+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Tag

Hollands Grand Prix

Cruise the canals

Amsterdams DNA er kanalerne. Vandet løber i 165 kanaler og binder byen sammen i et enestående kanalsystem flankeret af smukke kanalhuse. Her er den hurtigste vej rundt via kanalbåde, cykler og sporvogne.  Om end i er til skattejagt på vandcykler, et glas vin eller en gastronomisk middag på kanalen, får i oplevet kanalens farverige liv.

Lær at lave Gouda ost

Prøv kræfter med Hollandsk håndværkstradition i Beemster-området, hvor den særlige lerholdige jord har stor indflydelse på osten. Goudaosten er berømt ud over Hollands grænser. Lær om osteproduktion og lav jeres egen ost. Turen kan kombineres med lerdueskydning eller besøg i en lille fiskerlandsby.

Treasure Hunt på vandcykler

"Nordens Venedig" er Amsterdams andet navn. Tag på en skræddersyet skattejagt i kanalerne og bestem selv tempoet på vandcyklerne. Her ser i byen fra en anden vinkel og turen giver rig mulighed for en anderledes sightseeing. Opgaverne undervejs vil samtidig lære jer en masse om hinanden. 

Relaxed Beach Lunch

/
Dette er et populært valg til frokost, men også muligt om aftenen. En afslappet stemning lige ud til stranden hvor sandet og vandet bliver til et. Bølgernes rolige bevægelser får humøret og snakken til at flyde frit. Strandfrokost i læ for solen eller måske BBQ på stranden i solnedgangen…

Habour Club

I en tidligere vinterminal i Amsterdam ligger The Habour Club, en af byens mest trendy natklubber - med god grund. Klubben er indrettet som gourmetrestaurant. Alt lige fra beliggenheden i industrihavnen til atmosfæren, personalet og maden er uovertruffen.