+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Tag

Spaniens Grand Prix

Cocktail Masterclass

Lær hemmelighederne bagved baren i en cocktailklasse i Barcelona, der starter med et glas cava. Den mousserende vin er lavet i vinmarker lige uden for grænserne. Du ryster, rører og nipper din vej gennem en serie af fire cocktails ledsaget af tapas.

Privat gokart race

Ikke langt fra hotellerne på kysten ligger en glimrende gokart bane. Tryk på speederen, giv vennerne baghjul og stil dig øverst på podiet. Ønsker i Free style driving eller konkurrencer med heats og en vinder - Det er op til jer! Vi sørger for at jeres tur på banen bliver et hit til jeres gruppe.
Gokart Formel 1

Go-Car

Tag sightseeing til et højere niveau. De små åbne scooterbiler har hver plads til to. GPS'en fortæller hvor i skal køre hen, hvad i ser og oplever undervejs. Få gode grin, sus forbi hinanden og stop måske for en kop kaffe. 2-3 timer. Min. 21 år, fremvisning af kørekort.

Eksklusiv Golf

/
En runde golf på de flotteste baner i verden, er en drøm for mange. PGA Catalunya i Spanien ligger perfekt til en kombi-løsning. Det samme gælder mere end en håndfuld eksklusive baner i Dubai. Det er baner som rangerer allerøverst på verdensranglisten. Vi laver en turnering med turneringsleder for grupper på over 16 pers.

Relaxed Beach Lunch

/
Dette er et populært valg til frokost, men også muligt om aftenen. En afslappet stemning lige ud til stranden hvor sandet og vandet bliver til et. Bølgernes rolige bevægelser får humøret og snakken til at flyde frit. Strandfrokost i læ for solen eller måske BBQ på stranden i solnedgangen…

Spansk tapas til enhver lejlighed

Tapas fås på mange måder, men den ægte vare er Spansk. De liflige dufte og overfloden af smagsvariationer  gør tapas til er blevet så udbredt, at det i daglig tale snart sagt anvendes om ethvert måltid, der består af forskellige delikate småretter. Men i Barcelona er tapas ikke bare et ord, der anvendes i flæng. […]