Formel-1 rejse Spanien

Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For flygæster er transfer eller shuttle til banen inkl. i prisen, mens øvrige gæster kan tilkøbe transfer så længe, der er plads.
Lørdag aften har vi vores populære RaceNight med F1 korrespondent Peter Nygaard og Jan Magnussen for de gæster, der bor i Santa Susanna.

Circuit de Catalunya er årets første løb i Europa og altid et stort tilløbsstykke. 

VÆLG MELLEM 3 arrangementer

Hos GPT tilbyder vi 3 forskellige modeller til Formel 1 Spanien. Vores absolut mest populære pakke er hvor vi bor på et lækkert 4* hotel på kysten. Her afholder vi vores RaceNights og der er halvpension med i prisen. Vil man gerne opleve Barcelona så kører kystbanen 800 m fra hotellet hver halve time. Alternativt kan du vælge at bo i centrum af Barcelona og opleve denne vidunderlige storby. Gør man det er man velkommen til selv at tage toget til kysten for at være med i RaceNight, men det er på egen hånd. Til slut kan man krydre sin F1 oplevelse og slutte af med et skønt krydstogt i Middelhavet. Vi hjælper gerne med at vejlede hvad der passer bedst til dig...


Priser fra 4.990


Priser fra 7.990


Priser fra 11.990


Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 06.05 - 10.05 2021 - TUR 1 - fra Hamburg
 • Flyarrangement 06.05 - 10.05 2021 - TUR 2 - fra Kastrup - morgenfly
 • Flyarrangement 06.05 - 10.05 2021 - TUR 3 - fra Kastrup - aftenfly
 • Flyarrangement 07.05 - 10.05 2021 - TUR 4 - fra Kastrup
 • Kør selv arrangement med 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger.
 • Se også F1 Spanien efterfulgt af krydstogt med Costa Smeralda i Middelhavet
 • Entrebilletter


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup / Hamburg  til Barcelona  t/r
 • 20/25 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag
 • Valgte hotel i 3/4 nætter
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

  EKSTRA FOR GÆSTER SOM BOR I SANTA SUSANNA
 • Dansk turleder under opholdet
 • Halvpension på hotellet
 • RaceNight lørdag aften med Peter Nygaard & Jan Magnussen


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Silver VIP

Til Formel 1 i Spanien kan vi tilbyde dig en særlig SILVER VIP billet. Denne giver bl.a. adgang til selvbetjeningsrestauranten Silver Marquee, der ligger direkte ud mod banen. VIP Silver Marquee opbygges mellem tribunerne I og H. Pakken består af en tribunebillet på den overdækkede tribune "I" og en cateringbillet til teltet. I restaurantteltet finder du en bar og et stort buffetområde, med et meget stort udbud af spanske tapas lækkerier. Vip området er en oase, indrettet med høje borde, parasoller og underholdning.  Disse tjenester er inkluderet:

 • Et sæde i den overdækkede tribune "I" pr. person
 • Catering og drikkevarer
 • Underholdning
 • Direkte view til banen / storskærm


RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Spaniens Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med både Jan Magnussen og Peter Nygaard. Peter kommer direkte fra pitten på Circuit de Catalunya, og her er alletiders chance for at høre de sidste updates fra pitten. Jan Magnussen har en ganske særlig indgangsvinkel til F1 - dels har han selv kørt i Kongeklassen dels er han far til en helt særlig dansk knægt med benzin i blodet. En fantastisk aften med masser af Formel 1 snak. Grand Prix Tours er vært med lidt snacks og drikkevarer.

UDFLUGTER

SPECIAL DINNER I BARCELONA (min. 10 pers.)
Vi har stort kendskab til spisesteder i Barcelona og arrangerer gerne en særlig lækker middag ude for grupper på min. 10 pers. Mulighederne er mange. Skal det være kæmpe lokal tapas eller store bøffer? Skal udsigten være noget særligt, eller skal det mere være en restaurant med Michelin-stjerner? Vi finder det bedste ud fra jeres ønsker. Skal bestilles senest 30 dage før afrejse.
 
GOLF (min. 4 pers.)
For mindre grupper er vi også behjælpelige med at sørge for transfer til golfbaner i området. Barcelona og omegn råder over nogle super attraktive og flotte baner til fornuftige priser. Golfbag på fly koster ca. 500-800 kr. afhængig af luftfartsselskab. Alternativt kan udstyr lejes på stedet. Bestilling og betaling af Green Fee skal man selv sørge for. 

TRANSFER FRA LUFTHAVNEN

Transport fra lufthavnen til dit hotel er inkl. i prisen.

TRANSPORT TIL BANEN

Alle gæster, som har købt hotel, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag.  Der er mulighed for tilkøb af transfer til banen fredag.

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.300 pr. pers.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Program

Program

Program for flyarrangementer

Dag Program
Torsdag 06.05 Kl. 14.45 - Afrejse fra Hamburg Ankomst Barcelona kl. 17.20 - (Tur 1)
Kl. 11.00 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 14.00 - (Tur 2)
Kl. 20.35 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 23.25 - (Tur 3)
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Resten af dagen er til fri disposition.
Fredag 07.05  Morgenmad på hotellet. Mulighed for at tilkøbe transport til F1 banen. Nøjagtige tider oplyses i senere.
Kl. 11:00 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 14:00 - (Tur 4)
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Lørdag 08.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen i Montmelo.
Kl. 15.00 - Qualifying
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel.
Ca. kl. 20.00 - RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen - for gæster som bor i Santa Susanna. Grand Prix Tours er vært med lidt specialiteter og drikke. 
Søndag 09.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya.
Kl. 15:10 - Formel 1 på Circuit de Catalunya start.
Ca. kl. 18.30 - Transfer tilbage til hotellet.
Mandag 10.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 11.20 - Afgang til Hamburg - Ankomst kl. 14.05 - (Tur 1)
Kl. 12.20 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 15. 30 - (Tur 3)
Kl. 13.30 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 16.30 - (Tur 2 + 4)

For dem der bliver i Santa Susanna eller Barcelona er dagen til fri disposition. 
 
Barcelona er en fantastisk by, som har masser at byde på. Nyd en tur på Ramblaen eller gå på opdagelse i det hyggelige gotiske kvarter. Også strandpromenaden er en vidunderlig perle med små beachbarer og restauranter. Skal du på den store oplevelsestur, så tag på tur med Hop-On-Hop-Off-bussen - den giver et fantastisk overblik i byen.

Afgangstider fra hotel oplyses af turleder.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der er ikke dansk turleder i Barcelona, men der er dansk turleder under opholdet i Santa Susanna. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse sammen med program for turen

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 09. maj 2021
  Banenavn   Circuit de Catalunya
  Første Grand Prix   1991
  Banelængde   4,655 km
  Antal omgange   66
  Distance   307,104 km
  Banerekord   Daniel Ricciardo (2018)
  Vinder 2018   Lewis Hamilton
  Vinder 2019   Lewis Hamilton

Vi anbefaler

 • Tribune F - Se starten og som regel mange overhalinger
 • Tribune G - Herfra er der en god oversigt over en stor del af banen
 •  

 

Om banen

Circuit de Catalunya er i dag en af de mest velfungerende Formel 1 baner. Dette skyldes i høj grad de seneste års succes for landsmanden Fernando Alonso. “Alonso-mania"-feberen har givet arrangørerne økonomi til at udbygge især infrastrukturen. Banen ligger 30 kilometer nordvest for centrum af Barcelona. En af de bedste måder at kommer dertil på i løbsweekender er med tog. Stationen ligger indenfor gå-afstand til banen. Der er ca. 65 km til Costa Brava kysten.

Formel 1 banen i Barcelona er på ingen måde fremmed for F1 kørerne - ikke alene har banen været med siden 1991, men langt de fleste kørere bruger den også som primær testbane inden sæsonstart. Det gør, at de kender hvert sving nøje og derfor presser sig selv til det yderste på selve løbsdagen.


Barcelonas Circuit de Catalunya byder på et mix of høj- og lavhastighedssving sammen med en relativ "bumpy" køreoverflade. Dette gør løbet uforudsigeligt - både fysisk for kørerne, men også rent teknisk for køretøjet og mekanikerne. F1 banen i Barcelona er hård ved bilerne - ikke mindst er dækslidtagen stor. Dertil kommer, at der ofte er en forholdsvis hård vind på tværs af baneområdet, som gør det vanskeligt at finde det optimale "set-up".

For tilskuere med ståpladsbilletter er "Elf corner" en af de bedste steder at se løbet. Her bydes på en flot udsigt over den del af banen, hvor der er de bedste muligheder for overhaling. Helt generelt er Circuit de Catalunya banen en af de bedre for folk med ståpladser. Man kan gå vidt omkring og finde flere rigtig gode placeringer. For kørerne handler løbet i høj grad om de sidste 2 sving, kendt som New Holland. Disse giver dem nogle af sæsonens største udfordringer. En hurtig "exit" er en betingelse for at kunne maximere hastigheden ned forbi start/slut stregen. Michael Schumacher er stadig den mest succesfulde kører på banen. Øvrige kørere med mange sejre på Circuit de Catalunya er Kimi Räikkönen, Fernando Alonso og Felipe Massa.

Lokal Guide

 

Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien, der ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Byen er landets næststørste med 1,6 mio. (4,6 mio. med forstæder) indbyggere kun overgået af hovedstaden Madrid. Byen var i 1992 vært for Sommer-OL og fik i den forbindelse et kæmpe “ansigtsløft”. Byens serværdigheder blev finpoleret, mens infrastrukturen stort set blev fornyet på alle områder. Således har Barcelona i dag et fint netværk af motorveje, metroer og busser. Byens stolthed er fodboldklubben F.C. Barcelona, som i tidens løb har vundet et utal af medaljer.

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Plaza de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele. Mange kunstnere har igennem tiden sat deres præg på byen og er med til at give den sin helt specielle charme og identitet - perfekt udtrykt i Antoni Gaudis berømte bygningsværker, der i sig selv er grund nok til at besøge byen.

Inde i de små gader bag Ramblaen i det gotiske kvarter finder du byens mest charmerende område med små designer-butikker, lækre spisesteder og en stemning uden lige. Byens største seværdighed er “La Sagrada de Familia” alias den ufuldendte kirke, som også er byens fantastiske vartegn.

For de, som vælger at bo på Costa Brava kysten, er en dagstur til Barcelona også at anbefale, men ellers har de dejlige feriebyer langs kysten alle masser at byde på. Byerne ligger som perler på en snor og med direkte adgang til den lange flotte strand. Der er masser af barer, caféer og restauranter både langs strandpromenaden og i de små gamle gader.  

 

 

Indkvartering

Entrebilletter, Spaniens Grand Prix

Entrebilletter, Spaniens Grand Prix

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.