+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Testimonials

Rejs med Grand Prix Tours

Det siger vores
gæster...

Tina og Peter - Brønderslev

Netop hjemvendt fra vores første F1 oplevelse – og vi er stadig helt ”høje”. Turen gik til Texas, hvor vi havde tilkøbt alt for at få den fulde oplevelse. Det har været som et eventyr… Egentlig troede vi, at F1 nu kunne vinges af, men dette har blot givet mere blod på tanden. Vi skal klart afsted igen – det har været så stort på alle måder.

Brian - Frederikshavn

Efter en super tur til Le Mans for et par år siden ville jeg i år udleve en drøm… Nemlig at opleve Dubai i forbindelse med F1. Mine forventninger var skyhøje. Alligevel kommer jeg hjem og er mere end ovenud begejstret. Jeg kan slet ikke få armene ned igen. Det er store ord fra en nordjyde!

Anders, Søren, Lars, Kristian, Jan - Hele Danmark

Det er skønt at være på herretur med de gamle barndomskammerater. Det er nu sjette gang. Motorsport er fint, men det afgørende er stemningen og hyggen i de camps, som Grand Prix Tours bygger op. Maden er i top – som ”vor mor” lavede den. Barpersonalet er søde, og der er altid plads til lidt sjov. Vi har nu prøvet både Le Mans og F1 i Østrig.

Familien Skov - Silkeborg

Vi kom ved tilfældigheder til at rejse med GP Tours til Daytona – en beslutning vi aldrig har fortrudt. Deres guider  gav os en oplevelse, vi aldrig glemmer. Siden er det blevet til mange ture… Flere gange til Daytona i USA og Le Mans og i hvert fald en god håndfuld ture til F1. Altid glade og med en fantastisk service. Vi ses snart igen. 

Thomas - Horsens

Det er vel blevet til 4-6 Formel 1 ture om året – hver gang med Grand Prix Tours. De ved, hvad de snakker om… Man kan tydeligt mærke, at de kender banerne ude i verden. Atmosfæren og stilen er helt nede på jorden, og det passer godt til mit temperament. Somme tider tager jeg ”lillemor” med, så vi kan forlænge med lidt ferie.

Eva og Michael - Vojens

På fem år har vi været med Grand Prix Tours til Formel 1 mere end 20 gange – det siger vist mere end ord! Det fungerer fantastisk og er meget professionelt tilrettelagt. Abu Dhabi er vores favorit – det bliver i år 5. gang vi tager af sted, og mon ikke vi også skal med næste år… 

Jonas - Haderslev

To gange har vi været til F1 i Abu Dhabi med GPT. En fantastisk oplevelse, som var en kombi af F1 samt nogle feriedage i og omkring Dubai. Jeg kan specielt fremhæve RaceNight, som er en helt speciel oplevelse. Sjældent er det muligt at komme så tæt på, som når Peter Nygaard og Jan Magnussen fortæller de nyeste historier – dem der  ikke altid kommer i medierne. Anbefales…

Le Mans Klubben - Jels

Le Mans skal ses i godt selskab! Hvert 3. år tager vi af sted og ser det ”live”, og de øvrige år napper vi det som camping i haven. Det er ren drengehørm og total hygge. Hos Grand Prix Tours har vi fundet det perfekte set-up tæt op ad banen. Alt er klart, når vi kommer – og det er ren luksus med senge i teltet.