+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Tag

Ungarns Grand Prix

Trabant rally i Budapest

Sæt jer ind bag rattet i den historiske bil  Trabant og oplev en underholdende og eventyrlig tur i og uden for den fantastiske hovedstad Budapest. I får udleveret et vejkort med en beskrivelse af turen samt opgaver her til. Perfekt kombination af sjov og sightseeing. Klar - parat - start!

Det vildeste paintball!

Holdånd, samarbejdsevner og strategiske intelligens kommer i spil her. Forhindringsbanen bliver stadig brugt til at træne soldater, og her skal I i hold indtage fjendens base. Her skal krybes, kravles og klatres. Slut af med en flyvetur i en fransk Cazelle militærhelikopter - slib det indre legebarn løs!

Quad Biking

/
Skal turen have et ekstra skud adrenalin, på et niveau hvor alle kan være med - så hop på og nyd turen i det kuperede terræn. Kør i samlet flok eller ræs mod hinanden. En fed oplevelse hvor i også kommer rund i landskabet på private veje som gør det muligt at teste grænser på […]

Kørekort til tank og Kalashnikov

Bootcamp på militærbanen udenfor Budapest. Ungarn byder på mange sjove muligheder, der ofte har rod i det tidligere kommunistiske styre og Den Kolde Krig. En af dem er chancen for at køre off road i originale kommunist tanks og andre militærkøretøjer. Denne oplevelse er ikke bare til herreture!

Dinner Cruise på Donau

Oplev Budapest på et krydstogt langs Donau-floden. Se de berømte varetegn mens du ombord smager på ungarsk mousserende. Middagsbuffeten nydes til tonerne fra levende musik. Stemningen er høj mens i glider forbi hovedstadens fantastiske baggrund.