Ruslands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL RUSLAND

Se F1 løbet omkring det olympiske stadion i Sochi "live". Hos Grand Prix Tours kan du både købe rene entrebilletter og en individuel rejse til Ruslands Grand Prix. På den individuelle tur er der sørget for entrebilletter, flybilletter og hotel. Løbet ligger i efteråret, hvor temperaturerne i Sochi ligger tæt på de 30 grader. Hotellet ligger i gåafstand til både bane og strand, og rejsen kan således blive en perfekt kombination af fart og spænding i forbindelse med løbet og afslapning og solskin på stranden. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 23.09 - 27.09 2021
 • Entrebillletter


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport, Kastrup - Sochi t/r 
 • Skatter, bagage, catering, mv.
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* hotel i Sochi
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag 
 • RaceNight med F1-ekspert Peter Nygaard ved min. 10 personer
 • Dansk turleder v/ min 10 personer
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond.

Kun entrebillet:
Entrébillet (ståplads) til F1 banen Sochi Autodrom fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.
Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, visum, transfers, evt. enkeltværelsestillæg, og opgradering af entrebillet. 

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Man sørger selv for transfer til F1 banen. Hotellet ligger ca. 3 km fra banen.

Visum

For danske statsborgere er der visumpligt til Rusland. Dette skal søges inden afrejse og tager mellem 3 og 10 dage. Du skal møde personligt op på det russiske visumkontor i København for at afgive fingeraftryk. Pris for visum er ca kr. 500. Der kan betales både kontant og med dankort på visumkontoret. Du skal bestille tid i forvejen.  

Når du møder op på det russiske visumkontor skal du medbringe:

 • Gyldigt pas min 6 mdr. fra hjemkomst
 • Pasfoto som er max 6 mdr. gammelt og måler 3,5 x 4,5 cm
 • Kopi af den side i passet med foto
 • Rejseforsikringspolice med policenr, forsikredes navne, datoer og dækningsperiode
 • Udfyldt ansøgningsskema -­ udfyldes online her

Derudover skal I medbringe hotelvoucher samt invitations letter fra et russisk rejsebureau. Disse 2 dokumenter udstedes af os, såfremt pakkerejsen er købt hos os og fremsendes på mail ca. 3 uger efter bestilling.
Adressen til visumkontoret er Cort Adelers Gade 12, 1053 København.

BEMÆRK - Der findes flere bureauer, som er behjælpelige med udfyldelse af ansøgning mod gebyr.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 26. september 2021
  Banenavn   Sochi Autodrom
  Første Grand Prix   2014
  Banelængde   5,848 km
  Antal omgange   53
  Distance   309,745 km
  Banerekord   Sebastian Vettel (2015)
  Vinder 2018   Lewis Hamilton
  Vinder 2019   -

Vi anbefaler

 • Tribune T2 - Gode nedbremsningsdueller efter den lange langside
 • Tribune T3 - Langstrakt sving med enorme G-påvirkninger
   

Om banen

Sochi Autodrom - bedre kendt som Sochi Olympic Park Circuit - ligger ved Sortehavet og feriebyen Sochi. Byen vi alle kender fra vinter OL 2014. Da man alligevel skulle bygge en række stadions til Vinter OL 2014 i Sochi, kunne man lige så godt også lave en Formel 1-bane. Et halvt år efter Vinter OL sluttede rykkede Formel 1-folket derfor ind på Sochi Autodrom, der er en kombination af gade- og permanent racerbane. Det føste løb fandt sted i netop 2014, og der er i første omgang lavet en syv-årig kontrakt.

Banen er 5,848 kilometer lang og er dermed den tredjelængste i F1 kalenderen - kun overgået af Spa-Francorchamps i Belgien og Silverstone i Storbritannien. Sochi Autodrom er designet af race-arkitekt Hermann Tilke. Den er bygget omkring Sochi Olympic Parks "kunstige søkyst ", hvor der findes en samling faciliteter til ishockey og hurtigløb på skøjter. Det var også her OLs åbnings- og afslutningsceremoni fandt sted. Banen er flot og elegant integreret med det olympiske parkanlæg og de offentlige veje,.

Der er mange vinkelsving, men der er også det langstrakte Sving 3, der tages med speederen i bund, og som udsætter bil og kørere for voldsomme g-påvirkninger. Sving 3 belaster også dækkene, men resten af omgangen er ikke specielt problematisk. Selvom der er et blødt sving midt på langsiden, der officielt hedder Sving 1, er det reelt først inden Sving 2, der skal bremses. Det betyder, at bilerne efter starten når meget høj fart inden den første nedbremsning, og der er derfor næsten altid store eller små sammenstød på første omgang i Rusland. Banen er ikke en decideret langsom bane, men det er heller ikke en highspeed-bane,” siger Kevin Magnussen om Sochi Autodrom. ”Det er en sjov bane, for den lægger op til tæt race, og der er gode overhalingsmuligheder. Det lange sving 3 er trættende for nakken, for det fortsætter nærmest i det uendelige. Samlet set er Sochi Autodrom en god bane med en række udfordrende og enkelte unikke sving.”

Banens bredde varierer fra 13 m på det smalleste sted til 15 m ved start/mål. Banen er bygget til at være en højhastighedsbane med mange teknisk svære detaljer, der sætter store krav til kørerne. Der er 12 højresving og 6 venstresving, og der forventes en topfart på ca. 320 km/t i området mellem 1. og 2. sving. Gennemsnitsfarten vil ligge på ca. 215 km/t. Banen har på nuværende tidspunkt plads til ca. 55.000 tilskuere. Det meste af banen er på særlige raceveje, men ca. 1,7 km af banens længde bliver kørt på offentlige veje.

Program

Program for FLYarrangement

Dag Program
Torsdag 23.09 Kl. 13.00 - 12.55 - Afrejse fra København.
Kl. 20.15 - Ankomst Sochi. (lokal tid)
Ved ankomst modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi direkte til hotellet for indkvartering.
Fredag 24.09

Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition til at gå på opdagelse i området og Sochi, slappe af på hotellets egen strand
eller tage ud til banen og se fredagens træninger

Lørdag 25.09

Morgenmad på hotellet. 
Resten af dagen er til fri disposition med mulighed for at gå på banen og se kvalifikation og løb i øvrige klasser.
Kl. 20.00 - RaceNight med F1-ekspert Peter Nygaard (ved min. 10 deltagere)

Søndag 26.09 Morgenmad på hotellet.
Det er dagen for Formel 1 løbet...
Kl. 15.00 - Går starten på Ruslands Grand Prix
mandag 27.09 Morgenmad på hotellet.
Afgang fra hotellet til lufthavnen.
Afgang til København 
OBS.  Flytider og afrejsedatoer er vejledende - kontakt os ved spørgsmål

Forbehold for ændringer.

Lokal guide

Sochi Autodrom er beliggende ved Sortehavet tæt på grænsen til Georgien. Det var også her, vinter OL 2014 fandt sted. Byen har længe været Ruslands største og mest populære feriested, men nu har den også vist sig som en af landets bedste sportslige destinationer.

Uofficielt har byen tilnavnet "Sommerhovedstaden i Rusland". Sochi byder normalt på 200 dage med solskin om året og er kendetegnet ved en unik blanding af smuk natur kombineret med det varme azurblå vand i Sortehavet og de høje bjerge i Kaukasus, som altsammen vil sætte sit tydelige og spektakulære præg på fremtidens russiske Grand Prix.


Byens klima er subtropisk med meget varme somre og kolde vintre. Vidste du f.eks. at Sochi er hjemsted for den nordligste teplantage i verden; et produkt af byens unikke klimaforhold. 

Som centrum for den såkaldte "russiske riviera" er Sochi hjemsted for hundredevis af hoteller. Generelt tilbyder Lazarevskoe-distriktet billigere boliger, mens Central Sochi og Adler har dyrere indkvarteringer. Og glem så ikke, at Sochi også er berømt som et kursted og har mange kurbade beliggende omkring helbredende mineralkilder.

Den vestlige del af Kaukasus indeholder også det kaukasiske State Nature Biosphere Reserve, et UNESCO World Heritage Site, der er beskrevet som »det eneste store bjergområde i Europa, der ikke har oplevet en betydelig menneskelig påvirkning«. Området omfatter store dele af uberørte bjergskove, der er beboet af mange vilde dyr, herunder bjørne, ulve og den nyligt genindførte europæiske bison.

Tættere på byen er der mange parker, strande, huler og søer, som alle er et besøg værd.

Indkvartering

Bridge Resort Sochi, Sochi

Bridge Resort Sochi, Sochi

hotellet Det 4* Bridge Resort Sochi ligger fordelagtigt - blot 3 km fra F1-banen og 5 minutters gang fra stranden, hvor du også i september kan slappe af og slikke solskin. Hotellet har sin egen...
Entrebilletter, Rusland

Entrebilletter, Rusland

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.