+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

RaceNights

RaceNight er Grand Prix Tours’ egen opfindelse. Det er blevet et yderst populært indslag og er nu så eftertragtet, at vi får flere og flere forespørgsler på arrangementet udefra. Men RaceNight er netop dedikeret som et særligt krydderi kun for GPT’s egne gæster.

Ole Lilholt
GPT Manager
Et ekstra krydderi til turen...

GPT´s RaceNights
- Det perfekte indslag

RaceNight startede i 2007 som et enkeltstående arrangement i forbindelse med Formel 1 i Spanien. Vores gæster var ellevilde med, det og snart blev der arrangeret flere løb, hvor RaceNight blev indlagt som et surprise indslag. Begejstringen har hver gang været så imponerende, at GPT nu har taget patent på det og forsøger at gennemføre det til så mange løb som muligt. 

GPT RaceNight er et hyggeligt arrangement, hvor vi har besøg af eksperter fra vores populære ekspertpanel. Som fast indslag har vi til Formel 1 besøg af F1 journalist og fotograf Peter Nygaard sammen med GPT’s turleder. Peter har i kraft af sit job altid nyeste sladder og information med direkte fra pitten. Han har et kæmpe netværk og  – pænt sagt – er der ikke meget, der går hans næse forbi. Dertil kommer hans formidable analytiske egenskaber.

Ekstra spændende bliver det, når RaceNight består at flere fra ekspertpanelet. De øvrige i ekspertpanelet er Jan Magnussen, Ole Schack og John Nielsen. Ved disse lejligheder kommer der ekstra input, og løbet belyses pludselig fra flere vinkler. Det varierer fra løb til løb, hvem der kommer og hvilken ekspertise, der bydes ind med. Men uanset hvad er der altid lagt op til en god snak mellem Peter og vore andre medlemmer af ekspertpanelet. Der er også tid til spørgsmål og hyggesnak. Og naturligvis en autograf eller en selfie. En sjælden gang har vi også inviteret en hemmelig gæst… 

Vidste du, at Peter Nygaard i 2019 rundede 600 Formel 1 løb? Gennem mere end 40 år har han fulgt sit hjerte, når han weekend efter weekend har bevæget sig rundt på alverdens F1 baner. 

Luna Christofi
F1 Journalist

Læs mere

Vi har ikke RaceNight til alle løb, men vi har det til i hvert fald 75% af alle løb – og stort set alle de europæiske. Arrangementerne varierer fra sted til sted. Ofte holdes det lørdag aften, men der findes også løb, hvor det er om eftermiddagen eller sågar allerede om fredagen. Nogle steder er det store arrangementer med flere hundrede mennesker, og andre gange er det mere uformelt med måske 20 personer. Som regel er der en øl eller sodavand inklusive, og i nogle tilfælde er der enten snacks, mere vin og øl eller tapas/pindemadder. Det betyder også, at ikke to RaceNights er ens.

Under hver enkelt rejse er det beskrevet, hvem der er med fra ekspertpanelet til RaceNight, og hvornår det afholdes. Dette vil altid være med forbehold – smadrer Verstappen f.eks. sin bil til træning, kan Ole Schack ikke komme. 

RaceNights er en total hyggelig aften, hvor vi under afslappede forhold får en masse information fra de, som ved noget om sporten. Men det er også en aften, hvor vi oplever, at vores gæster skaber et godt sammenhold til hinanden. Der bliver flittigt snakket motorsport med andre, som deler samme interesse, og når det officielle arrangement slutter, oplever vi, at mange fortsætter aftenen med endnu mere snak. Næste dag hilser man på hinanden på banen, og nye relationer er opstået.

Ikke for alle…

Vi gør opmærksom på, at RaceNight kun er for Grand Prix Tours’ egne gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.