Spaniens Grand Prix

Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. På denne rejse er Jan Magnussen med som F1 ekspert. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For flygæster er transfer eller shuttle til banen inkl. i prisen, mens øvrige gæster kan tilkøbe transfer så længe, der er plads. Under opholdet arrangerer vi fredag aften meet and greet med Jan Magnussen og lørdag aften vores populære RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen for de gæster, som bor i Santa Susanna. Circuit de Catalunya er årets første løb i Europa og altid et stort tilløbsstykke. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 10.05 2018 - 13.05 2018 - TUR 1 - fra Kastrup
 • Flyarrangement 10.05 2018 - 14.05 2018 - TUR 2 - fra Kastrup
 • Flyarrangement 10.05 2018 - 15.05 2018 - TUR 3 - fra Billund 
 • Flyarrangement 11.05 2018 - 14.05 2018 - TUR 4 - fra Kastrup og Billund
 • Kør selv arrangement med 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger.
 • Entrebilletter


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup / Billund  til Barcelona  t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

  EKSTRA FOR GÆSTER SOM BOR I SANTA SUSANNA
 • Dansk turleder under opholdet
 • Halvpension på hotellet
 • RaceNight lørdag aften med Jan Magnussen og Peter Nygaard


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Spaniens Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med Jan Magnussen og Peter Nygaard. Begge  kommer direkte fra pitten på Circuit de Catalunya, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden, og ikke mindst deres gode råd om sommerens friskeste frisurer.  En fantastisk aften med masser af Formel 1 snak. Vi får i løbet af aftenen serveret lidt drikke og snacks

UDFLUGTER

SPECIAL DINNER I BARCELONA (min. 10 pers.)
Vi har stort kendskab til spisesteder i Barcelona og arrangerer gerne en særlig lækker middag ude for grupper på min. 10 pers. Mulighederne er mange. Skal det være kæmpe lokal tapas eller store bøffer? Skal udsigten være noget særligt, eller skal det mere være en restaurant med Michelin-stjerner? Vi finder det bedste ud fra jeres ønsker. Skal bestilles senest 30 dage før afrejse.
 
GOLF (min. 4 pers.)
For mindre grupper er vi også behjælpelige med at sørge for transfer til golfbaner i området. Barcelona og omegn råder over nogle super attraktive og flotte baner til fornuftige priser. Golfbag på fly koster ca. 500-800 kr. afhængig af luftfartsselskab. Alternativt kan udstyr lejes på stedet. Bestilling og betaling af Green Fee skal man selv sørge for. 

TRANSFER FRA LUFTHAVNEN

Transport fra lufthavnen til dit hotel er inkl. i prisen.

TRANSPORT TIL BANEN

Alle gæster, som har købt hotel, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag.  Der er mulighed for tilkøb af transfer til banen fredag.

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.000 pr. pers.

Pris fra:
3.990,-
Dage:4
Kør selv rejse. Ophold på det valgte hotel i valgte antal nætter. Entrebillet til banen fredag, lørdag og søndag. Ved tilkøb af tribunebillet, bortfalder retten til ståplads idet alle priser er tillægspriser.
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

Program

Program

Program for flyarrangementer

Dag Program
Torsdag 10.05 Kl. 07.00 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 09.55 - (Tur 1 & 2)
Kl. 20.40 - Afrejse fra Billund - Ankomst Girona kl. 23.15 - (Tur 3)
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Resten af dagen er til fri disposition.
Fredag 11.05  Morgenmad på hotellet. Mulighed for at tilkøbe transport til F1 banen. Nøjagtige tider oplyses i senere.
Kl. 07.00 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 09:50 - (Tur 4)
Kl. 19.25 - Afrejse fra Billund - Ankomst Barcelona kl. 22.05 - (Tur 4)
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Kl. 20.00 ca. første møde med Jan Magnussen
Lørdag 12.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel.
Ca. kl. 20.00 - RaceNight med Jan Magnussen og F1 ekspert Peter Nygaard - for gæster som bor i Santa Susanna. Grand Prix Tours er vært med lidt specialiteter og drikke. 
Søndag 13.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Kl. 14.00 - Formel 1 på Circuit de Catalunya start.
Ca. kl. 17.30 - Transfer tilbage til hotellet for gæster, som bliver til mandag eller tirsdag
Ca. kl. 17.30 - Transfer til lufthavnen for gæster, der skal hjem
Aftenen er til fri disposition. Måske en god middag i Barrio Gotico eller på strandpromenaden...
Kl. 20.00 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 22.50 - (Tur 1).
Mandag 14.05 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition indtil hjemrejse. 
Kl. 10.55 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 13.45 - (Tur 2)
Kl. 12.30 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 15.30 - (Tur 4)
Nyd dagen i Santa Susanna eller Barcelona. 
Barcelona er en fantastisk by, som har masser at byde på. Nyd en tur på Ramblaen eller gå på opdagelse i det hyggelige gotiske kvarter. Også strandpromenaden er en vidunderlig perle med små beachbarer og restauranter. Skal du på den store oplevelsestur, så tag på tur med Hop-On-Hop-Off-bussen - den giver et fantastisk overblik i byen.
Kl. 16.00 - Afgang til Billund - Ankomst kl. 18.45 - (Tur 4)
Afgangstider fra hotel oplyses af turleder.
Tirsdag 15.05 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition.

Kl. 17.30 - Afgang til Billund - Ankomst kl. 20.15 - (Tur 3).
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der er ikke dansk turleder i Barcelona, men der er dansk turleder under opholdet i Santa Susanna. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse sammen med program for turen

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 13. maj 2018
  Banenavn   Circuit de Catalunya
  Første Grand Prix   1991
  Banelængde   4,655 km
  Antal omgange   66
  Distance   307,104 km
  Banerekord   Kimi Räikkönen (2008)
  Vinder 2016   Max Verstappen
  Vinder 2017   Lewis Hamilton


Circuit de Catalunya er i dag en af de mest velfungerende Formel 1 baner. Dette skyldes i høj grad de seneste års succes for landsmanden Fernando Alonso. “Alonso-mania"-feberen har givet arrangørerne økonomi til at udbygge især infrastrukturen. Banen ligger 30 kilometer nordvest for centrum af Barcelona. En af de bedste måder at kommer dertil på i løbsweekender er med tog. Stationen ligger indenfor gå-afstand til banen. Der er ca. 65 km til Costa Brava kysten.

Formel 1 banen i Barcelona er på ingen måde fremmed for F1 kørerne - ikke alene har banen været med siden 1991, men langt de fleste kørere bruger den også som primær testbane inden sæsonstart. Det gør, at de kender hvert sving nøje og derfor presser sig selv til det yderste på selve løbsdagen.


Barcelonas Circuit de Catalunya byder på et mix of høj- og lavhastighedssving sammen med en relativ "bumpy" køreoverflade. Dette gør løbet uforudsigeligt - både fysisk for kørerne, men også rent teknisk for køretøjet og mekanikerne. F1 banen i Barcelona er hård ved bilerne - ikke mindst er dækslidtagen stor. Dertil kommer, at der ofte er en forholdsvis hård vind på tværs af baneområdet, som gør det vanskeligt at finde det optimale "set-up".

For tilskuere med ståpladsbilletter er "Elf corner" en af de bedste steder at se løbet. Her bydes på en flot udsigt over den del af banen, hvor der er de bedste muligheder for overhaling. Helt generelt er Circuit de Catalunya banen en af de bedre for folk med ståpladser. Man kan gå vidt omkring og finde flere rigtig gode placeringer. For kørerne handler løbet i høj grad om de sidste 2 sving, kendt som New Holland. Disse giver dem nogle af sæsonens største udfordringer. En hurtig "exit" er en betingelse for at kunne maximere hastigheden ned forbi start/slut stregen. Michael Schumacher er stadig den mest succesfulde kører på banen. Øvrige kørere med mange sejre på Circuit de Catalunya er Kimi Räikkönen, Fernando Alonso og Felipe Massa.

Lokal Guide

 

Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien, der ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Byen er landets næststørste med 1,6 mio. (4,6 mio. med forstæder) indbyggere kun overgået af hovedstaden Madrid. Byen var i 1992 vært for Sommer-OL og fik i den forbindelse et kæmpe “ansigtsløft”. Byens serværdigheder blev finpoleret, mens infrastrukturen stort set blev fornyet på alle områder. Således har Barcelona i dag et fint netværk af motorveje, metroer og busser. Byens stolthed er fodboldklubben F.C. Barcelona, som i tidens løb har vundet et utal af medaljer.

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Plaza de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele. Mange kunstnere har igennem tiden sat deres præg på byen og er med til at give den sin helt specielle charme og identitet - perfekt udtrykt i Antoni Gaudis berømte bygningsværker, der i sig selv er grund nok til at besøge byen.

Inde i de små gader bag Ramblaen i det gotiske kvarter finder du byens mest charmerende område med små designer-butikker, lækre spisesteder og en stemning uden lige. Byens største seværdighed er “La Sagrada de Familia” alias den ufuldendte kirke, som også er byens fantastiske vartegn.

For de, som vælger at bo på Costa Brava kysten, er en dagstur til Barcelona også at anbefale, men ellers har de dejlige feriebyer langs kysten alle masser at byde på. Byerne ligger som perler på en snor og med direkte adgang til den lange flotte strand. Der er masser af barer, caféer og restauranter både langs strandpromenaden og i de små gamle gader.  

 

 

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
10/5KastrupHotel Don Angel, Santa Susanna. 4 dage/3 nætter. Primera Air fra KastrupMere end 87.490,-Bestil
10/5KastrupHotel Caprici Verd, Santa Susanna. 4 dage/3 nætter. Primera Air fra KastrupMere end 87.990,-Bestil
10/5KastrupHotel Don Angel, Santa Susanna. 5 dage/4 nætter. Primera Air fra Kastrup
Spar 1500 kr i forhold til 2017-prisen.
Mere end 87.490,-Bestil
10/5KastrupHotel Barcelona House, Barecelona. 5 dage/4 nætter. Primera Air fra Kastrup88.590,-Bestil
10/5KastrupHotel Caprici Verd, Santa Susanna. 5 dage/4 nætter. Primera Air fra KastrupMere end 88.290,-Bestil
10/5Egen transportHotel Don Angel, Santa Susanna. Torsdag - MandagMere end 84.490,-Bestil
10/5Egen transportHotel Don Angel, Santa Susanna. Torsdag - TirsdagMere end 84.990,-Bestil
10/5Egen transportHotel Don Angel, Santa Susanna. Torsdag - SøndagMere end 83.990,-Bestil
10/5BillundHotel Don Angel, Santa Susanna. 6 dage. FRMere end 87.490,-Bestil
10/5BillundHotel Caprici Verd, Santa Susanna. 6 dage. FRMere end 87.990,-Bestil
11/5KastrupHotel Don Angel, Santa Susanna. 4 dage/3 nætter. Norwegian fra KastrupMere end 86.990,-Bestil
11/5KastrupHotel Barcelona House, Barcelona. 4 dage/3 nætter. Norwegian fra Kastrup87.990,-Bestil
11/5KastrupHotel Caprici Verd, Santa Susanna. 4 dage/3 nætter. Norwegian fra KastrupMere end 87.590,-Bestil
11/5Egen transportHotel Don Angel, Santa Susanna. Fredag - MandagMere end 83.990,-Bestil
11/5Egen transportHotel Don Angel, Santa Susanna. Fredag - TirsdagMere end 84.490,-Bestil
11/5BillundHotel Don Angel, Santa Susanna. 4 dage. Norwegian fra Billund
Lige nu - SPAR 1500 i forhold til 2017 prisen
Mere end 87.490,-Bestil
11/5BillundHotel Barcelona House, Barcelona. 4 dage. Norwegian fra Billund87.990,-Bestil
11/5BillundHotel Caprici Verd, Santa Susanna. 4 dage. Norwegian fra BillundMere end 87.990,-Bestil

Indkvartering

Hotel Barcelona House, Barcelona

Hotel Barcelona House, Barcelona

Det dejlige og stilfulde Hotel Barcelona House ligger spot-on i centrum af Barcelona. Hotellet er  beliggende i en flot gotisk bygning midt i det gotiske kvarter og med blot 1...
Hotel Caprici Verd, Santa Susanna

Hotel Caprici Verd, Santa Susanna

Pragtfuldt og virkelig stilfuldt hotel, som hører til blandt de nyeste i området med en attraktiv beliggenhed ud til stranden. Afstanden til centrum kan synes lang, men da der er butikker...
Hotel Don Angel, Santa Susanna.

Hotel Don Angel, Santa Susanna.

Dejlig hotel beliggende i Santa Susanna lige overfor strandpromenaden. Mere perfekt bliver det ikke. Her bydes på et dejlig og stort udendørs swimmingpoo område med ligges...