+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

F1 Singapore og Bali

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
2697

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

Formel 1 Rejse til Singapores Grand Prix

Rundrejse på Bali

f1 oplevelse og rundrejse på Bali

EN EKSOTISK TUR PÅ BALI EFTER EN VERDENSKLASSES FORMEL 1 OPLEVELSE

Singapores Grand Prix har et spektakulært løb, men lidt langt væk hvis det bare er for en uge. Så hvorfor ikke tage familien med og slut turen af med en rundrejse på Bali? 

Bali ligger tæt på ækvator og har derfor et stabilt klima året rundt. Ud over en skøn varme er her masser af seværdigheder. De grønne frodige regnskove i alverdens nuancer og farver, de kuperede snoede ris terrasser og de mange gamle og velbevarede templer giver en helt særlig stemning. Rundt om Bali ligger en masse små øer. De er perler i sig selv, nogle er helt øde og står helt rå mens andre har lidt mere civilisation og moderne samfund. Ø livet har dog en ting til fælles – man kommer helt ned i tempo.

Snorkling og surfing er begge oplagte aktiviteter at give sig i kast med. Det azurblå hav med flotte fisk og koraller skriger på at blive opdaget. Lige gyldigt om du er nybegynder eller rutineret, så kan du sagtens begive dig ud med hjælp fra kyndige instruktører. 

Dette fantastisk eksotiske paradis skal ses og opleves. En sand oplevelse for livet!

GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Flypakke
 • Hotelpakke 
 • Entrebilletter
HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly - KLIK

 • Flytransport fra København til Bologna t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på 4* Hotel i Rimini
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer til banen fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Pakkepriser hotel og entrebilletter - KLIK

4 nætter på 4* hotel i Rimini
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer til banen fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond
 • Alle priser er ekskl. - KLIK

  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Opgradering af tribuner
  • Evt. tillæg for enkeltværelse
  • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

  Galleri

  Program

  DAG 1 - 5
  DAG 6
  Dag 7 - 10
  Dag 11
  Dag 12+13
  Dag 14
  Dag 15
  Dag 16 - 19
  Dag 20
  Dag 21
  Dag 22
  Dag 23 - 25
  Dag 26
  INFORMATION

  Onsdag

  Programmet for dag 1-5 følger programmet for Singapores Grandprix.
   
   
   
   
   

   

  Mandag

  Morgenmad på hotellet

  Værelserne forlades kl. 11.00

  Afrejse fra Singapore til Bali

   
  Ved ankomst er der transfer til jeres hotel i Ubud. I er noget sent fremme og sikkert klar til at gå i seng og får en god nattesøvn straks. Til gengæld er i friske i morgen og klar til at opleve Ubud.
   
  I Ubud skal i bo i 5 nætter

  Tirsdag – Fredag

  Morgenmad på hotellet

  Alle dage er fri til oplevelser på egen hånd. Vi hjælper gerne med at bestille udvalgte udflugter hjemmefra.
  Af billige og / eller gratis ture kan nævnes vandreture i rismarkerne, bade i vandfald, leje en scooter eller en cykel, gåtur til Abe skoven, slentre og hygge i Ubud etc.

  Med lidt penge på lommen kan der købes et hav af adventure ture som River Rafting, Downhill Mountain bike med kulturelle indslag, Handicraft tur til omkring liggende landsbyer på scooter, Balinesisk kokkeskole, Jungle buggy tour, Canyoning ture, Bali Tree Top Adventure, En dag i The Swing, Quad biking, etc. Udvalget kender faktisk ingen grænser. Det anbefales at i hjemmefra kigger på hvad i synes er interessant så i har en lille plan for hvad i gerne vil og måske også et budget for hvad det må koste

  Vi kan varmt anbefale Downhill ECO biking cykelturen – prisen er fornuftig (ca. 50 USD lokalt) og der er så meget indhold på alle måder. En halv dag ved The swing er faktisk også ret charmerende og til en fornuftig pris med glimrende fotomuligheder (35 USD inkl. transfer – og mulighed for kombinationsløsning)

  Sammen med det voldsomme udbud af udflugter er Ubud en charmerende by at hænge ud i – og der er masser af fantastiske spisesteder. Stedet er ikke til party – nærmere til at prøve yoga. Men det er stadig total fedt og ret idyllisk.

  Lørdag

  Morgenmad på hotellet. Godt fyldte med oplevelser går turen til den smukke og lidt afsides beliggende Sidemen dalen. Beliggende i højlandet kun en times kørsel fra Ubud.

  Sidenmen er mere uberørt og har langt færre turister end Ubud, og man fristes til at kalde omrdået for ’Det ægte Bali’.

  Her bor I i pagt med naturen mens i er omgivet af risterrasser, der ligger som trappesten i naturen. I bruger en del tid på at vandre rundt i det grønne. Når I skal slappe af, er her masser af gode muligheder for massage og wellness til absolut rimelige priser. Skal i stifte bekendtskab med meditaion og det mere åndelige bydes der på yogaundervisning i forskellige sværhedsgrader.

  Her er ikke nogen decideret by med centrum… Mere et urimelig smukt område med spredte lodges der falder godt ind i naturen. I har 3 nætter her.

  Søndag + Mandag

  Morgenmad på hotellet.

  Er I klar på en tidlig morgen, og er bentøjet til det, bør I opleve en vandre/klatretur til Batur-vulkanen i de tidlige morgentimer. Fra vulkanens top kan I på en god dag se helt til Lombok, men I kommer ikke mindst i nærkontakt med den fortryllende natur, der klæber sig op ad vulkanens bjergside og helt til tops.

  Er fysikken ikke til en tur til toppen af Batur, er der masser af andre spændende oplevelser i de lidt lavere luftlag. Tag fx på vandring gennem rismarkerne ved Jutiluwih, der af UNESCO er udråbt til verdensarv, og hør hvordan risdyrkningen er blevet forfinet gennem tiderne. Gå på opdagelse i landsbyen og fornem det lokale liv og de daglige rutiner, og få et indblik i kunsten i en nærliggende kunstnerlandsby.

   
  Sidemen er indgangen til balinesernes hverdag, så hæft jer ved de små detaljer og glæd jer over alt det unikke, der udspiller sig for øjnene af jer.

  Det er også normalt med en dag på scooter. Det giver mindre sved på panden og er områdets mest anvendte transportmiddel. Evt. blot bag på som passager. Alle ture kan arrangeres direkte med jeres hyggeligt hotel.

  Mandag

  Morgenmad på hotellet – og afgang til lufthavnen.

  I flyver fra Bali til Labuan Bajo på øen Flores. Ved ankomst er der transfer til jeres nye hotel som ligger centralt i byen og lige ved den hyggelige havn i byen – der er blot 10 km fra lufthavnen.

  Efter nogle travle og oplevelsesrige dage på Bali bliver der chance for at puste ud her inden de næste oplevelser venter. Jeres indkvartering de næste 5-7 dage er mere primitive end jeres ophold i højlandet. Til gengæld bor i direkte ved havet og strandene…

  Der er restaurant og bar, himmelbar på tagterrassen, mødested med levende musik, udendørs biograf og pool. Og det er ikke alt. Labuan Bajo er en romantisk lille havneby, som ikke er så lille længere med: 4 pengeautomater og 2 banker !!

  Labuan Bajo er det ideelle knudepunkt for de som skal på ø-hoppekrydstogt i det dyrbare og interessante område omkring Komodo National Park.

  En utrolig oplevelse, hvor man svømmer med djævlerokker, skildpadder og alverdens farverige fisk. Ser de skræmmende Komodo Varaner, utrolig smukke solnedgange, og vågner op til lige så eventyrlige solopgange og så det klarteste vand i nogensinde har set.

  Tirsdag

  Morgenmad på hotellet.
  I har en hel dag til at slappe af ved poolen på hotellet eller stranden i Labuan Bajo.

  Har i energi til det kan i på hotellet købe bådture eller en tur på scooter i nærområdet. Ellers vil vi anbefale lidt forberedelser til turen, som starter i morgen. Køb lidt snack og måske drikkevarer til turen. Det er rart at have lidt ekstra forsyninger, da i ikke kan købe noget som helst de næste 3-4 dage udover det der sælges på båden. Det er muligt at købe lidt drikkevarer ombord.

  Samtidig anbefales det også at hæve penge i ATM i Labuan Bajo medmindre i har rigelig i kontanter. Det bliver nemlig heller ikke muligt de næste 5 dage.

  Ved afgang skal i betale ca. 1.200.000 RPS (Ca. 450 kr. pr. pers) som er National Park afgift for at komme i land de næste 4 dage, hvor i er på sejltur. Endvidere skal i bruge lidt drikkepenge til besætningen på båden.

  Resten af dagen er fri.

  Onsdag – Lørdag

  Efter morgenmaden starter i på en 4 dg/3 nt bådtur fra Flores.

  En spændende Explorer bådtur med ”Le Pirate”. Her er plads til 8 gæster. Der er 4 dobbeltsenge i åbne topdæk kabysser.

  Maden tilberedes ombord og forude venter store adventure oplevelser.

  Båden er på en og samme tid både ny og moderne men også primitiv og enkel. Overalt er der rent og indbydende, med gode områder til afslapning og fælles hygge. Det er primitivt og det er en oplevelse for livet….

  I løbet af dagene sejles der til Batu Bolong og Manta Point, som er to eftertragtede og populære snorkelområder. Taka Makassar Island besøges også, ligesom Pink Beach og mange flere smukke steder

  Sebayur Island er sidste stop inden vi sejler mod land på Le Pirate Island som er en privat ø opbygget med det ene formål, at finde paradis efter 3-4 dage på havet.

  Efter endnu nogle dage med mange oplevelser trænger i til at nyde livet på en smuk strand. Opholdet på øen er inkl. helpension. I er fremme over middag og skal ikke andet end slappe af resten af dagen….

  Dette er hvad vi kalder for en ren barfodsoplevelse. I bor i åbne hytter og det minder mere om beach camping end så meget andet. På nær dette charmerende sted er øen helt øde…

  Hele dagen er fri til afslapning

  Søndag

  Endnu en dag på en øde ø.

  Denne dag har i en udflugt inkl. til en nærliggende øde og smuk ø.

  Ellers har i tid til at bade, snorkle, spille bordtennis, gå i baren, BBQ etc. Livet bliver ikke mere laid back.

  Mandag

  I har det meste af dagen til rådighed på øen inden det midt på eftermiddagen går mod fastlandet.

  Her har i en enkelt nat på Le Pirate Bajo, hvor i også boede inden bådturen. Måske i er heldige der enten er filmaften under stjernerne eller live musik.

  Tirsdag

  Morgenmad og morgenfly til Lombok.

   
  Herfra med båden til Gili øerne.
   I ankommer over middag til den største af øerne – Gili Trawangan. Øen er ikke stor – 3 km lang og 1,5 km bred.

  Ved ankomst skal i tage en hestevogn til jeres indkvartering. Det er eneste transportmulighed på øen ud over cykel, og de kan ikke reserveres på forhånd.

  Til gengæld står de klar ved havnen når bådene kommer i land. Der er ca. 1500m til jeres hotel.

  Ved ankomst er der check in og herefter er resten af dagen fri.
  Her bor i rigtig fedt og luksuriøst sammenlignet med den seneste uge – 
  det er blevet tid til forkælelse. Nyd livet i sandet.

  Selvom livet på Gili øerne er afslappende og med masser af strandliv, så har i her adgang til langt flere bekvemmeligheder end på Pirate Island.

  I bor luksuriøst, i har et kæmpe udvalg af restauranter og barer, der er butikker og masser af mennesker omkring jer.

  Onsdag – Fredag

  Morgenmad på hotellet.

  De næste 3 dage er fri til at gøre præcis hvad i vil.

  Gili-øerne er de seneste år blevet populære hos både de unge og de lidt ældre backpackere og rejsende med eventyr i blodet.

  Fraværet af biler og motorcykler giver stedet et fredeligt præg med et roligt, behageligt tempo. Strandene på Gili er uden tvivl endnu mere indbydende og smukke, end dem på Lombok og Bali.

  Det er nemt at rejse mellem disse 3 tropiske øer, også på dagsture. Alt i alt er Gili-øerne det perfekte sted for solelskere og folk der vil dykke eller snorkle!

   

  Gili Air – den ø der ligger tættest på Lombok og har flest indbyggere. Her er fantastiske dykker-spots
  Gili Trawangan – den største af Gili-øerne. Det bedste sted for backpackere og folk der rejser på et budget og ikke mindst dem, der gerne vil give den gas og feste. Her er mange barer og mangler ikke fester!
  Gili Meno – den mindste og mest fredelige. Her er helt sublime strande – den allerbedste ligger på vestkysten.

  Søndag

   
  Morgenmad på hotellet.

  I skal relativt tidligt op da i flyver fra Bali først på dagen. Der er en lille times kørsel til lufthavnen.

  Flyafgang med et skift i Doha. Hjemme igen sidst på aftenen.

  GENEREL INFORMATION

  Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.

  Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.

  Forbehold for ændringer.

  Lær mere om Bali

  BALI – EKSOTISK FEIREPARADIS…

  På den indonesiske ø Bali findes der ikke bare flotte strande og hyggelige byer. Øen har en fantastisk natur med tropiske regnskove og et rigt dyreliv. Øen ligger tæt på ækvator. Klimaet er derfor både varmt og stabilt året rundt. Om vinteren regner det mere, men det er som regel kun om formiddagen, hvor eftermiddagen stadig er præget af sol.

  Er du til fester, farver og gang i nattelivet, så trives du uden tvivl bedst i øens største ferieby – Kuta Beach. Her er et stort udvalg af barer og forlystelser. Er du mere til stille aftener i måneskinnet, så er byen Ubud noget for dig. Ubud betyder “Balis vugge” og er en perle i sine grønne omgivelser. Her er naturens regnskov tæt på, ligesom kunsten også spiller en stor rolle i byen.

  Balis syd- og vestkyst er omkranset af de smukkeste strande. Her er det oplagt at opholde sig hvis man er til dase ferie og vil nyde solen fuldt ud.

  Et fortryllende natursceneri er baggrund for det eksotiske paradis. De frodige regnskove, vidtstrakte rismarker, lange sandstrande for ikke at tale om den aktive vulkan, fylder øen med aktiviteter til randen. Tag på riverrafting på Ayung River eller hvad med en klatre tur i bjergene? Her er masser af mulighed for at få adrenalinen til at pumpe.

  I det indonesiske fastland er hovedparten af befolkningen muslimer, herude er de fleste hinduer. De mange smukke templer er helt klart et besøg værd! Templerne der repræsentere forskellige guder er både bygget af de indfødte men mange af dem er også naturskabte. Nogle af de mest kendte er vandtemplet Pura Ulun Danu Beratan og det imponerende Bajra Sandhi monumentet i hjertet af hovedstaden Denpasar.

   

  TO DO

  • Tagalalang Ris terrasser – Dalen er enormt populær men i de tidlige morgen timer er der mere plads til at få rundt i terrassernes flotte formationer.
  • Sekumpul vandfald – Vandre turen på 40 minutter ned til foden af vandfaldet afsløre de enorme krafter vandfaldet har. Ved foden skabes der regnbuer når solen skinner. 
  • Diamond Beach – Hvid sand stran, azurblåt hav og palmetræer. Stranden ved Nusa Penida kunne lige så godt hede “Det flotteste sted på Bali”.

  PRAKTISK INFO

  VALUTA:  Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 14.04 2022 – 100 Singapore Dollars = 505 DKK.

  DRIKKEPENGE: På restauranter, barer etc. runder I regningen op, så det svarer til omkring 10%.

  SPROG: Singapore har 4 officielle sprog –  malay (13% – og nationalsproget), engelsk (32%), tamil (10%) og mandarin (25%). Men overalt er engelsk udbredt.

  TIDSZONE: Singapore er 7 timer foran Danmark.

  VEJRET: Singapore ligger tæt på ækvator og har tropisk klima med årlige temperaturer mellem 25 og 30 grader. Hele året er der gode chancer for at ramme en regnbyge.

  PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Singapore, men der skal medbringes gyldigt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 mdr. efter hjemrejse.