Hotel Indalo Park, Santa Susanna (Hotelklasse: 4 stjerner)

Pragtfuld og virkelig stilfuldt hotel. Hotellet har en virkelig attraktiv beliggenhed. Haven ligger ud til strandpromenaden, og selve hotelbygningen ligger lidt mere tilbagetrukket, så der er roligt omkring det om aftenen. Alligevel er der blot 50 m til gaden, hvor det hele sker. Her er elegante opholdssaloner, stemningsfyldte spisesale, og en stor og flot have med et super dejligt poolområde. Desuden er der en lækker indendørs swimmingpool med vandfald, sauna og motionsrum. For de aktive, kan tennisbanerne på nabohotellet anvendes (mod betaling). Flere gange om ugen er der dans og underholdning på hotellets udendørs areal. En gang om ugen er der et charmerende spansk marked kun ca. 50 m fra hotellet.

Beliggenhed
Indalo Park er beliggende tæt ved strandpromenaden mellem tvillingbyerne Santa Susanna og Malgrat de Mar.

Forplejning
Opholdet er med halvpension som består af morgen- og aftenbuffet.

Værelserne
Nydelige dobbeltværelser med mulighed for 1-2 ekstra opredninger, som er over den generelle standard i Spanien. Tilkøbes ekstra opredninger, er værelserne indrettet med 2 x queen size senge, som har plads til max 4 personer.
Alle værelser har telefon, tv, balkon og aircondition. Lokalskat 1 euro pr. nat for personer over 16 år, skal betales direkte til hotellet.

Attribut

Pension 1/2
Strand 100m
Centrum 100m
Indkøb 100m
Etager 7
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Nej
Internet Ja, tillæg