+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

RaceVisit

Populært og superhyggeligt

RaceVisit er Grand Prix Tours’ egen opfindelse. Et yderst populært indslag, som både vores gæster og de danske kørere er super glade for. Som GPT gæst får du her en fantastisk præsentation af, hvad der foregår de sidste 24 timer før det store løb. Og kørerne er vildt glade for at møde det danske publikum, som går for at være motorsportens bedste…

Ole Lilholt
GPT Manager
Så er du ordentligt opdateret inden start!

GPT's RaceVisit
- Den perfekte optakt

Et populært indslag på Le Mans er, når de danske kørere kommer forbi og besøger Grand Prix Tours’ hovedcamp Karting Syd. Dette har været et fast indslag i mere end 10 år. Arrangementet ligger om fredagen – og er typisk om formiddagen eller lige over middag. Præcist tidspunkt fastsættes på Le Mans.

Når kørerne kommer på besøg, er borde og bænke klar, så alle kan høre med. Lejrens teamchef byder velkommen og styrer slagets gang. Kørerne fortæller om deres bil og teamet, og måske løfter de også lidt af sløret for den strategi, de har lagt for løbet. Vi hører om, hvad der rent fysisk kræves for at kunne gennemføre et Le Mans-løb og hvilke udfordringer og kvaler, de gennemlever i løbet af et 24-timers løb. F.eks. er der ikke mange, som ved at bilerne indeni let bliver op til 70 grader i solskin, eller at det ikke er ualmindeligt at drikke 20 liter væske pr. pers i løbet af et løb. Under pres får vi også kørerne til at fortælle om deres forventninger til resultatet – og der er altid flere som går efter sejren… 

Dette arrangement er yderst populært blandt vores gæster, og det giver et godt indblik i Le Mans – og så er det altid en fornøjelse at komme tæt på de rød-hvide helte. Samtidig skal det siges, at de danske kørere også er fantastisk glade for at møde deres fans. Det danske publikum går for at være nogle af de gladeste og mest festlige i motorsportsverdenen – og for de danske kørere varmer deres popularitet helt ind i hjertet. Når de kører ude på banen og kan se Dannebrog fylde mere end noget andet flag, så er der lige 5% ekstra at give af…

Og faktum er – til trods for vi er en lille nation – så er vi store i motorsport. Ikke mange flag er bedre repræsenteret end Dannebrog på tribunerne på Le Mans. 

Galleri

Bemærk – RaceVisit er kun for GPT’s egne gæster. Der kan ikke købes adgang til lejren eller arrangementet. 

Læs mere

Baren er åben, så der er mulighed for at nyde en kold fadøl eller måske en cola under seancen.

Kørerne har travlt denne dag – alligevel bliver der mulighed for at stille spørgsmål og få autografer. Måske er der også nogen, der skal have en selfie med hjem? Senere på dagen skal kørerne ind til Le Mans by, hvor der er kørerparade gennem byen – et arrangement som GPT også tilbyder.

Der tages forbehold for, at en kører kan blive forhindret i sidste øjeblik, hvis der er problemer med bilen, sygdom eller andre uforudsete udfordringer. 

RaceVisit er et superhyggeligt arrangement, hvor vi under afslappede forhold får en masse information fra de, som ved noget om Le Mans. Det skaber masser af debat og samtaleemner til senere på dagen, hvor der flittigt bliver snakket motorsport med andre, som deler samme interesse. Og dem er der mange af i GPT lejren. 

Ikke for alle…

Dette arrangement er gratis for Grand Prix Tours’ gæster. Vi gør opmærksom på, at RaceVisit kun er for Grand Prix Tours’ egne gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen – også de, som ikke bord i Karting Syd. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.

Det sker også på Le Mans...

le mans - herrefrokost
Herrefrokost M/K
le mans - stå pladser
Pitwalk
le mans - racer om natten
Mulsanne
le mans kør selv - kører parade
Køreparade
le mans bil
Le Mans program
Vinsmagning