+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Tag

Abu Dhabis Grand Prix

Ørkenen og stjernehimmel

Dubais moderne skyskrabere er hurtigt milevidt bag jer. Hvor gyldent sand vokser i meterhøje klitter, og kameler vandrer vuggende af sted. Selv om I er midt i ørkenen, er  der naturligvis fuldt AV-udstyr til rådighed. 

Quad Biking

/
Skal turen have et ekstra skud adrenalin, på et niveau hvor alle kan være med - så hop på og nyd turen i det kuperede terræn. Kør i samlet flok eller ræs mod hinanden. En fed oplevelse hvor i også kommer rund i landskabet på private veje som gør det muligt at teste grænser på […]

Eksklusiv Golf

/
En runde golf på de flotteste baner i verden, er en drøm for mange. PGA Catalunya i Spanien ligger perfekt til en kombi-løsning. Det samme gælder mere end en håndfuld eksklusive baner i Dubai. Det er baner som rangerer allerøverst på verdensranglisten. Vi laver en turnering med turneringsleder for grupper på over 16 pers.

Rooftop Dinning

/ /
Sæt jer godt til rette på toppen mens der serveres en luksus middag. En eksklusiv udsigt som kun de færreste oplever. Denne oplevelse fås i mange prisniveauer og er derfor et oplagt valg til turen. En symfoni af små retter eller en udsøgt drink, mens i lader øjnene danse over landskabet.

Dinner in the sky

/
Hvad siger i til en middag eller en kaffe pause i 50 meters højde? Vel og mærket med luft under fødderne og himlen over hovedet. Sæt dig til bords og lad dig hæve op over jorden. Her fra får panoramaudsigten en helt anden betydning. Spænd selen og få en helt unik once-in-a-life-time oplevelse.

Magisk ørkenmiddag under stjernerne

/ /
Kør ud i ørkenen i en række af jeeps. Solen dvæler i horisonten. I går det sidste stykke i tusmørke mod faklerne, der lyser op om et ekstravagant middagsbord. Nyd middagen under stjernerne, mens solen går ned bag sandbankerne. Natten omfavner jer og i kan tage hjem med en unik madoplevelse rigere.