+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Kinas
Grand Prix
19. april 2020

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
1193

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard

Turleder: Mikkel Baltzer

Oplev F1 i Kina

OPLEV STORSLÅEDE KINA

Grand Prix Tours tilbyder to forskellige rejser til Kinas Grand Prix: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai også byder på både Xian og Beijing.

Vil du gerne opleve Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads i Beijing, gå på Den Kinesiske Mur, se Terracotta-Krigerne og evt. cykle på Xians bymur og samtidig mærke drønet fra formel 1 bilerne, der suser forbi dig? Så er rundrejsen lige noget for dig! På samtlige udflugter er der engelsktalende guide, der livligt beretter om historien og seværdighederne.. Se hele turens program i detaljer længere nede på siden.   

Har du måske tidligere været i Kina og vil “nøjes” med selve formel 1 oplevelsen, skal du vælge den kortere tur med 4 nætter i Shanghai, hvor der også er inkluderet et par udflugter.

 

GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER…
 • Flyarrangement – Formel 1 og rundrejse: 10.04 2022 – 20.04 2022 – TUR 1
 • Flyarrangement – Formel 1: 15.04 2022c- 20.04 2022 – TUR 2  – 
 • Entrebillet 

HVAD ER INKL I REJSEN…

Pakkepriser med fly (Tur 1) er inkl:

 • Flytransport Kastrup – Beijing og Shanghai – Kastrup
 • Skatter, bagage, catering, kaffe/te og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 nætter på 4* Penta Hotel i Beijing
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • 2 nætter på 5* Grand Mercure on Renmin Square i Xian
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 3 x frokost
 • Togbillet fra Beijing til Xian
 • Indenrigsfly fra Xian til Shanghai inkl. bagage
 • Udflugter og entreer i Beijing, Xian og Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

Pakkepriser med fly (Tur 2) er inkl:

 • Flytransport Kastrup – Shanghai t/r
 • Skatter, bagage, catering, kaffe/te og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • Udflugter og entreer i Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl:

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Udflugter udover de i programmet nævnte
 • Øvrige tribuner
 • Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 600 pr. pers.

Vigtig information om rejsen

formel 1 belgien - tilskuere til grand prix på spa

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

formel 1 frankrig - racenight med peter nygaard

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Monacos Grand Prix. Vi holder RaceNight – en sjov aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Circuit de Monaco, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og interessante historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. Mad og drikkevarer er ekskl.

spa belgien - formel 1 biler

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer er inkl. i prisen. Kommer du selv med andre fly, kan der købes busbilletter til centrum for ca. 7 euro. Busser kører ca. hvert 20. minut til centrum og togstationen. Hotellerne er i gåafstand fra togstationen. Alternativt koster en taxi ca. 30 Euro.

TRANSPORT TIL BANEN
Hotellerne ligger i den hyggelige badeby Nice ca. 20 km fra banen i Monaco. Fra centrum af Nice afgår der hvert 20. minut direkte tog til Monaco. Dette er den hurtigste, billigste og nemmeste måde at komme til centrum af Monaco på.

monaco formel 1 - redbull kører

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.100 pr. pers.

Program i Kina

DAG 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

INFORMATION

Fredag 10.04 - Start for TUR 1

Kl. 21.00 - Afrejse fra Kastrup for TUR 1.

Under den lange rejse serveres god mad med kaffe, te og vand. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.

Lørdag 11.04

Kl. 11.55 - Ankomst Beijing for TUR 1.

Ved ankomst til Beijing modtages du i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.

Søndag 12.04

Morgenmad på hotellet.

Formiddagsudflugt: Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By. Forbered dig på at blive overvældet, når du står på verdens største offentlige plads, Tiananmen Square - også kendt som Den Himmelske Freds Plads - der dækker et areal på 440.000 m2. På pladsen findes flere imponerende monumenter som f.eks. Maos mausoleum. Over porten i pladsens nordlige ende hænger det velkendte portræt af den kinesiske republiks fader, og gennem porten får du adgang til Den Forbudte By. Denne stod færdig i 1420 og var hjem for 24 kejsere, hvoraf den sidste forlod Beijing i 1924. Hele det kejserlige kompleks siges at have 9.999 værelser, som tilsammen husede 10.000 mennesker inklusive den kejserlige familie og 3.000 eunukker, tjenestefolk og konkubiner. Den Forbudte By er uden tvivl det bedst bevarede eksempel på klassisk kinesisk arkitektur.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant, og herefter køres til Perlemarkedet, hvor der bliver et par timer til at shoppe.

Aftenen til fri disposition.

Mandag 13.04

Morgenmad på hotellet.

Udflugt: Den Kinesiske Mur
Besøg på Mutianyu-sektionen af den berømte mur. Vi tager stoleliften det sidste stykke op til muren, så der er energi til at vandre på selve muren. Sektionen, vi besøger, er en af de mindre trængte dele af muren, så der er som regel godt med plads på den 2,5 km lange strækning. Muren følger det bakkede landskab, så der er både stigninger og fald, utallige trappetrin og 22 vagttårne på dette fascinerende forsvarsværk i et øde men smukt landskab. Her kan du befinde dig stort set alene på muren - kun med vindens susen som selskab. På tilbageturen kan du vælge at skifte stoleliften ud med "bobslædebanen".

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant, og herefter køres tilbage til hotellet.

Aftenen er til fri disposition.

Tirsdag 14.04

Morgenmad på hotellet.

Transport til banegården, hvor vi går ombord på hurtigtoget, som i løbet af ca. 5,5 timer fragter os til Xian med ankomst ca. kl. 16.00.

Ved ankomst til Xian modtages vi af en lokal repræsentant, som byder os velkommen. Herefter køres vi til hotellet for indkvartering.

Resten af dagen er til fri disposition.

Se f.eks. nærmere på Xians bymure, der er nogle af de ældste og bedst bevarede i hele Kina og kan dateres tilbage til det 2. århundrede f. Kr. hvor Xian var landets hovedstad. Muren er 14 km lang, og du kan tilbagelægge dele af den på cykel - i et roligt tempo, så der er plads til at nyde den fantastiske udsigt.

Onsdag 15.04 - Start for TUR 2

Morgenmad på hotellet.

Udflugtsdag: Terracotta-Krigerne og Giant Wild Goose Pagoden
I 1974 under udgravningen til etableringen af en brønd gjorde nogle bønder et spektakulært fund. Frem af jorden dukkede en hel hær af terracotta-krigere - omkring 8.000 figurer i menneskestørrelse - detaljeret udformede som soldater, generaler m.m. inkl. våben og stridsvogne. Et betagende syn og bevis på Qin dynastiets første kejsers magt og storhedsvanvid. Efter frokost på lokal restaurant (ekskl. drikkevarer) besøges Xians mest berømte bygningsværk: Den imponerende Giant Wild Goose Pagode, der huser flere buddhistiske kunstværker og skrifter. Hør den spændende historie om Buddhismens indtog i Kina, mens der vises rundt i det store kompleks, der dateres tilbage til år 652.

Aftenen er til fri disposition.

Kl. 18.40 - Afrejse fra Kastrup for TUR 2. Under den lange rejse serveres god mad med kaffe, te og vand. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.

Torsdag 16.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen.

Kl. 10.55 - Ankomst Shanghai for TUR 2.

Kl. 11.00 - Flyafgang til Shanghai for TUR 1. Ved ankomst til Shanghai modtages du i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering. Resten af programmet er er fælles for TUR 1 og TUR 2.

Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Vi bor super centralt i Shanghai, så du kan gå en tur på The Bund - den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline. Stort set lige udenfor hotellet løber Nanjing Road, der er Kinas mest kendte og eksklusive shoppinggade og er over 5 km lang.

Fredag 17.04

Morgenmad på hotellet.

Formiddagsudflugt: Shanghai Old Town
Besøg i Shanghais gamle bydel med bl.a. bazaren og Yuyuan Haven, der blev grundlagt i 1577 af en kinesisk embedsmand som en gave til hans forældre. Dette er en klassisk kinesisk have - fredfyldt og harmonisk - med templer, stenformationer og vandløb.

Resten af dagen er til fri disposition.

Du kan f.eks. tage ud på banen og se træning. Eller hvad med et besøg i et af Shanghais få buddhistiske templer: Jade Buddha Templet? Det er stadig i brug i dag og er hjem for ca. 70 munke. Hovedattraktionen er den enorme siddende Buddha figur, der er udskåret af hvid jade og udsmykket med juveler. Figuren er over 2 meter høj og siges at veje over 1 ton.

Om aftenen kan vi anbefale en sejltur på Huangpu floden med udsigt til både The Bund på den ene side og skyskraberne på den anden. Et betagende syn, når mørket sænker sig, og alle bygningerne bliver oplyst.

Lørdag 18.04

Morgenmad på hotellet.

Transfer til F1-banen. Vi er kommet frem til de spændende løbsdage, hvor vi er på banen det meste af dagen. Dagens højdepunkt er selvfølgelig at se kvalitikationen. Du kan vælge at tilbringe formiddagen på Shanghai Auto Museum (indgangspris ca. 70 kr.), der huser en omfattende samling af flotte, især ældre biler.

Efter en spændende dag er der transfer retur fra banen.

Søndag 19.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til banen.

Løbsdagen står for døren. Løbet starter kl. 14.00, og efter ca. 2 timer har vi vinderen af Kinas Grand Prix.
Herefter er der transfer tilbage til hotellet.
Den sidste aften i Shanghai. For dem, der har lyst, kan der arrangeres en fælles middag (ekskl. i prisen) på en lokal restaurant.

Mandag 20.04

Morgenmad på hotellet. Transfer til lufthavnen.

Kl. 13.10 - Flyafgang til Kastrup
Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa. På hjemrejsen bliver du igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.

Forventet ankomst i Kastrup kl. 18.35.

GENEREL INFORMATION

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.
Forbehold for ændringer i flytider.

Forbehold for ændringer.

Galleri

F1 banen

Formel 1 Banekort fra Kina s GP 2020

Tribune tillæg

LØBSDAG:    Søndag d. 19. april 2020
BANENAVN:    Shanghai International Circuit

0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelænge
0m
Distance

Banerekord:   Michael Schumacher (2004)
Vinder 2018:    Daniel Ricciardo
Vinder 2019:    Lewis Hamilton

Om banen...
Vi anbefaler...
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

Kinas bane, Shanghai International Circuit, blev designet med inspiration i årtusindskiftet. Som en moderne bane med imponerende arkitektur har den gennemført målet om, at Kina skulle være en del af Formel 1-verdenen.

Arkitekterne Peter Wahl og Hermann Tilke sagde selv om banen: “Den 5,4 km lange bane er formet som den kinesiske karakter “Shang”, der betyder “høj” eller “over”. Andre symboler fra den kinesiske historie har også bidraget til banens design. F.eks. er holdbygningerne arrangeret efter inspiration fra Yuyan-parken i Shanghai. Banen er et eksempel på, at natur og teknologi meget nænsomt er kombineret med et harmonerende resultat.”

Banen gør sig ikke kun bemærket for kraftig acceleration på de lige strækninger, men også for de hårde opbremsninger i svingene. Dette sætter høje krav til såvel kørere som biler og giver nogle vigtige muligheder for overhaling og stor spænding omkring løbets udfald. Hovedtribunen kan huse 29.000 tilskuere, der på magisk vis kan se næsten 80 procent af banen. Det er en kæmpe fordel for publikum. 

Det moderne anlæg er enormt og virker næsten overdimensioneret, men kæmpe-tribunerne giver et godt overblik. Svinget efter start/mål er med en radius tæt på 300 grader det “længste” i Formel 1, og modige kørere kan overhale ved at lægge sig på yderbanen, der så efter en “evighed” bliver til inderbanen i det følgende sving.

Tribune H – Et af de bedste steder på banen at overhale
Ståplads B5 til B8 – Oplev starten og det længste sving på banen
Grandstand A GOLD – Super udsigt til pit området

Lær mere om Monaco & Nice

DE RIGES LEGEPLADS….

Det lille fyrstendømme Monaco er beliggende ud til Middelhavet ved den franske riviera. Lilleputstaten er omkranset af Frankrig og ligger kun få km fra Italien. Monaco er verdens næstmindste land (2 km2) og har verdens største befolkningstæthed. Landet er et monarki med godt 33.000 indbyggere – og det er især kendt for kasinoet og skattefrihed.

Det er her i verdens udstillingsvindue de rige og de berømte samles i Formel 1 weekenden. Filmstjerner, kongelige,  og andre som tilhører eliten…. De går på shopping i byens dyre forretninger og spiser på Michelin-stjernede restauranter. Alt omkring dem er glamourøst med kæmpe motorbåde, store biler og smukke, unge, letpåklædte “babes”.

Monaco består af en smal stenet kyststrækning, der er cirka to kilometer lang og en halv kilometer bred. Hvert år, når der køres Formel 1 i Monaco, afvikles dette på almindelige veje, som bliver brugt til dagligt af  monegaskerne. Dette betyder, at byen er vendt på den anden ende i forbindelse med afvikling af årets F1 løb.

Under Formel 1 i Monaco bor Grand Prix Tours i den hyggelige og elegante ferieby Nice, som ligger knap 30 min. kørsel med tog fra Monaco. Byen er både eksklusiv og charmerende på én gang og byder på ikke mindst en hyggelig lystbådehavn, en dejlig strandpromenade samt en rigtig charmerende gammel bydel med utallige hyggelige spisesteder. Her nyder vore gæster at finde et spisested og måske en lille slyngelstue til en øl ekstra efter middagen.

TO DO…

 • Besøg Monacos ikoniske Casino de Monte Carlo – husk pas.
 • Se panormaudsigten og vagtskifte fra den Royale families palads.
 • Se H.S.H. Prince Rainier III of Monaco utrolige bilsamling – entre.
 • Nyd livet på Larvotto Beach . enoffentlig strand

PRAKTISKE INFO

VALUTA:  Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 5.6 2020 – 100 Euro = 756 Dkr.

DRIKKEPENGE: På de finere steder lægges der automatisk 15% på regningen, mens restauranter, barer etc. i turistklassen forventer omkring 10%.

SPROG: Hovedsproget er fransk, men engelsk er udbredt.

TIDSZONE: Monaco kører samme tidszone som Danmark.

VEJRET: Det er tidlig forår i Sydfrankrig og Monaco. Temperaturen ligger mellem 16-20 grader.

PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Frankrig og Monaco, men der skal medbringes gyldig pas.


VIDSTE DU AT…
Fyrst Rainer III af Monaco i 1956 blev gift ved et stort eventyrbryllup i Monte Carlo med filmdarlingen Grace Kelly….