Ruslands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL RUSLAND

Se F1 løbet omkring det olympiske stadion i Soci "live". Hos Grand Prix Tours kan du både købe rene entrebilletter og en individuel rejse til Ruslands Grand Prix. På den individuelle tur er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk turleder. Turen kan formes efter eget ønske. Standardturen er med 3 overnatninger i Sochi, men ved bestilling i god tid kan både hotel og fly skræddersys efter ønske. Bemærk, at løbet er flyttet fra efterår til forår, fordi de russiske arrangører håber at kunne lokke gæster til at kombinere turen med et par dage på ski i det olympiske skiområde. 

Grand Prix Tours tilbyder

  • Flyarrangement 27.09 2016 - 01.10 2018
  • 4* hotel i 3 nætter
  • Entrebillletter


Prisen for flyarrangement er inkl:
Flytransport Kastrup til Sochi t/r - Skatter, bagage, catering mv. - 3 nætter på 4* hotel i Sochi-området - Entrebillet (ståplads) til F1 banen Sochi Autodrom fredag, lørdag og søndag - Rejsegarantifond. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Prisen for hotel og entrebillet er inkl:
4 nætter på 4* hotel i Sochi-området - Entrebillet (ståplads) til F1 banen Sochi Autodrom fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Kun entrebillet:
Entrébillet (ståplads) til F1banen Sochi Autodrom fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, transfers, evt. enkeltværelsestillæg, og opgradering af entrebillet.
Der er ikke et fast program for turen, da denne er på individuel basis og uden dansk turleder.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling er først registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Hotellerne ligger ca. 30 km fra banen. Man kan enten tage taxi eller benytte offentlig transport til og fra banen. 

Bemærk

Det er muligt at kombinere turen med et længere ophold i Rusland - dvs. ændre rejsedage på fly eller tilkøbe ekstra hotelovernatninger.

Visum

For danske statsborgere er der visumpligt til Rusland. Dette skal søges inden afrejse og tager mellem 3 og 10 dage. Man skal møde personligt op på det russiske visumkontor i København. Pris for visum er ca kr. 600. Der kan betales både kontant og med kreditkort på visumkontoret. Man kan møde op på visumkontoret i deres åbningstider (man-fre 09.00 -13.00) eller ved at reservere tid på dette link.

Når du møder op på det russiske visumkontor skal du medbringe:

  • Gyldigt pas min 6 mdr. fra hjemkomst
  • Pasfoto som er max 6 mdr. gammelt og måler 3,5 x 4,5 cm
  • Kopi af den side i passet med foto
  • Rejseforsikringspolice med policenr, forsikredes navne, datoer og dækningsperiode
  • Udfyldt ansøgningsskema -­ udfyldes online her

Derudover skal I medbringe hotelvoucher samt invitational letter fra russisk rejsebureau. Disse 2 dokumenter udstedes af os og fremsendes på mail ca. 3 uger efter bestilling.

Adressen til visumkontoret er Cort Adelers Gade 12, 1053 København.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 30. september 2018
  Banenavn   Sochi Autodrom
  Første Grand Prix   2014
  Banelængde   5,848 km
  Antal omgange   53
  Distance   309,745 km
  Banerekord   Sebastian Vettel (2015)
  Vinder 2016   Nico Rosberg
  Vinder 2017   Valltteri Bottas


Sochi Autodrom - bedre kendt som Sochi Olympic Park Circuit - ligger ved Sortehavet og feriebyen Sochi. Byen vi alle kender fra vinter OL 2014. Det føste løb fandt sted i netop 2014, og der er i første omgang lavet en syv-årig kontrakt.

Opførelsen af Sochi Olympic Park Circuit markerede samtidig afslutningen på en tredive-årig kampagne for et russisk F1 Grand Prix.... Allerede tilbage i 1982 gik man med planer om et kæmpe  "Grand Prix Sovjetunionen". Planer som faldt til jorden igen og igen, eftersom Sovjet af politiske og "bureaukratiske årsager" aldrig rigtig kom ind i kampen andre steder end internt i Rusland / Sovjet. Endelig i august 2014 gav FIA sin godkendelse til løbet, som pga uroligheder med krigen med Ukraine atter har været tæt på at blive droppet.

Banen er 5.848 kilometer og er dermed den tredjelængste i F1 kalenderen - kun overgået af Spa-Francorchamps i Belgien og Silverstone i Storbritannien. Autodrom Sochi er designet af race-arkitekt Hermann Tilke. Den er bygget omkring Sochi Olympic Parks "kunstige søkyst ", hvor en samling faciliteter til ishockey, hurtigløb på skøjter samt OLs åbnings-og afslutningsceremoni fandt sted. Banen er flot og elegant integreret med det olympiske parkanlæg og de offentlige veje, der forbinder OL-området og Sochi lufthavn.

Banens bredde varierer fra 13 m på det smalleste sted til 15 m ved start/mål. Banen er bygget til at være en højhastighedsbane med mange teknisk svære detaljer, der sætter store krav til kørerne. Der er 12 højresving og 6 venstresving, og der forventes en topfart på ca. 320 km/t i området mellem 1. og 2. sving. Gennemsnitsfarten vil ligge på ca. 215 km/t. Banen har på nuværende tidspunkt plads til ca. 55.000 tilskuere. Det meste af banen er på særlige raceveje, men ca. 1,7 km af banens længde bliver kørt på offentlige veje.

Lokal guide

Sochi Autodrom er beliggende ved Sortehavet tæt på grænsen til Georgien. Det var også her, vinter OL 2014 fandt sted. Byen har længe været Ruslands største og mest populære feriested, men nu har den også vist sig som en af landets bedste sportslige destinationer.

Uofficielt har byen tilnavnet 'Sommerhovedstaden i  Rusland". Sochi byder normalt på 200 dage med solskin om året og er kendetegnet ved en unik blanding af smuk natur kombineret med det varme azurblå vand i Sortehavet og de høje bjerge i Kaukasus, som alle vil give sit tydelige og spektakulære præg til fremtidens russiske Grand Prix.


Byens klima er subtropisk med meget varme somre og kolde vintre. Vidste du f.eks. at Sochi er hjemsted for den nordligste teplantage i verden; et produkt af byens unikke klimaforhold. Således har de russiske planlæggere ønsket et tidligt forårsløb, så man kan kombinere en tur til F1 med et par dage på ski i det olympiske skiområde. 

Som centrum for den såkaldte "russiske riviera" er Sochi hjemsted for hundredevis af hoteller. Generelt tilbyder Lazarevskoe-distriktet billigere boliger, mens Central Sochi og Adler har dyrere indkvarteringer. Og glem så ikke, at Sochi også er berømt som et kursted og har mange kurbade beliggende omkring helbredende mineralkilder.

Den vestlige del af Kaukasus indeholder også det kaukasiske State Nature Biosphere Reserve, et UNESCO World Heritage Site, der er beskrevet som »det eneste store bjergområde i Europa, der ikke har oplevet en betydelig menneskelig påvirkning«. Området omfatter store dele af uberørte bjergskove, der er beboet af mange vilde dyr, herunder bjørne, ulve og den nyligt genindførte europæiske bison.

Tættere på byen er der mange parker, strande, huler og søer, som alle er et besøg værd.