handler ikke om tophastighed. Det er den ultimative test til at vise udholdenhed, pålidelighed, kvalitet og ydeevne.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

NYHED: Flere biler i Hypercar

Husk at bestille herrefrokost hjemmefra

Le Mans - Kør Selv

Verdens mest legendariske 24 timers løb!

VI VIL SE DANNEBROG TIL TOPS IGEN PÅ LE MANS…

Le Mans er en folkefest af bedste kaliber. Og i særlig grad hvis hurtige biler og udholdenhed har din interesse. Stemningen i både  Grand Prix Tours’ hovedcamp og rundt på banen er fantastisk. Overalt er der lagt op til en lille uge med højt humør og masser af ræs. Er du til fællesskab og ekstra aktiviteter, så er der fine muligheder, når du rejser med Grand Prix Tours. 

Din Kør Selv rejse til Le Mans byder på stor fleksibilitet. Med egen bil er der fuld frihed til at planlægge turen frem og tilbage, som det passer bedst. Lejrene er åbne fra onsdag morgen, og du er mere end velkommen allerede der. Kræver jobbet lidt mere, har du frihed til at komme dryssende, når det passer ind i programmet. Når der er valgt en tur med “Egen standplads”, skal du selv medbringe din indkvartering – typisk telt eller autocamper. Ved ankomst bliver I anvist det område, I har til rådighed, og her kan I indrette jer, som det passer jer bedst. I lejren på Karting Syd er der en del ekstra faciliteter, I har direkte adgang til. For GPT gæster, som bor på øvrige camps, gælder, at de er velkommen i Karting Syd – husk blot at medbringe et rejsebevis for at få adgang.


GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. STANDPLADSER
 • Hovedcamp Karting Syd, hvor alle arrangementer afholdes, og hvor der er mange faciliteter som bar, pølsevogn, god dansk mad til alle måltider, storskærm etc.
 • Camp Houx Annex.

HVAD ER INKL. I REJSEN

Kør selv priserne er inkl. - KLIK

 • Valgfri ankomst fra onsdag kl. 08.00
 • Indretning af egen standplads i valgte camp
 • Entrebillet ifølge rejsebevis
 • Adgang til Pitwalk fredag
 • RaceVisit i GPT lejren fredag
 • Storskærm på Karting Syd
 • Dansk personale i GPT lejren
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl. - KLIK

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering til tribuner
 • Tilvalg af ekstra som arrangementer, mad etc.

Det sker på Le Mans

DET ER ALDRIG KEDELIGT PÅ LE MANS…

Døgnet rundt er der liv på Le Mans – hvis ikke i GPT’s hovedlejr så oppe omkring hovedindgangen nær Pariserhjulet og Dunlop. Er du til en festlig aften med musik og måske et par ekstra fadøl, er der mulighed for det. Brænder du modsat for selve Le Mans løbet og vil meget hellere udbygge din viden om motorsport og biler, er der også rig mulighed for dette. 

Vi oplever, at de fleste ønsker en kombination. Derfor har vi afstemt arrangementerne i Karting Syd efter begge dele. Bor I på en af vore eksterne camps, er I altid velkommen til et besøg i GPT’s hovedcamp Karting Syd. Husk jeres rejsebevis, så I kan komme ind i det indhegnede område.

Hvis nogen er kreative og har ideer til andre tiltag, så er vi lydhøre og åbne for forslag. Send gerne input og forslag til info@gptours.dk .
Herunder er der link til et udvalg af de mest interessante arrangementer.

le mans - race event
RaceVisit
le mans - herrefrokost
Herrefrokost M/K
le mans - stå pladser
Pitwalk
le mans - racer om natten
Mulsanne
Kørerparade

Vigtig information om rejsen

le mans kør selv - pariserhjul

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort via dette link eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

formel 1 spa - racevisit med john

GPT CAMPS

Når I kører selv til Le Mans og samtidig har valgt at købe en standplads, skal I selv indrette det areal, I har til rådighed. Vi gør opmærksom på, at der på de eksterne camps, Houx Annex og Bleu Nord, ikke er mulighed for at få strøm til standpladser. På Karting Syd kan der tilkøbes strøm, så længe der er kapacitet. Det er ikke tilladt at opstille generatorer.

le mans kør selv - b

KØRSELSVEJLEDNING

Le Mans ligger ca. 210 km sydvest for Paris. Fra København er der 1.420 km til Le Mans, og fra Kolding er der 1.320 km. Så det er en køretur på 12-14 timer for de fleste. 

Klik her for at se en nærmere vejledning, når du kører til Le Mans

formel 1 ungarn - fest i campen

MAD OG DRIKKE

Hvor heldig kan man være? I GPT’s hovedlejr på Karting Syd ligger – helt beskedent – Le Mans bedste køkken. Vi har medbragt et helt team af kokke og køkkenpersonale – og de laver rigtig god dansk mad. Pølser og pizza kan man få alle andre steder. 🙂

Program på Le Mans

Gå ikke glip af noget - følg med i programmet, så du får det hele med

Galleri