+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Emilia Romagnas
Grand Prix
24. april 2022

Emilia Romagnas
Grand Prix
24. april 2022

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
561

TAG MED TIL F1 I EMILIA ROMAGNA

  KAN VI HJÆLPE?

  Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

  +45 7020 6383

  info@gptours.dk

  91dage
  11timer
  2minutter
  58sekunder

  RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard

  Turleder: Peter Rask

  Med cypresser og vinmarker i baggrunden

  SUPREME RACE-OPLEVELSE PÅ DEN HISTORISKE AUTODROMO IMOLA VED APENNINER BJERGENE NÆR SAN MARINO

  Natursmukt og midt blandt vinmarker og gamle små stenhuse på Po-sletten i Norditalien ligger Imola banen. Et idylliske, let fladt område dækket af blomsterenge, vinranker, skove og små interessante og yderst seværdige byer. Mest overdådig af dem alle er Bologna. Her hvor middelalderlig charme kombineret med sublim gastronomi forenes i en skøn symfoni. Krydres den estravagante mad med en god vin, så bliver det ikke meget bedre….  Langt hen ad vejen ligner området til forveksling nabo-delstaten Toscana – her er blot mere frodigt og mere fredeligt. Og så må vi da også hellere nævne at Maranello, hvor Ferrari fabrikken ligger er indenfor rækkevidde…. Måske du skal testkøre din egen af slagsen?

  Allerede i slutningen af april tager Emilia Romagna regionen mod årets første Europæiske F1 løb. Det er tidligt på året, men foråret har meldt sin komme og temperaturerne sniger sig ofte over de 15-18 grader på den årstid.   Vi bor på et dejligt 4* hotel med let adgang til Bologne og flere restauranter. Selve løbet er typisk fyldt med masser af stemning – Læs: italiensk temperament. Dertil kommer at den krævende bane ofte har været midtpunkt i nogle af de mest legendariske løb over tid. 

  GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
  • Flypakke: 22.04 – 25.04 2022 inkl. fly, hotel og entrebilletter
  • Hotelpakke i 3 nætter inkl. entrebilletter
  • Entrebilletter

  HVAD ER INKL. I REJSEN

  Pakkepriser med fly - KLIK

  • Flytransport fra København til Bahrain t/r
  • Skatter, bagage, catering mv.
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 4 nætter på 4* Hotel i Manama
  • Morgenmad på hotellet
  • Shuttlebus til og fra banen lørdag og søndag
  • Tribunebillet Victory/University fredag, lørdag og søndag
  • Velkomstgave
  • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

  Pakkepriser hotel og entrebilletter - KLIK

  3 nætter på 4* hotel i Manama
 • Morgenmad på hotellet
 • Shuttlebus til og fra banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet Victory/University fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond
 • Alle priser er ekskl. - KLIK

  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Opgradering af tribuner
  • Evt. tillæg for enkeltværelse
  • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

  Vigtig information om rejsen

  TRIBUNER

  Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

  TIL DE KRÆSNE
  Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
  Læs mere om F1 Experience
  Læs mere om Paddock Club

  RACENIGHT

  Lørdag aften er hyggeaften med RaceNight til Bahrains Grand Prix. Vi er i selskab med F1 ekspert Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Autodromo Imola og er klar med de nyeste detaljer og analyser af løbet. Alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og den interessante sladder, som normalt er skjult for offentligheden.

  Bemærk: Der afholdes ikke RaceNight ved mindre end 10 gæster.

  TRANSPORT

  TRANSPORT FRA LUFTHAVN
  Transfer fra lufthavn til hotellet er inkl. for flygæster. Der er under 10 km fra lufthavnen til Centrum i Bologne. Taxi koster omkring 25 Euro.

  TRANSPORT TIL BANEN
  For gæster med indkvartering er transfer fra hotel til banen inklusive lørdag og søndag. Hotellet ligger 40 km fra Imola-banen. Typisk tager køreturen omkring 40 minutter. 

  OPHOLD UDEN BILLET

  Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.100 pr. pers

  Program på Imola

  DAG 1

  DAG 2

  DAG 3

  DAG 4

  Dag 5

  INFORMATION

  Fredag d. 22.04 2022

  Afgang fra København til Bologne.
  Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger for transfer til dit hotel. Resten af dagen er fri.

  Der vil være mulighed for at overvære træningen på banen. Transport til og fra banen er på egen hånd. Alternativt kan vi anbefale at opleve Milano, som er en både elegant og stemningsfuld by.

  Lørdag d 23.04 2022

  Morgenmad på hotellet.

  Kl. 09.00 - Bustransfer til Imola-banen. Turen er på ca. 40 km. Kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotellet.

  Kl. 19.30 - Møde med F1-ekspert Peter Nygaard og turlederen til GPT RaceNight. Mere information om arrangementet oplyses af turlederen.

  Søndag d. 25.04 2022

  Morgenmad på hotellet.

  Kl. 09.00 - Bustransfer til Imola-banen.
  Kl. 15.10 - Formel 1 på Imola start.
  Kl. 18.30 - Transfer retur fra banen til hotellet.

  Aftenen er fri til en hyggelig middag på hotellet eller inde i byen. Har Ferrari vundet er der kæmpe fest i Bologna....

  Mandag d. 25.04 2022

  Morgenmad på hotellet.
  Dagen er til fri disposition - Oplev det smukke område med noget vinsmagning eller hyg dig i Bologne, som på dette tidspunkt nok allerede har stjålet dit hjerte. Området går for at have ekceptionel god mad. .

  UDFLUGT "TESTKØR EN FERRARI" For de som har tilkøbt udflugt til Ferraris hjemby Maranello er der afgang fredag formiddag. En fantastisk dag hvor vi oplever det store Ferrari museum, kører rundt på fabriksområdet, testkører en ægte Ferrari og spiser lækker frokost på Restaurant Montana (Ferraris legendariske fabriksrestaurant). Man er tilbage på hotellet først på aftenen.

  Tirsdag d. 26.04 2022

  Morgenmad på hotellet.

  Hjemrejse til København.
  Hjemkomst ifølge rejsebevis.

  GENEREL INFORMATION

  Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.

  Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.

  Forbehold for ændringer.

  Galleri

  F1 banen

  LØBSDAG:    Søndag d. 24. april 2022
  BANENAVN:  Autodromo Enzo e Dino Ferrari

  Tribunetillæg

  0
  Første Grand Prix
  0
  Antal omgange
  0m
  Banelængde
  1km
  Distance
  Om banen
  Lidt statistik
  Vi anbefaler
  Se teknisk banekort
  Eksklusive tribuner

  Imola-banen udenfor Bologna har lagt astalt til hele tre forskellige grandprixer. I 1980, da løbets traditionelle hjemmebane Monza var under ombygning, blev Italiens Grand Prix for et enkelt år kørt i Imola. Det blev en så stor succes, at man året efter ’opfandt’ San Marinos Grand Prix, der de næste mange år blev kørt på banen.

  I 1995 måtte Imola-banen gennem en omfattende ombygning efter debutanten Roland Ratzenberger og den brasilianske legende Ayrton Senna begge var omkommet under San Marino Grand Prix-weekenden 1994.

  Midt i 00´erne var der så stor efterspørgsel på Formel 1-grandprixer, at man ikke længere kunne forsvare at have to løb i Italien. Imola, der ellers var et populært stop på Formel 1-touren, blev droppet, men gjorde comeback sidste år, da man midt i Covid-19 pandemien pludselig manglede europæiske løb.

  2020-løbet blev opkaldt efter regionen hvor banen er beliggende, og Emilia Romagna Grand Prix ser nu ud til at have sikret sig en fast plads i kalenderen.

  Autodromo Imola er overalt anerkendt som en ekstrem teknisk krævende bane. Den er vanskelig at læse  med komplekse kurver og off-cuts. At fuldfør en runde i højt tempo kræver et koncentration, erfaring og professionel indsigt.

  Banen og de tilknyttede garager og pitlanes har været en del af en større ombygnings- og moderniseringsplan, der begyndte i november 2006 og sluttede i september 2007. Ombygningen er tegnet af den anerkendte tyske arkitekt Hermann Tilke, som er specialiseret i konstruktion af Racer Baner overalt i verden.

  Imola-banen, der officielt hedder Autodromo Enzo e Dino Ferrari, er beliggende i et skønt område, og Emilia Romagna Grand Prix bliver et af årets mest populære løb: En fantastisk bane, italiensk forår og et område, der er berømt for både mad og vin – what´s not to like?

  Banerekord:   Fernando Alonso (2006)
  Vinder 2020:   Ingen løb
  Vinder 2021:   Max Verstappen

  Tribune Tosa Svinget – Oplev den dramatiske start og gode overhalinger

   

  OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE
  Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikret sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

  Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker. 
  Læs mere på

  Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen.

  SPECIELT I BAHRAIN: GULF AIR CLUB
  Ønsker du at forkæle dig selv i forbindelse med F1 løbet i Bahrain, anbefaler vi at tilkøbe en billet til loungen Gulf Air Club. Denne er beliggende i et telt lige bag Main Grandstand. Det er det eneste sted omkring F1 banen, hvor der er aircondition og samtidig også det eneste sted på banen, hvor der kan købes alkohol (øl og vin). Loungen tilbyder et afslappet miljø med komfortable sofaer og stole samt tv-skærme, hvorfra aktiviteterne på banen kan følges. Entrebillet til Gulf Air Club kan kun købes sammen med en tribunebillet.

  Lær mere om Emilia Romagna

  EMILIA ROMAGNA – SÆRLIGT FOR LIVSNYDERE….

  Elsker du mad? Elsker du vin? Kan du lide at blive forkælet?… så er den italienske region Emilia Romagna lige dig…. Her opleves ægte dufte og smage for gourmander der søger tradition, ægthed og lidenskab i deres madoplevelse. Området er en klassiker for de største madkendere – og regionshovedstaden Bologna er berømt og elsket for at have Italiens absolut bedste køkken!

  Med næsten en halv million indbyggere, er Bologna en stor by, der udover maden, er kendt for sine okkerfarvede bygninger og livlige brostensbelagte gader der emmer af historiske vingesus. Midt i den gamle bydel ligger torvet Piazza Maggiore – byens hjerte. I de omkringliggende gader ses spændende og prangende arkitektur, farverige arkader med buegange i marmor og historiske monumenter. Hurtigt fornemmer man, at Bologna er en yderst elegant by, hvor den gamle bydel er nænsomt renoveret og vidner om fortidens storhed og velstand.

  Byen har et kæmpe udvalg af lækre italienske butikker og restauranter. Langs de overdækkede arkaders buegange ligger små caféer og butikker side om side. Gå ikke glip af de to middelalderlige skæve tårne på Piazza di Porta Ravegana. Har man kondi til 498 trin belønnes man med en eminent udsigt fra toppen i det ene tårn. Indsnus også atmosfæren på Piazza del Nettuno med springvandet af samme navn. Til slut må man ikke gå glip af San Petronio kirken i pragtfuld gotisk stil….. Nåhhh ja, så er der også Europas ældste universitet. Bologna  overrasker på alle måder. 

  Efter det sitrende storbyliv skal vi på landet. Emilia Romagna bugner af små autentiske landsbyer med stor karisma. I byen Parma kan du smage på den berømte skinke af samme navn, ligesom parmesanosten (eller den ægte parmigiano) kan prøvesmages hos lokale forhandlere. I Piacenza kan du opleve unikke monumenter fra middelalderen. Ravenna er en perle med ikke mindre end 8 bygninger på UNESCOs verdensarvsliste. Og i Modena er du tæt på alle de legendariske bilproducenter og især sportsvognsmærker som Ferrari, Lamborghini og Maserati, men også Pagani, De Tomaso og Ducat. Et sandt paradis for bilentusiaster

  TO DO

  • Tips: Spis godt i Bologna – Vi anbefaler…. Al Pappagallo (italienske specialiteter), Ttrattoria Gianni (bologna-ragu), Trattoria Da Vito (ældre lokalt sted), Cremeria Santo Stefano (verdensklasse is).
  • Bilrally – Besøg Ferrai Museum, Lamborghini Factory & Museum, Pagani Factory & Museum, Maserati Factory & Showroom, Ferruccio Lamborghini Museum, Maserati Private Collection, Ducat Factory & Museum.
  • Parmas skinke, oste og gode vine kan opleves ved at besøge gårdene, hvor de fantastiske produkter stammer fra.

  PRAKTISK INFO

  VALUTA: Medbring Euro eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan stort set betales med kreditkort overalt. Kurs 5.11 2020 – 100 Euro = 756 DKK.

  DRIKKEPENGE: På restauranter, barer etc. rundes regningen op, så det svarer til omkring 10%.

  SPROG:Italiensk er hovedsproget i Italien. Men langt de fleste steder taler de også engelsk.

  TIDSZONE: Italien kører samme tidszone som Danmark.

  VEJRET: Det tidlige forår i Italien er lidt ustabilt. Men det er absolut lunere temperaturer end vi har i Danmark. Vejret er ofte solrigt med dagstemperaturer mellem 15-18 grader. 

  PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Italien, men der skal medbringes gyldigt pas.