Race of Champions, bilmuseer og Rolex 24 Daytona.

Daytona, museer & Race of champions

Skal du have den helt store udgave af rejsen til 24 ROLEX Daytona? Denne tur er udvidet med 2 ekstra dage i Miami hvor Race Of Champions afholdes for første gang i Amerika. Pt. er bl.a Tom Kristensen, Sebastian Vettel, Juan Pablo Montoya og Peter Solberg klar til start. Herefter er der besøg på 3 vanvittige bilmuseer og en overnatning i Sarasota inden turen går til Daytona. Her skal vi bl.a. opleve Jan Magnussen kæmpe for at vinde endnu et Rolex ur. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Der er dansk turleder med på turen. Fredag har vi en privat rundvisning på Daytona International Speedway med Christina Magnussen. En spændende tur med tid til både at se Amerikas svar på 24 timers Le Mans og opleve et par af Floridas spændende seværdigheder. 

Se trailer til serien om Jan Magnussen og familien.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 20.01 2017 - 31.01 2017 fra Billund
 • Flyarrangement 20.01 2017 - 31.01 2017 fra København
   

PROGRAM FOR FLYARRANGEMENT

Dag Program
Fredag 20.01 Afrejse kl. 06.30 fra København via Frankfurt.
Afrejse kl. 06.30 fra Billund via Frankfurt.
Ankomst kl. 14.55 til Miami.
Ved ankomst til Miami er der transfer til hotellet i som ligger i Miami området. Herefter indkvartering på vores lille hotel.
Lørdag 21:01 13:00 Dørene åbnes til Marlins Park.
14:00 Showet starter
15:00 Race Of Champions 2017 - afvikles på indendørs bane.
18:00 Showet slutter
Søndag 22.01 10:00 Dørene åbnes til Marlins Park.
12:00 America mod Verden. Race Of Champions Nations Cup
15:00 Showet slutter.
Mandag 23.01 En dag med ræs...
Michael Dezer havde en drøm - og den gik i opfyldeslse. Vi skal besøge Miami Auto Museum som er hans livsværk - se mere
Et kæmpe museum med køretøjer – hvoraf mange er langt udover det sædvanlige. Der er forskellige temaer, som kan inddeles i:
 • Biler der har tilhørt Hollywood kendnisser
 • James Bond biler
 • Amerikanske Classic Cars
 • Europæiske Classic Cars
 • Militær køretøjer
 • Mini biler
 • Motorcykler og Scootere
Et sted der kan bruges meget tid, men efter nogle timer kører vi videre. Vi skal en tur på Miami Beach med et stop ved Lincoln Road (Miami Beachs shoppinggade) og ned mod Harbour Bayside samt en tur gennem Miami downtown inden vi hen mod aften er tilbage ved hotellet.
Tirsdag 24.01 Fra morgenstunden går turen ned gennem Everglades National Park. Der bliver en god pause undervejs således man kan nå en tur med Airboats i ”Alligator land” inden vi fortsættes mod Muscle Car City - se mere.
Et imponerende bilmuseum der har over 200 biler herunder en af de største samlinger af Corvetter.

Efter nogle timer på egen hånd køres til hotel for indkvartering omkring Sarasota, som ligger på Floridas Østkyst.
Onsdag 25.01 En god nattesøvn rigere og vi er klar til flere oplevelser. Der fortsættes til udstillingen/museet Sarasota Classic Car Museum – et lidt mindre men yderst interessant museum. Se mere.

Godt middag fortsættes tværs over Florida til Orlando, hvor der holdes pause ved et stor Outlet Center. Vi har lidt til til shopping inden turen fortsættes til Daytona Beach, hvor der er indkvartering på Daytona Ocean Inn, som danner base de næste 5 nætter.
Torsdag 26.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Der køres til Daytona International Speedways for at se kvalifikationen. 
Resten af dagen kan benyttes til at opleve Daytona Beach og det livlige område ved stranden eller evt. tage med guiden en tur på banen. Indenfor 50 km ligger St. Augustine Premium Outlet Mall.
Fredag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet. 
Formiddagen tilbringes på Daytona International Speedway. Der er rundtur med Christina Magnussen og visit i garagen hos Corvette Racing. Ved banen er der dagen igennem masser af aktiviteter og stemningen er høj på en afslappet måde.

Over middag har du mulighed for at deltage i en eftermiddags tur, hvor vi kører langs kysten til St. Augustine, som kaldes for nationens ældste by. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Daytona.
Lørdag 28.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen. 
Dagen hvor startskuddet lyder til ROLEX 24, og brølet af over 50 biler skal ses og høres.
Kl. 14.10 - Startskuddet for det 54. ROLEX 24.
De næste 24 timer er der så løb for alle pengene!! En oplevelse er i vente. Livet på og omkring banen oser af atmosfære og racer stemning – glæd dig!!.
Søndag 29.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen.
Kl. 14.10 - Løbet slutter efter nogle forhåbentlig spændende timer, og forhåbentlig kan vi se Jan Magnussen kravle på podiet.
Når løbet er slut, er der god tid til at opleve sejrsceremonien og hygge sig i de hyggelige områder ved banen.
Transfer tilbage til hotellet. Om aftenen tilbydes samlet spisning (mad og drikke ekskl).
Mandag 30.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Dagen for hjemrejse. Værelserne skal forlades senest kl. 11.00, og bagagen kan opbevares på hotellet. Der er transfer til lufthavnen kl. 16.00

Du kan også tilkøbe udflugt til Cape Caneveral/Kennedy Space Center. Afgang fra hotellet kl. 09.00, hvor bagagen medbringes og dagen tilbringe i Kennedy Space Center. Vi er fremme ved lufthavnen ca. kl. 17.30. Kl. 20.10 - Flyafgang fra Orlando via Frankfurt til Kastrup og Billund.
Tirsdag 31.01 Kl. 14.05 - Ankomst i Kastrup.
Kl. 14.00 - Ankomst i Billund.
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse. . Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse.

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl.:

 • Flytransport, Kastrup eller Billund  - Miami
 • Flytransport Orlando til Kastrup eller Billund
 • Inkl. skatter, bagage, catering, underholdning som nævnt
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter i Miami området
 • Entrebillet til Race Of Champions lørdag og søndag
 • 1 nat i Sarasota området
 • 5 nætter på Daytona Inn Beach Resort 
 • Al tranport til de 3 udflugter d. 23.01, 24.01 samt 25.01
 • Entre til Dezer Collection (Miami Auto Museum)
 • Entre til Muschle Car Museum
 • Entre til Sarasota Classic Car Museum
 • Transferservice til Daytona International Circuit fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet med siddeplads til banen torsdag til søndag
 • Specialrundvisning med Christina Magnussen
 • Eftermiddagstur til San Augustine - Floridas ældste by
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.:
Morgenmad, hoteltax, rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og udflugter.
Bemærk, at alle udflugter skal bestilles hjemmefra.

RACE OF CHAMPIONS

Race of Champions er løbet, hvor kørere fra diverse motorsports-discipliner mødes. Og endda på lige fod: Alle deltagerne stiller op i identiske biler, og mødes i et decideret knockout-format – det er ’vind-eller-forsvind’ når motorsportens største stjerner to-og-to kæmper på den specialanlagte bane i kæmpe-arenaen Miami Marlins Park.

Race of Champions er en årligt tilbagevendende begivenhed, der er afviklet overalt i verden. 2017 bliver første gang løbet køres i USA, hvor man har samlet et stjernespækket felt. Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel, Indycar-vinder Juan-Pablo Montoya, rallyverdensmester Petter Solberg og NASCAR-mester Kurt Busch er blandt deltagerne i Race of Champions 2017.

Plus – Tom Kristensen. Den danske Le Mans-legende gør for en enkelt weekend comeback, og klar til kamp med motorsportens største navne. Et show-løb? Kun indtil de røde lamper slukker – så er det alvor. Boys will be boys – altid!

Udflugter

Kennedy Space Center / Cape Caneveral
Mandag, den 31. jan tilbydes en udflugt til Cape Canaveral. Afgang fra hotellet kl. 09.00 og direkte til Kennedy Space Center. Opholdet i Kennedy Spacecenter er på egen hånd, men generel entre er inkluderet. En times kørsel fra Daytona har du Cape Canaveral liggende i et stort sumpområde, hvor naturen omkring er smuk. Det er herfra NASA i mange år har opsendt sine raketter. Du har nu muligheden for at komme helt tæt på, se ramperne, bygningen hvor raketter er blevet bygget og fordybe dig i den fantastiske udvikling i rummet. Kennedy Space Center er åben og tager dig med gennem rumraketternes historie på en sådan måde, at du ikke kan undgå at blive fascineret. Med billetten har du adgang til en guidet rundtur i bus, hvor du ser ramperne, udstillinger med rumbiler, raketter og 3D biograf.
Turen koster kr. 495 per person inkl. entre. Turen gennemføres ved min. 8 personer.

Hoteller

Miami
Vi bor på et typisk ”kædehotel” i Miami området. Der er pæne værelser, nydelige opholdslokaler og lille poolområde. Ingen måltider

Sarasota
Også her et typisk amerikansk ”kædehotel/motel” nær Sarasota. Gode værelser, pænt og rent. Ingen måltider.

Daytona
Se tekst om hotellet nederst på siden.

Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Florida  - dvs. ændre rejsedage på fly (mod gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport.

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Indkvartering

Daytona Inn Beach Resort.

Daytona Inn Beach Resort.

Vi skal bo på Daytona Inn Beach Resort, som har en fantastisk beliggenhed direkte ud til stranden og kun 10 km fra Daytona International Speedway. Hotellet er beliggende i et livligt omr&ar...