+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

1000 Miles of Sebring
WEC
Marts 2023

1000 Miles of Sebring
WEC
Marts 2023

Det ønskede rejsemål afventer nye datoer eller gennemføres kun som individuel rejse
3467

TAG MED TIL SEBRING - USA

    KAN VI HJÆLPE?

    Vore rejsekonsulenter og baneeksperter sidder klar til at vejlede dig. Kontakt os på

    +45 7020 6383

    info@gptours.dk

    Turleder: Ole Lilholt

    Oplev Kevin Magnussen i WEC

    Se Kevin Magnussen på Sebring i Florida

    ÅRETS FØRSTE LØB I DEN OFFICIELLE VM-SERIE FOR SPORTSVOGNE KØRES UNDER SYDLIGE HIMMELSTRØG I FLORIDA, USA

    Grand Prix Tours har tradition for at krydse Atlanten for at være med til de største løb i USA – og det må 1000 Miles of Sebring siges at være blandt. Løbet afholdes i marts og er normalt årets første løb i WEC-serien (World Endurance Championship). Mens vinteren så småt er ved at slippe sit tag i Danmark, er det skønt at rejse til solrige Florida, hvor temperaturerne i dagtimerne passerer 25 grader. En interessant tur med tid til både at se åbningsløbet i WEC og opleve et par af Floridas spændende seværdigheder. Traditionen tro er der flere danske kørere til start – bl.a. også Kevin Magnussen. Der er flyafgang fra både Billund og København til Orlando. Vi tilbyder en færdigpakket tur med det hele. Turen er med dansk turleder. Opholdet er i en stor villa syd for Orlando, hvor hele GPT’s rejsegruppe bor samlet. Der er godt 90 km til Sebring International Raceway. Grand Prix Tours har sin egen private transport til og fra banen, ligesom turlederen er åben for impulsive tiltag.

    1000 Miles of Sebring køres på den spændende Sebring International Raceway bane i Florida, hvor du kan følge flere af verdens topkørere, Le Mans vindere og tidligere F1 kørere. Feltet plejer at byde på flere danske kørere, og det gør det jo unægteligt lidt sjovere at følge med. På Sebring kommer vi helt tæt på alle biler og banen. Det er et ægte amerikansk show på højt plan og med et festligt ”set up”. Tag med til USA og mærk ikke alene suset fra bilerne men også den smittende atmosfære omkring banen.


    GRAND PRIX TOURS TILBYDER FLG. PAKKER
    • Flypakke: Marts 2023 inkl. fly, hotel og entrebilletter
    • Entrebilletter

    HVAD ER INKL. I REJSEN

    Pakkepriser med fly er inkl.:

    • Flytransport fra København eller Billund til Orlando t/r
    • Skatter, 20 kg bagage, catering på fly etc.
    • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
    • 5 nætter i et luksushus i området omkring Davenport, inkl. morgenmad
    • Udflugt til Daytona Beach onsdag
    • Transferservice til Sebring International Raceway torsdag, fredag og lørdag
    • Entrebillet til banen torsdag til lørdag
    • Privat rundvisning med Ole Lilholt torsdag
    • Dansk turleder
    • Velkomstgave
    • Bidrag til den Danske Rejsegarantifond

    Alle priser er ekskl.:

    • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
    • Opgradering af tribuner
    • Evt. tillæg for enkeltværelse
    • Tilvalg af ekstra som udflugter etc.

    Vigtig information om rejsen

    TRIBUNER

    Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses under banekort længere nede på siden eller i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på “Gå videre” nederst på siden.

    TIL DE KRÆSNE
    Opgrader din billet til en F1 Experience pakke eller Paddock Club.
    Læs mere om F1 Experience
    Læs mere om Paddock Club

    BANERUNDVISNING

    Torsdag formiddag er der rundvisning på Sebring International Raceway af turleder Ole Lilholt. Sammen ser vi banen og de interessante områder, mens Ole udpeger nogle af de bedre steder at opleve løbet fra. Hvis det er muligt, vil vi invitere en gæsterundviser til at at vise området sammen med turlederen. Arrangementet er gratis for GPT gæster. 

    formel 1 - jan magnussen giver autograf

    TRANSPORT

    TRANSPORT FRA LUFTHAVNEN
    Transfer fra lufthavn til hoteller er inkl. i prisen. 

    TRANSPORT TIL BANEN
    For flygæster er transfer fra hotel til banen inklusive torsdag, fredag og lørdag. 

    formel 1- Kevin magnussen med fan

    OPHOLD UDEN BILLET

    Ønsker en eller flere personer i gruppen ikke billet og transfer til banen, er der et fradrag på kr. 500 pr. pers.

    LIDT MERE OM WEC

    WEC er den officielle VM-serie for sportsvogne og er udenfor Amerika den mest eftertragtede sportsvognsserie i verden. Serien er opdelt i fire klasser: HyperCar, LMP2, (begge prototyper) og LMGTE Pro og LMGTE Am (begge GT-biler). Toyota er i 2021 den første fabrik, der er med i HyperCar-klassen, men i 2022 kommer Peugeot med, og her indgår Kevin Magnussen og Mikkel Jensen i Peugeot-teamet.

    Årets vigtigste løb er 24-timers løbet på Le Mans – en ægte klassiker. De øvrige løb er på mellem 6-8 timer og fordelt over hele verden. Som de mest ikoniske løb kan nævnes 1000 Miles of Sebring, 6 Hours of Spa-Francorchamps samt 6 Hours of Monza. 

    1000 MILES OF SEBRING
    WEC sæsonen starter typisk på Sebring med 1000 Miles of Sebring. Med lidt held falder dette sammen med IMSA seriens 12 Hours of Sebring – det er sket et par gange tidligere og har gennemgående været en succes. Skulle det ske igen, er det “Double Up” på én og samme tur – og så venter der en vild weekend med virkelig store oplevelser for alle pengene. Løbet 1000 Miles of Sebring tager nomalt knap 6 timer på den 6,020 km lange Sebring International Raceway. Løbet kører, indtil første bil har nået 1000 miles, eller der er kørt i 8 timer.

    OM BANEN
    Sebring International Raceway er Nordamerikas ældste permanente racerbane og blev grundlagt i 1950 på en tidligere militær lufthavn. Sebring lagde by og lufthavn til træning af B17-piloter. Området fik navnet Hendriks Field til ære for Laird Woodruff Hendricks Jr., som blev dræbt i et styrt i England kun tre dage efter, han startede træning af RAF-piloter. Siden 1952 har der hvert år i marts været afholdt ræs, hvor nogle af verdens bedste biler og kørere har kæmpet med hinanden på den legendariske bane – blandt andre Tom Kristensen, som med sine seks sejre på Sebring er den mest vindende racerkører i historien – også på denne bane.

    Sebring anses blandt kørere for at være en af de hårdeste baner i verden grundet dens rå underlag og krævende layout. Visse steder er den tæt afgrænset af betonmure. Samtidig er banen også den mest fan-venlige bane i verden. Alle har adgang overalt – selv til paddock, hvor du kommer helt tæt på biler og kørere. Tag med og oplev banen, stemningen, folkefesten, Sebring Hall of Fame og meget, meget mere!

    UDFLUGT TIL DAYTONA

    Efter morgenmaden går det til motorsports-byen Daytona, hvor der i tidernes morgen var motorløb på de flotte hvide strande. I dag er alt dette flyttet til Daytona International Speedway, men byens charme har ikke forladt det lille beach resort. I modsætning til mange amerikanske byer er der her et lille hyggeligt centrum omkring byens Boardwalk med hyggelige spisesteder og små barer.

    Særlig festligt er der de 10 dage i marts, hvor 500.000 motorcykler invaderer byen til den årlige Bike Week. Køretid ca. 75 min. Turen er inklusive.

    Galleri

    Program til 1000 Miles of Sebring

    DAG 1

    DAG 2

    DAG 3

    DAG 4

    DAG 5

    DAG 6

    INFORMATION

    Tirsdag

    Flyafrejse fra Danmark iflg. rejseplan.
    Efter ankomst til Orlando, følges skilte mod immigration. Herfra følges skilte som henviser til ESTA. Når bagagen er hentet, følges skilte mod lufthavnstog, der kører til ankomstområdet. GP Tours' personale står klar til at tage imod her. Når alle er ankommet kører vi fra lufthavnen til vores indkvartering lidt syd for Orlando.Vi bor i en stor luksusvilla i "Lake-area" mellem Davenport, Haines City og, Kissimmee. Der er knap en times kørsel fra lufthavnen.

    Onsdag

    Morgenmad i villaen

    Heldagsudflugt til Daytona. Vi starter med at besøge Daytona International Speedway. Senere kører vi en lille tur i området, inden vi finder et stop på Daytona Beach. Her bliver der tid til en frokost og en drink, mens vi nyder udsigten.

    Torsdag

    Morgenmad i villaen.

    Nu starter racerweekenden for alvor.
    Der køres til Sebring, hvor der torsdag er fuldt program med træning og kvalifikationer. Der må forventes sen ankomst tilbage til villaen. Når vi ankommer til banen, er det planen, at turleder Ole Lilholt viser rundt på banen og de forskellige områder samt kommer med nogle gode forslag til, hvad man skal se.

    Vi kører tilbage til Orlando efter nærmere aftale.

    Fredag

    Morgenmad i villaen.

    Højdepunktet denne fredag er uden tvivl WEC løbet – her kan vi følge WEC i ca. 6-8 timer - indtil første bil passerer 1000 miles. Vi bliver på Sebring fra start til slut. Der er typisk også autograf-session denne dag.

    Lørdag

    Morgenmad i villaen.

    Der køres fra hotellet fra morgenstunden, så vi er fremme i god tid, inden IMSA – 12 timers løbet starter kl. 12.00. Vi kører fra Sebring efter midnat.

    Søndag

    Morgenmad i villaen.

    Dagen for hjemrejse. Vi pakker bil efter morgenmaden og kører en tur til Kennedy Space Center. Afgang fra villaen kl. 10.00. Dagen tilbringes i Kennedy Space Center. Vi er fremme i lufthavnen i god tid inden flyafgang.

    GENEREL INFORMATION

    BEMÆRK: Ud over de faste punkter i dette program, er der mulighed for undervejs at improvisere, så alle får mest muligt ud af opholdet i Sebring.

    Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.
    Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Husk der kræves ESTA for indrejse i USA
    Forbehold for ændringer i flytider.

    Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder.

    Forbehold for ændringer.

    ESTA GODKENDELSE TIL USA - klik for mere information

    For danske statsborgere er der ikke visumpligt til USA (18.01-2021), men der skal søges om forhåndsgodkendelse inden afrejse. Den fås ved at udfylde en såkaldt ESTA ansøgning, hvilket kan gøres online via den amerikanske ambassades hjemmeside senest 72 timer før ankomst i USA. Pris ca. 14 dollars. klik – for at gå til ansøgningssiden.

    OBS: Du bør dog søge visum, såfremt du har været i lande som Iran, Irak, Sudan m.fl. efter 1. marts 2011 – se mere på UM.dk

    Tag på udflugt

    Den nordlige del af Florida byder på et væld af oplevelser.
    Se den allervigtigste, nu du er i området.