+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Testkør en Ferrari

Udflugt til Maranello

Indrømmet – flotte og hurtige biler er imponerende! Men pludselig at sidde bag rattet i en ægte Ferrari og selv trykke på speederen og ikke mindst opleve accelerationen….. så rejser hårene på armene sig alligevel. Det er altså en fed oplevelse.

Mikkel Baltzer
GPT salgskonsulent
Heldagsudflugt til Maranello - Ferraris hjemby

Den ultimative udflugt
- for drengerøve

SPECIALARRANGEMENT MARANELLO 

Når man skal til Formel 1 i Italien, og ønsker den helt store herretur eller en ultimativ oplevelse i særklasse, så anbefaler vi tillægsarrangementet om fredagen med et besøg i Ferraris hjemby Maranello.

Her får du mulighed for selv at sidde bag rattet i en ægte Ferrari eller lignende og køre rundt i Maranellos smukke landskab. Ud over testkørslen er der inkluderet entre til Enzo Ferraris Museum og frokost i den legendariske restaurant Montana, hvor mange prominente gæster og formel-kører har indtaget deres frokost gennem tiden. I restauranten findes et utal af klenodier og antallet af anekdoter er enormt. Til trods for restauranten er simpel, så er maden fantastisk – og historierne som et eventyr.

Der er ca. 180 km fra Milano til Maranello. Udflugten finder sted om fredagen. Der er afgang kl. 08.00 fra hotellet og i er tilbage først på aftenen.

Pris pr. pers. kr. 3.290,- inkluderer:

  • Bustransport fra hotel i Milano til Maranello t/r
  • 15 minutters testkørsel i Ferrari eller lignende bil i Maranello
  • Entre og rundvisning på Ferrari museet i Maranello
  • Pit-test på museet – prøv at skifte dæk på en F1 racer
  • Frokost på den berømte legendariske Ferrari restaurant Montana. Alternativ restaurant kan forekomme.
  • Engelsktalende instruktør 
  • Dansktalende guide

*Fradrag 1500 kr. hvis man ikke ønsker at køre. Vi gør opmærksom på, at der, når du ikke kører, er ventetid, der ikke kan bruges som ekstra besøgstid på museet. Ventetiden foregår i Ferrari butikken og området udenfor. 

Italiens Grand Prix

Denne udflugt til Maranello kan tilkøbes i forbindelse med F1 arrangementet i Italien. Gå tilbage og læs om turen.