+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Category

F1 Activity

Cruise the canals

Amsterdams DNA er kanalerne. Vandet løber i 165 kanaler og binder byen sammen i et enestående kanalsystem flankeret af smukke kanalhuse. Her er den hurtigste vej rundt via kanalbåde, cykler og sporvogne.  Om end i er til skattejagt på vandcykler, et glas vin eller en gastronomisk middag på kanalen, får i oplevet kanalens farverige liv.

Lær at lave Gouda ost

Prøv kræfter med Hollandsk håndværkstradition i Beemster-området, hvor den særlige lerholdige jord har stor indflydelse på osten. Goudaosten er berømt ud over Hollands grænser. Lær om osteproduktion og lav jeres egen ost. Turen kan kombineres med lerdueskydning eller besøg i en lille fiskerlandsby.

Adventure – Go wild

/
Roya-dalen ligger i et spændende bjergområde med kanaler, søer, floder, olivenlunde og ikke mindst en meget charmerende bjergby. Det er helt op til jer, hvor vilde og grænseoverskridende udfordringerne skal være - eller om I blot vil nyde naturen på en afstressende og stemningsfuld kanotur. 

Spion i ægte James Bond stil

Med ”licens til at sejle hurtigt” drøner I ned ad Themsen om bord i en high-power speedbåd. I bliver udstyret med oplysninger om den mission, I skal på, og får udstyr til at klare opgaven. Nu gælder det om at finde fjendens agenter og befri gidslerne inden de andre speedbåde, men … ”Do be carefull, […]

Et strejf af nostalgi i åben 2CV

/
Hvad er mere fransk end en tur gennem det smukke Provence og Cote dÁzur i en åben Citröen 2CV. Pak picnic kurven og sus afsted.

Fabriksbesøg hos Aston Martin og Red Bull

GPT inviterer indenfor i de hemmelige haller hos Red Bull Teamets fabrik til en eksklusiv oplevelse. Kom med bag kulissen hos en af verdens største F1 Teams. Oplev historien fra den spæde F1 start til nu og se F1 bilernes udviklingen fra koncept til det færdige produkt.

Trabant rally i Budapest

Sæt jer ind bag rattet i den historiske bil  Trabant og oplev en underholdende og eventyrlig tur i og uden for den fantastiske hovedstad Budapest. I får udleveret et vejkort med en beskrivelse af turen samt opgaver her til. Perfekt kombination af sjov og sightseeing. Klar - parat - start!

Dybhavsfiskeri i verdensklasse

Oplev Florida fra søsiden, når I sejler ud fra South Beach, Miami. Med en grundig og kyndig introduktion fra den hårdføre dybhavsfisker, er det jeres tur. Vandene ud for Miami er rige på større fisk, så chancen for at få bid er stor! Ud med snøren - skal der være et trofæ til den største […]

Cocktail Masterclass

Lær hemmelighederne bagved baren i en cocktailklasse i Barcelona, der starter med et glas cava. Den mousserende vin er lavet i vinmarker lige uden for grænserne. Du ryster, rører og nipper din vej gennem en serie af fire cocktails ledsaget af tapas.

Treasure Hunt på vandcykler

"Nordens Venedig" er Amsterdams andet navn. Tag på en skræddersyet skattejagt i kanalerne og bestem selv tempoet på vandcyklerne. Her ser i byen fra en anden vinkel og turen giver rig mulighed for en anderledes sightseeing. Opgaverne undervejs vil samtidig lære jer en masse om hinanden. 
1 2