+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Pitwalk

Populært og helt gratis arrangement

Pitwalk er noget for alle. Det er hyggeligt, det er spændende, og der er altid masser af mennesker.

Ole Lilholt
GPT Manager
Kom tæt på duften af rå motorolie og brændt gummi

På "strøgtur" i pitten mens de sidste justeringer laves

Bemærk: ACO kan ændre tidspunkt for pitwalk

Gå ikke glip af denne fantastiske oplevelse. Kom tæt, endda meget tæt på bilerne, tag nogle fantastiske billeder, og hvem ved – måske kan du få en snak med én af mekanikerne. Du går rundt direkte i området, hvor der blot 1 døgn senere hersker en hektisk aktivitet, man kun ser på tv.

Der er  ingen racing om  fredagen, da “pitlane” er åben hele dagen. Sidst på dagen afløses det af paraden i Le Mans by.

På Pitwalk kan man observere alle biler og deres chauffører og kaste sig efter fotografier foran garagerne. For de fleste tilskuere er en selfie med en chauffør et absolut must – hvis man er så heldig, at chaufførerne er i garagen, når man kommer forbi. Somme tider er der lavet særudstilling med nogle biler, og andre gange er der lavet ekstra events i forbindelse med Pitwalk. Man kan også være heldig, at kørerne sidder ved pitten og giver autografer – særligt hvis man er interesseret i en af de udenlandske kørere, som ikke kommer forbi i vores lejr.

Bemærk, det er også til Pitwalk, de forskellige bilmærker i den grad har deres grid-girls til at promovere i og omkring deres biler… Uhh…

Galleri

Gratis for alle med gyldig billet. Pitlane er åben fredag fra kl. 14:30 til kl. 19:30.

Hvornår?

Pitwalk er åben i tidsrummet fra kl. 14:30 til kl. 19:30 om fredagen. Vi gør opmærksom på, at Pitwalk er et populært indslag, så rigtig mange mennesker deltager.

Pitwalk er inkl. i din billet. Det bedste tidspunkt er at besøge pitten lige efter RaceVisit, hvor de danske kørere kommer på besøg i lejeren. Alternativt kan du – hvis du tidligere har deltaget i Le Mans og oplevet kørerparaden – gå en tur sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Da er rigtig mange til kørerparade, og stemningen er mindre hektisk. Til gengæld vil der heller ikke være nogle kørere i pitten, men det er behageligt og mere afslappende at gå Pitwalk.

For alle…

Pitwalk er for alle med en gyldig billet. Og det er absolut tiden værd.

Det sker også på Le Mans

le mans - race event
RaceVisit
le mans - herrefrokost
Herrefrokost M/K
le mans - racer om natten
Mulsanne
le mans kør selv - kører parade
Køreparade
le mans bil
Le Mans program
Vinsmagning