Karting Syd - Super Race telt 2-3 pers

Super Racetelt - lidt mere komfort

Det smarte kuppelformede Super Racetelt er de sidste par år blevet aldeles interessante.  Teltene største fordele er at du her kan så næste oprejst i fuld højde inde i teltet og samtidig så har du stadig en meget attraktiv pris. Merprisen fra Racetelt til Super Racetelt er lille.

Teltet måler 290 x 290 cm i grundareal. Det giver et stort og rummeligt telt med godt plads til både bagage, luftmadrs eller lignende. Teltet har en ståhøjde på 180 cm, som betyder at en voksen person kan næsten stå oprejst i opholdsrummet. Teltbunden er fuldt fastgjort og beskytter hele teltets gulvareal.

Teltets er forsynet med fire store sidevinduer med gardiner, en isyet teltbund og store front- og bagdøre. Frontdøren og bagdøren kan anvendes som solsejl, og to store ventilationsåbninger i taget sikrer fremragende ventilation.  Mange nyder at rulle fronten op således man kan sidde i åbningen og hygge sig med en øl.

Vi anbefaler teltet til 2 pers., men det er muligt med 3 pers.
Læs også om vore Camps på Le Mans

Ved bestilling af Super Race-telte er det muligt at tikøbe sovepose, luftmadras og feltseng. Dette ligger klar i teltet ved ankomst.

Bemærk teltet skal forlades søndag kl. 12.00

 

Attribut

Køb af mad Ja
Toiletter Ja
Badeforhold Ja
Parkering v/telt Ja
Grill tilladt Ja
Storskærm Ja
Informationstelt Ja
Bar Ja

Kort