+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Brasiliens
Grand Prix
3. november 2024

Brasiliens
Grand Prix
2. november 2024

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
8091

TAG MED TIL F1 I BRASILIEN

 • Interlagos blev bygget i 1940 og hedder officielt Autodromo José Carlos Pace - opkaldt efter den lokale kører, som vandt løbet i 1975. I folkemunde kaldes banen dog aldrig andet end Interlagos, der oversat fra portugisisk betyder "mellem søerne" grundet dens placering mellem to store søer.
 • Storbyerne Sao Paulo og Rio de Janeiro er også rivaler, når det gælder F1. Brasiliens GP startede i Sao Paulo, men blev i 1980'erne flyttet til Rio. I 1990 flyttede løbet atter til Sao Paulo og er blevet kørt her siden.
 • 5 brasilianere har vundet det lokale Grand Prix. Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet, Ayrton Senna og Felipe Massa har alle sejret to gange, mens José Carlos Pace, som officielt lægger navn til banen, er noteret for en sejr.
 • Løbet i 2003 var en kaotisk affære med mange uhelt pga. regn. Det endte i første omgang med en sejr til Kimi Räikönnen, men fem dage efter løbet besluttede FIA at tildele sejren til Giancarlo Fisichella i stedet.
 • I 2008 var Brasiliens GP sæsonens sidste løb. Den lokale helt Felipe Massa kunne vinde verdensmesterskabet, hvis han vandt løbet, og unge Lewis Hamilton sluttede udenfor top 5. Massa kom først over stregen og troede, at verdensmesterskabet var hans. Men i allersidste sving overhalede Hamilton en bil og sluttede som nr. 5 - lige nøjagtigt nok til at vinde sit første verdensmesterskab.

KAN VI HJÆLPE?

Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

+45 7020 6383

info@gptours.dk

197dage
5timer
51minutter
13sekunder

RaceNight afvikles ikke på denne tur - kun v/ grupper

Individuel rejse uden turleder

Sprintløb 2024

Sydamerikas eneste Grand Prix er en fartfyldt fest

SE MOTORSPORT OM DAGEN OG DANS SAMBA OM NATTEN

Sprudlende Sao Paulo er Sydamerikas største by og verdensdelens svar på New York. Den er rig på kultur, fyldt med gastronomi og har et festligt natteliv. Arkitektonisk fascinerende og på samme tid både “skæv” og design-fokuseret med iøjnefaldende graffiti overalt. Altså en meget moderne og livlig by fyldt med modsætninger – fra funklende højhuse i finanskvarteret til blikskure i de små gader i slumkvarterene. 

Brasilianerne har altid været tossede med formel 1 og stolte af at have ét af sportens allerstørste navne igennem tiden – Ayrton Senna – som landsmand. Derfor kan man næsten ikke forestille sig en sæson uden et F1 løb i verdens 5. største land, og mange har derfor også en umiddelbar stor interesse for at komme til Sydamerika for at opleve stemningen, når racerløb og samba blandes. Formel 1 banen, der populært kaldes Interlagos, ligger ca. 25 km udenfor byen i et kvarter, hvor der ikke sker så meget andet. Derfor bor du på hotel centralt i Sao Paulo, hvor du har let adgang til storbyens mange fristelser. 

Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Brasiliens Grand Prix. Den individuelle tur består af fly, hotel og entrebilletter og kan skræddersys efter ønske og evt. kombineres med et ophold i Rio de Janeiro, der er indbegrebet af karneval og strandstemning. Turen er uden dansk turleder.

GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
 • Vi afventer billetter for 2024. Herunder et overblik over pakkerne i 2023
 • Flypakke: inkl. fly, hotel og entrebilletter
 • Hotelpakke i 4 nætter samt entrebilletter
 • Entrebilletter

HVAD ER INKL. I REJSEN

Pakkepriser med fly - KLIK

 • Flytransport fra København til Sao Paulo t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på 4* hotel i Sao Paulo
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet og plads på Tribune Q til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Pakkepriser hotel og entrebillet - KLIK

 • 5 nætter på 4* hotel i Sao Paulo
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet og plads på Tribune Q til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

Alle priser er ekskl. - KLIK

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Opgradering af tribuner
 • Evt. tillæg for enkeltværelse
 • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

Vigtig information om rejsen

formel 1 belgien - tilskuere til grand prix på spa

TRIBUNER

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

TIL DE KRÆSNE
Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
Læs mere om F1 Experience
Læs mere om Paddock Club

formel 1 frankrig - racenight med peter nygaard

RACENIGHT

Turen til F1 i Brasilien er på individuel basis, og der er ikke RaceNight og turleder på rejsen. Er I en gruppe på min. 10 personer, kan RaceNight arrangeres.

formel 1 holland - to racere har stort sammenstød

TRANSPORT

TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
Transfer fra lufthavn til hoteller er inkl. i prisen. 

TRANSPORT TIL BANEN
Det er nemmest og billigst at komme til banen med metroen. Transporttiden er ca. 45 min. og fra Autodromo-stationen er der kun ca. 600 m at gå til banen.

formel 1- Kevin magnussen med fan

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke F1 billet, er der et fradrag på kr. 500 pr. pers.

Program i Brasilien

DAG 1

DAG 2

DAG 3

DAG 4

DAG 5

DAG 6

INFORMATION

formel 1 brasilien - sao paolo gade

Onsdag d. 30.10 2024

Afrejse fra København om morgenen/formiddagen.
Ankomst til Sao Paulo er typisk først på aftenen..
Ved ankomst til Brasilien er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
Resten af aftenen er til fri disposition.

Sao Paulo er en spændende og sprudlende by. Find et hyggeligt spisested og tilbring en rolig aften under fremmede himmelstrøg.
formel 1 brasilien - bro set nedefra

Torsdag d. 31.11 2024

Morgenmad på hotellet.

Du har hele dagen til at gå på opdagelse i den enorme by, som ved første øjekast kan virke noget uoverskuelig. Derfor kan det også være en god idé at lægge en plan for dagen, inden du begiver dig ud i byen. Udover at besøge de forskellige seværdigheder er det en stor oplevelse i sig selv bare at vandre omkring og sætte sig ned med en øl eller en kop kaffe og se på menneskemylderet i gaderne. Brug dagen på at fordøje alle indtrykkene og falde til i Sao Paulo.
formel 1 brasilien - grafitti i byen

Fredag d. 01.11 2024

Morgenmad på hotellet.

I dag køres P1 og kvalifiktaion på Interlagos, så det meste af dagen kan tilbringes på banen.

På vej tilbage kan du stå af metroen halvvejs og besøge F1 legenden Ayrton Sennas grav på Morumbi kirkegården. Det er et must for enhver dedikeret formel 1 fan at vise Senna æren med sit besøg, når man er på disse kanter. Gravstedet findes under et træ bare 100 m fra indgangen til kirkegården og er ofte dekoreret med brasilianske flag og blomsterguirlander.
formel 1 brasilien - grafitti med formel 1

Lørdag d. 02.11 2024

Morgenmad på hotellet.

Tag metroen til banen.
Der er altid en fantastisk stemning på Interlagos, og området har et godt udvalg af madboder, så du kan få sulten og tørsten stillet i løbet af dagen.

Ved siden af formel 1 banen ligger den historiske Kartodromo Ayrton Senna, der åbnede i 1970. På denne bane startede mange af Brasiliens store motorsportsstjerner som Senna selv, Nelson Piquet og Rubens Barichello deres karrierer. Sæt dig selv bag rattet i en gokart og sus banen rundt - det er en fed oplevelse til en overkommelig pris, men sørg for at bestille tid i forvejen, så du ikke kommer til at gå forgæves.
formel 1 brasilien - racer udenfor pitten

Søndag d. 03.11 2024

Morgenmad på hotellet.

Tag metroen til banen - i dag er den store løbsdag.

Den sidste aften i Sao Paulo bør være en festaften. Efter en hel dag på banen har du sikkert oparbejdet en god appetit, og den får du brug for, hvis aftensmåltidet skal indtages på et churrascaria, der giver dig en autentisk brasiliansk madoplevelse. Her er BBQ for alle pengene, når tjenerne kommer til dit bord med kæmpe sværd med store, saftige stykker kød. Du får udleveret en mønt, der er rød på den ene side og grøn på den anden. Med den signalerer du til tjenerne, om du har plads til mere kød...
Byen har masser af hyggelige barer, hvor du kan feste natten igennem - og man kan ikke tage til Sao Paulo uden at danse lidt samba og nyde et par caipirinhas - Brasiliens forførende nationaldrink.
formel 1 brasilien statuer

Mandag d. 04.11 2024

Morgenmad på hotellet.

Dagen er fri, indtil du skal i lufthavnen. Flyene afgår typisk om aftenen, så du har det meste af dagen til at få de sidste oplevelser i Sao Paulo med.

Der er ankomst til Danmark tirsdag eftermiddag eller aften.
formel 1 brasilien - byen i solnedgang

GENEREL INFORMATION

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse.

BEMÆRK
Vi anbefaler du sætter dig ind i hvad du må og ikke må medbringe på banen. Find information her: Interlagos

Forbehold for ændringer.

F1 banen

LØBSDAG:    Søndag d. 03 november 2024
BANENAVN:    Interlagos

Formel 1 Banekort fra Brasiliens GP 2020

OPGRADERING AF BILLETTER

0
Første Grand Prix
0
Antal omgange
0m
Banelængde
0km
Distance
Om banen
Lidt statistik
Vi anbefaler
Se teknisk banekort
Eksklusive tribuner

I starten af 1970, da Emerson Fittipaldi kom frem på den internationale F1 scene, kom også det brasilianske Grand Prix med i Sao Paulo – Emersons hjemby. Det faktum, at banen var bygget inde i et naturligt amfiteater, har betydet, at tribunetilskuerne får en fantastisk udsigt over mere end halvdelen af banen, uanset hvor de sidder. Interlagos, der officielt hedder Autodromo José Carlos Pace, men aldrig kaldes andet end Interlagos, er en af de hårdeste baner at køre på for mange kørere pga. det ujævne underlag med bump og huller. I modsætning til de fleste andre baner køres der her mod uret. Afslutningsvis betyder Brasiliens høje fugtighed, at kørernes komfort i bilen er på et lavt niveau.

I 1978 blev Grand Prixet flyttet til Rio, men i 1979 var det tilbage i Interlagos’ rammer. I 1981 blev det igen flyttet til Rio, da Sao Paulos slumområder nu var så tydelige, at det var imod det glamourøse image, Formel 1 organisationen dengang ville opnå. Da Sao Paulo-fødte Ayrton Sennas storhedstid kom, blev der investeret 15 millioner dollars i et program, der skulle give Interlagos Formel 1 tilbage – og det lykkedes.

Siden da har Brasiliens Grand Prix været kørt her. På trods af at Senna indtil nu har været den eneste verdensmester fra Brasilien, har det ikke holdt landet fra sporten. De stiller trofast hvert år og sørger for fantastiske rammer.

Banerekord:   Valtteri Bottas (2018)
Vinder 2021:   Lewis Hamilton
Vinder 2022:  George Russel
Vinder 2023:  Max Verstappen

Tribune M – Altid en vild stemning og gode muligheder for overhaling
Tribune E – En anden vinkel på de mange overhalinger i Sving 1

OPLEV F1 BAG KULISSERNE MED PADDOCK CLUB ELLER F1 EXPERIENCE

Med de dyre og eksklusive adgangsbilletter opleves Formel 1 direkte fra sportens hjerte. Med disse billetter har man sikre sig adgang til helt specifikke områder og private suiter. Men selv indenfor denne type billetter er der stor forskel på, hvor man kan komme, og hvad man har adgang til. Mulighederne er enorme, og der kommer nye til hvert år.

Vi kan tilbyde alle typer af billetter alt efter ønske og undersøger også gerne særlige ønsker.
Læs mere på

Paddock Club
F1 Experience

Her opleves en fremragende beliggenhed med de bedre siddepladser, som giver en enestående panoramaudsigt over racerbanen.

Galleri

Lær mere om Sao Paulo

KONTRASTERNES BY, HVOR GRAFFITI ER ÆGTE KUNST

Brasilien er det største og mest folkerige land på det sydamerikanske kontinent. Landet er utrolig varieret, hvad gælder natur, kultur og oplevelsesmuligheder. I nord findes den udbredte og lavtliggende Amazonas-regnskov, mens det store vådområde Pantanal ligger i vest. I den sydlige del af landet er terrænet mere åbent med bakker og mindre bjerge, og her er størstedelen af befolkningen bosat – specielt omkring hovedstaden Brasilia og millionbyerne Rio de Janeiro og Sao Paulo.

Og det er netop i Sao Paulo, det brasilianske Grand Prix køres. Banen ligger ca. 25 km fra byens centrum, men du bor centralt i byen. En kæmpe by med 12 mio. indbyggere. Her er brede avenuer med smarte butikker og skinnende højhuse, grønne parker og et blændende udvalg af lækre spisesteder og underholdning. Men det er også kontrasternes by, hvor de fattige bor i såkaldte “favelas” ved byens indfaldsveje og forsøger at tigge og tjene penge til dagen og vejen, mens de drømmer om, at lykken må tilsmile dem. Hvis blot de kunne blive den næste Pelé… Det er ikke for ingenting, at Sao Paulo også kaldes “Drømmenes By”.

Sao Paulo er overvældende, når man  ankommer. Forvent heller ikke, at du skal rundt i alle byens afkroge under dit besøg. De fleste turister holder sig til Paulista og Jardins-områderne, hvor du finder den kendte Paulista Avenue med de mere eksklusive butikker med dyrt design og byens ældste og mest pompøse shoppingcenter, Shopping Ibirapuera. Her ligger også det store kunstmuseum, der nærmest svæver over jorden, ligesom udvalget af fine restauranter er stort. Pinheiros er boheme-kvarteret, hvor næsten samtlige mure er dekoreret med graffiti og anden gadekunst. Her findes også det levende Benedito Calixto marked, hvor du både kan købe varer og blive underholdt, ligesom kvarteret har en overflod af hyggelige barer og et festligt natteliv. 

Byen har et velfungerende netværk af metro- og buslinjer, og med et særligt transportkort kan du frit benytte det hele. Metroen går helt ud til Interlagos og er derfor letteste måde at komme til banen på. 

Den forholdsvis lange rejsetid og den interessante kultur i Brasilien taget i betragtning er det en oplagt mulighed at forlænge besøget i Sambaland, så der bliver tid til at opleve mere af dette fascinerende land enten før eller efter Grand Prixet. Der er ca. 6 timers kørsel til den brasilianske by over dem alle, Rio de Janeiro, hvor du får den “klassiske” brasilianske oplevelse med sol, sand og samba på de ikoniske strande, Ipanema og Copacabana. Indenrigsfly koster ikke alverden i Brasilien, så Amazonas er også inden for rækkevidde for de eventyrlystne.

TO DO

 • Besøg Ayrton Sennas grav – altid pyntet med flag og blomster
 • Nyd Ibirapuera Park – Sao Paulos åndehul med træer og søer samt 23 attraktioner som f.eks. forskellige museer og et planetarium
 • Bliv klogere på Fodboldmuseet, der ligger ved det store Pacaembu Stadion.

PRAKTISK INFO

VALUTA:  Den lokale valuta hedder Real. Medbring US dollars eller benyt hæveautomater lokalt. Der kan betales med kreditkort på hoteller og i større butikker og restauranter. Kurs 27.01 2021 – 100 Real = 124 DKK.

DRIKKEPENGE: Det er almindelig praksis at give drikkepenge i Brasilien. På barer og restauranter gives typisk omkring 10% oveni regningen. Visse steder lægger de 10% oveni som et service charge. Her er det kutyme alligevel at give yderligere 5% i drikkepenge.

SPROG: Brasilianernes modersmål er portugisisk, omend accenten er lidt anderledes her. Engelsk er udbredt blandt de yngre generationer.

TIDSZONE: Brasilien har 4 tidszoner. Sao Paulo er 4 timer efter Danmark.

VEJRET: Det meste af Brasilien er tropisk, og Sao Paulos klima influeres af monsoonen. Vejret kan derfor hurtigt skifte, så du både oplever høj solskin og regn samme dag. Gennemsnitstemperaturen i november ligger omkring 25 grader.

PAS & VISUM: Der kræves ikke visum til Brasilien, men der skal medbringes gyldigt pas.