+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Partners

GPT's forslag

Benyt dig også af vore samarbejdspartnere

Hos Grand Prix Tours har vi mange gode samarbejdspartnere, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Det nyder vi alle glæde af. Vi er stole over at præsentere jer for et lille udvalg herunder…..

Vores populære og faste ordstyrer og gæst på RaceNights rundt om i verden til F1, er også en fantastisk fotograf.
Peter Nygaard er måske den person i verden der har set flest Formel 1 løbe – over 500 er det foreløbig blevet til…. og han tager nogle fantastiske billeder…Har du et ønske om et kvalitetsbillede – så kig her.   Læs mere
Et spændende og anderledes event- og bookingbureau der udvikler deres egne shows og arrangementer.

Særligt motorsport ligger det familieejede bureau på sinde… De skaber alt fra bunden – fra ide og konceptudvikling til castings og afvikling af arrangement. Anderledes og rigtig spændende ….   Læs mere

Paddock Club

Køb Paddock Club - En ægte VIP oplevelse
En oplevelse for de kræsne….
Lad os sige det med det samme – Paddock Club er ikke billigt. Har du ikke 35.000-50.000 kr til rådighed så glem alt om Paddock Club og vælg istedet….
Officiel autoriseret agent - opgrader din Formel 1 weekend.
F1 Experience er en prisvenlig alternativ til at komme helt tæt på sporten. Mulighederne findes i mange prisklasser og billetpakkerne varierer fra løb til løb. Vi står klar til at finde den bedste mulighed for jer….

Officiel Billetagent

Eneste Officielle agent for Le Mans i Skandinavien
Som eneste officielle billetagent i Skandinavien, kan Grand Prix Tours tilbyde dig en sikkerhed for, at du har de bedste vilkår under ACO, når du køber billet til Le Mans hos os. 
For dig betyder det at du kan vælge blandt de bedste tribuner og adgangsbilletter, du er desuden sikret at det er originale billetter du modtager.