+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Englands
Grand Prix
18. juli 2021

Englands
Grand Prix
18. juli 2021

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
2860

TAG MED TIL F1 I ENGLAND

 • Endnu har Top 3 fra kvalifikationen aldrig formået at afslutte det britiske GP på Silverstone i samme rækkefølge i Top 3.
 • Silverstone er en tidligere RAF luftbase, hvorfra Vickers Wellington-bomberen blev opsendt. Dens tre tidligere landingsbaner ligger inden for selve banen.
 • Kørerne foretager 34 gearskift pr. omgang på Silverstone, mens to tredjedele af en omgang køres med fuld gas "næsten".
 • Verdenmesteren fra 2009 - Jenson Button - forsøgte 18 gange at vinde på hjemmebane til det britiske Grand Prix, men han er aldrig endt på podiet på Silverstone.
 • Jacques Laffites F1 karriere sluttede med det britiske GP i 1986 efter en ulykke i første sving ved Brands Hatch. Den 42-årige brækkede begge ben og kørte aldrig flere løb.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

RaceNight lørdag med F1 ekspert Peter Nygaard

Turleder: Mikkel Baltzer

Oplev også Christian Lundgaard i Formel 2

Silverstone - måske F1's mest legendariske bane...

I F1 WEEKENDEN OMDANNES DEN GAMLE LUFTBASE TIL EN SUPERHYGGELIG FESTPLADS MED MUSIK OG EN LIVLIG STEMNING

Oplev Formel 1 i England med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder. Opholdet i England er på 3* hotel i den lille, hyggelige landsby Newport Pagnell, der emmer af traditionel engelsk charme med mindre restauranter og pubber. Herfra er der blot 8 km til den noget større by Milton Keynes, der er fyldt med underholdningstilbud, spisesteder et kæmpe shoppingcenter. Der er ca. 30 km fra hotellet til Formel 1 banen Silverstone. For flygæster er transfer til banen inklusive i prisen lørdag og søndag. Lørdag er der hyggelig RaceNight, hvor vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard.  

Englands Grand Prix foregår i ægte engelsk og uhøjtidelig stil. Dejlige landlige omgivelser, alt i madboder fra “fish and chips” til “østers- og champagnebar”,  scene med underholdning, borde og bænke på et stemningsfuldt græsareal, fanzone og underholdningsområde – og sidst men ikke mindst – barer og engelske pubber med øl og sjusser i spandevis. Alt er helt usnobbet og faktisk ret folkeligt.


GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Flypakke: 16.07 – 19.07 2021 inkl. fly, hotel og entrebilletter
 • Hotelpakke i 3 nætter samt entrebilletter
 • Entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly er inkl.:

 • Flytransport fra København til London t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på hotel i Milton Keynes
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer til banen lørdag og søndag t/r
 • Entrebillet og ståplads til banen lørdag og søndag
 • RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Pakkepriser hotel og entrebillet er inkl.:

 • 3 nætter på hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet og ståplads til banen lørdag og søndag
 • RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl.:

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering til tribuner
 • Evt. tillæg for enkeltværelse
 • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

Vigtig information om rejsen

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Englands Grand Prix. Vi holder RaceNight – en aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Silverstone, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og interessante historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En hyggelig aften med masser af Formel 1 snak. GPT er vært med lidt godt til ganen.

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer fra lufthavn til hotellet er inkl. i prisen for flygæster. Bemærk, der er flere lufthavne i London.

TRANSPORT TIL BANEN
For gæster, som har købt indkvartering, er transfer fra hotel til banen inklusive lørdag og søndag. Offentlig transport til Silverstone eksisterer ikke. Nærmeste togstation til banen ligger mere end 15 km væk. Der kører dog enkelte shuttle-busser mellem banen og de nærmeste større byer. Bedste løsning er at leje en bil under jeres ophold. Der er mulighed for at tilkøbe en parkeringsbillet til banen, hvilket vi anbefaler. Denne bestilles sammen med entrebilletten.

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.600 pr. pers.

Program i England

DAG 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

INFORMATION

Fredag d. 16.07 2021

Flyafgang fra Danmark til London iflg. rejseplan.
Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
Resten af dagen er til fri disposition.

Nyd en hyggelig eftermiddag og aften i den hyggelige landsby eller tag ind til den nyere og let moderne by Milton Keynes. Her er masser af lækre spisesteder og engelske pubber. Tag eventuelt på shopping i byens gigantiske shoppingcenter eller slentr rundt i det hyggelige Theatre District.

Lørdag d. 17.07 2021

Morgenmad på hotellet.

Kl. 09.00 - Bustransfer fra hotellet til Silverstone-banen.
Nyd dagen på banen og se kvalifikationen.
Kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotellet.
Kl. 19.30 - RaceNight med F1 eksperten, fotograf og journalist Peter Nygaard, der beretter om sidste nyt fra pitten.
<
Resten af aftenen er til fri disposition.

Søndag d. 18.07 2021

Morgenmad på hotellet.

Kl. 09.00 - Bustransfer fra hotellet til Silverstone-banen.
Kl. 14.10 - Formel 1 på Silverstone start.
Kl. 17.30 - Transfer tilbage til hotellet.

Aftenen er fri.

Mandag d. 19.07 2021

Morgenmad på hotellet.

Der er transfer til lufthavnen ca. 4 timer før flyafgang. Køretid ca. 40 min.

GENEREL INFORMATION

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.

Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.

Forbehold for ændringer.

F1 banen

LØBSDAG:    Søndag d. 18. juli 2021
BANENAVN:    Silverstone Circuit

Tribunetillæg

0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelængde
0km
Distance
Om banen
Lidt statistik
Vi anbefaler
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

Silverstone Circuit er en legende. Som mange andre af de engelske racerbaner startede Silverstone sit liv som flyveplads. Da Anden Verdenskrig sluttede i 1945, var Englands to andre baner, Donington Park og legendariske Brooklands, forfaldet. Dermed blev Silverstones yderste taxibaner tildelt fly, og de tværgående landingsbaner blev adopteret af Royal Automobile Club som hjemmet for Britisk Grand Prix i 1948. Banen var hurtig og udfordrende, og i 1949 fik den formen, der stadigvæk er basisformen for banen i dag.

Da Formel 1 verdensmesterskabet blev startet i 1950, var Silverstone sæsonens første løb, og det blev vundet af Guiseppe Farina i Alfa Romeo. I 1951 overtog British Racing Drivers’ Club banen fra Royal Automobile Club, og der skete større ændringer. Pitten blev flyttet fra Farm-strækningen, og banen blev lavet større. I 1955 begyndte man at skifte mellem Aintree og Silverstone til det Britiske Grand Prix, men i 1960’erne var det slut med Aintree, hvorfor der nu blev skiftet mellem Silverstone og Brands Hatch. I 1971 købte British Racing Drivers’ Club alle 720 hektar jord, som banen ligger på. Det var med henblik på at lave banen om, hvilket bl.a. blev gjort med nye pit-bygninger og en chicane ved Woodcote. På den måde var løbets udfald mere interessant, da overhalingsmuligheden pludselig var bedre. I 1987 var hastighederne blevet for høje på banen, og man valgte at lave et sving før Woodcote. I 1992 lavede man af samme årsag endnu flere sving mellem Farm og Woodcote. Siden da er der kommet flere opgraderinger, men grundformen står mere eller mindre endnu.

Banen er en af de hurtigste i Formel 1 kalenderen, hvilket i høj grad skyldes banens tidlige historie. De lange lige stræk stammer som nævnt fra luftvåbenets landingsbaner under Anden Verdenskrig. De ekstra sving, banen fik i halvfemserne, har betydet, at gennemsnitshastigheden i dag “kun” er på ca. 230 km/t. Den trods alt høje gennemsnitsfart skyldes ikke alene de superhurtige langsider men også, at flere af svingene kan tages ved høje hastigheder. For eksempel tages det første sving med omkring 265 km/t! Disse hurtige sving sammenholdt med et par sving, hvor hastigheden skal under 100 km/t, gør, at Silverstone er en teknisk krævende bane. Løbet køres med uret. På banen findes der nu også en racerskole.

Banerekord:   Max Verstappen (2020)
Vinder 2019:   Lewis Hamilton
Vinder 2020:   Lewis Hamilton & Max Verstappen (2 løb)

Entrebilletterne til Englands Grand Prix hører til i den dyre ende. Ståpladser er traditionen tro billigste løsning, og på Silverstone er der flere muligheder. Nogle af ståpladserne er på græsarealer og er i princippet udmærket, mens andre er i grus og på cementtrapper. Disse er knap så interessante.
Tribune Becketts
– Et af de hurtigste sving i F1 kalenderen
Tribune Village – Her er der som regel dramatik på første omgang

OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE

Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikret sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker.
Læs mere på

Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen.

Galleri

Lær mere om Northamptonshire og Silverstone

ENGLAND & SILVERTONE ER SPORTENS HJERTEBLOD…

Der er et ubrydeligt “link” mellem England og Formel 1. For det første er Silverstone den ældste bane i Formel 1 kalenderens historie. For det andet er England – helt eller delvist – hjemland for mange teams. Læs: McLaren, Williams, Red Bull, Renault, Force India og Brawn GP. Og for det tredje har sportsledelsen base i London. Tilsammen gør disse historiske data, at Silverstone er en legende i F1 verdenen.

Silverstone ligger landligt i det centrale England med halvdelen af banen i Northamptonshire og den anden halvdel i Buckinghamshire. De nærmeste byer er Northampton (23 km mod nord) og Oxford (45 km mod vest), mens der er 115 km i sydlig retning til London. Northampton er en gammel industriby med godt 200.000 indbyggere. Byen er især kendt for sin produktion af sko og andre lædervarer. Byen Oxford (120.000 indbyggere) er kendt for sit berømte universitet af samme navn, hvor mange kendte skikkelser har taget deres uddannelse. Det er i øvrigt det ældste universitet i hele den engelsktalende verden. London taler for sig selv.

Under opholdet til F1 på Silverstone bor vi i den lille, hyggelige landsby Newport Pagnell, der emmer af traditionel engelsk charme og har flere mindre restauranter og lokale pubber. Herfra er der ca. 30 km til banen. Milton Keynes, er nærmeste større by. Det er en nyere by, der i 2017 fejrede 50-års fødselsdag og i dag nærmer sig 200.000 indbyggere. Byen byder på et hav af kulturelle tilbud, mens oplandet har et par interessante seværdigheder. Egentlig er byen typisk engelsk – dog i nyere stil med bl.a. grønne områder. Der er et glimrende udvalg af restauranter, pubber og et kæmpestort, moderne shoppingcenter. Og så er der sørme også en indendørs skibakke!

Det centrale England har en unik blanding af vild og smuk natur, gamle engelske byer og spændende arkitektur. Rundt i omegnen findes et utal af hyggelige og lokale “Bed & Breakfasts”, som dog bør forudbestilles i Formel 1 weekenden. Indenfor kort afstand ligger også London med sit enorme udbud af muligheder – for såvel shopping og indkvartering som en udvidet ferie med oplevelser og seværdigheder i verdensklasse.

TO DO

 • Besøg Bletchley Park hvor kodebrydning fandt sted under 2. Verdenskrig
 • Se Concrete Cows sculpture
 • Tag et par timer i Snowzone og stå på ski
 • iFly indendørs Skydiving Milton Keynes – (Forudbestil tid)

PRAKTISK INFO

VALUTA:  Medbring engelske Pund eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 5.11 2020 – 100 Pund = 830 DKK.

DRIKKEPENGE: På restauranter, barer etc. rundes regningen op, så det svarer til omkring 10%.

SPROG: Der tales engelsk i England og med britisk-engelsk accent. 

TIDSZONE: England kører på tidszonen GMT. Det er en time bagud sammenlignet med Danmark.

VEJRET: Sommeren i England er lige så ustabil og uforudsigelig som i Danmark. Statistikken siger, at vejret er svingende – ofte med både solskin og regnbyger. Temperaturer som en sommer i Danmark.

PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til England, men der skal medbringes gyldigt pas.