+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Category

F1 Dining

Den store herrefrokost M/K

For grupper på over 40 personer kan vore danske kokke trylle en lækker og velsmagende frokostbuffet frem. En god blanding af lune og kolde retter. Der kan være alt fra flere slags sild, frikadeller med kartoffelsalat, tarteletter med høns i asparges, ribbensteg og rødkål, æg og rejer, varm leverpostej mm.

Vinmarker, vinsmagning og picnic

/ / /
I Sydeuropa ligger de bedste og mest charmerende vingårde omgivet af autentiske landsbyer og let bugtende dale. I disse idylliske omgivelser skal der smages på en god håndfuld af de gyldne dråber... Måske skal vi se vinproduktionen og måske er der plads til en lille picnic i naturen....

Rooftop Dinning

/ /
Sæt jer godt til rette på toppen mens der serveres en luksus middag. En eksklusiv udsigt som kun de færreste oplever. Denne oplevelse fås i mange prisniveauer og er derfor et oplagt valg til turen. En symfoni af små retter eller en udsøgt drink, mens i lader øjnene danse over landskabet.

Relaxed Beach Lunch

/
Dette er et populært valg til frokost, men også muligt om aftenen. En afslappet stemning lige ud til stranden hvor sandet og vandet bliver til et. Bølgernes rolige bevægelser får humøret og snakken til at flyde frit. Strandfrokost i læ for solen eller måske BBQ på stranden i solnedgangen…

Dinner in the sky

/
Hvad siger i til en middag eller en kaffe pause i 50 meters højde? Vel og mærket med luft under fødderne og himlen over hovedet. Sæt dig til bords og lad dig hæve op over jorden. Her fra får panoramaudsigten en helt anden betydning. Spænd selen og få en helt unik once-in-a-life-time oplevelse.

Magisk ørkenmiddag under stjernerne

/ /
Kør ud i ørkenen i en række af jeeps. Solen dvæler i horisonten. I går det sidste stykke i tusmørke mod faklerne, der lyser op om et ekstravagant middagsbord. Nyd middagen under stjernerne, mens solen går ned bag sandbankerne. Natten omfavner jer og i kan tage hjem med en unik madoplevelse rigere.

Habour Club

I en tidligere vinterminal i Amsterdam ligger The Habour Club, en af byens mest trendy natklubber - med god grund. Klubben er indrettet som gourmetrestaurant. Alt lige fra beliggenheden i industrihavnen til atmosfæren, personalet og maden er uovertruffen.

Dinner Cruise på Donau

Oplev Budapest på et krydstogt langs Donau-floden. Se de berømte varetegn mens du ombord smager på ungarsk mousserende. Middagsbuffeten nydes til tonerne fra levende musik. Stemningen er høj mens i glider forbi hovedstadens fantastiske baggrund.

Michelin restauranter

En middag med garanti for mad af høj kvalitet og perfekt service. Der findes Michelin stjernede restauranter tæt på de fleste F1 baner, og er i ude i god tid kan vi reservere bord til jer. Alternativt og lidt mere prisvenligt er kategorien lige under med Michelin anbefalinger... Altid et besøg værd.

Our small secrets

Dette er vore små hemmeligheder. Næsten alle steder har vi små oversete perler som er skjult for de fleste. De kan ligge i kældre, små haver eller i naturen. Kendetegnet er de oser af charme og personlighed. Bedst velegnet til små grupper.
1 2