+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Paddock Club

Grand Prix Tours er officiel salgsagent for Paddock Club, og det glæder os at kunne tilbyde individuelle billetpakker til de fleste Formel 1 løb i verden.

Køb af billetter gennem officiel salgsagent er din garanti for originale billetter!

En oplevelse for de kræsne

Paddock Club -
Det eksklusive valg

Få den ultimative motorsportsoplevelse med Paddock Club. Her har du adgang til banens – i særklasse – bedste siddepladser. Men Paddock Club er mere end den bedste udsigt. Det er også udsøgte middage, champagne, eksklusive lounges og enestående service… Men mest af alt er det adgang til F1 sportens bankende hjerte… Det bliver ikke større, og kun holdene selv kommer tættere på de spinnende motorer og duften af varm asfalt.

Verdens mest glamourøse sport...

Der er i titusindvis af fabelagtige professionelle atleter i verden. Der er kun 20 F1-kørere… Velkommen til en verden, hvor legender skabes, og hvor det at vinde betyder alt. Deres våben er ultimative mesterværker på 4 hjul indstillet til teknisk perfektion.

Formel 1 er samtidig et udstillingsvindue for verdens mest karismatiske rejsemål – jordens juveler. En verdensturne som går kloden rundt fra Australien til Europa, Asien, Mellemøsten og Amerika. En eksklusiv sport med celebreties, højprofilerede virksomhedsledere og VIPs. Velkommen til en fascinerende verden.

Paddock Club - Go beyond expectations

Ingen anden sport tilbyder samme luksuriøse produkt til deres fans

Igen og igen overraskes og glædes vores gæster over oplevelsen, som leveres af Paddock Club. Slap af og nyd en weekend som ingen anden. Oplev motorsportens største begivenhed og hele det enorme event, som Formel 1 er pakket ind i. Her kommer du helt tæt på verdens mest spændende og glamourøse sport. Du vil ikke blive skuffet! 

De bedste pladser
Exceptionel service
Eksklusiv adgang
Prisniveau

Ved næsten alle løb er Paddock Club placeret i selve pit-bygningen lige over start- og målstregen. Det er det eneste sted med udsigt over både banen og pit-lane. Du står kun få meter over teamgaragerne og har dermed en enestående udsigt over alle pitstop set fra oven. I Monaco ligger Paddock Club over Rascasse-svinget – et førsteklasses udsigtspunkt.

Med denne privilegerede placering følger en række andre oplevelser som f.eks. daglig pitwalk ved team garagerne, adgang til F1 “backstage” områder med eksklusive interviews samt guidede ture i paddocken.

Det skal også nævnes, at du med Paddock Club også har adgang til indendørs lounges med aircondition og bar, mødesuiter samt store tv-skærme, hvor man kan følge begivenhederne på banen. I de varmere områder er der flere steder mulighed for udendørs seating på terrasser eller balkoner.

Paddock Club er kompromisløs gæstfrihed! Der er ganske enkelt ikke plads til kompromis i Formel 1. Derfor garanteres den samme uforglemmelige oplevelse på tværs af alle Paddock lokationer – dog ofte med et lokalt twist for at gøre ethvert ophold specielt.

Der er bl.a. en åben Champagne-bar, gode vine og ubegrænsede forfriskninger hele dagen. Dette krydres løbende med snacks, kaffe, is, slik eller kager. Dagens kulinariske højdepunkt er uden tvivl den eksklusive middag omhyggeligt serveret med udvalgte vine. Teamet af dedikerede kokke fra hele verden skaber et valg af internationale og lokale retter af usædvanlig høj og meget delikat standard.

Med adgang til Paddock Club er du i hjertet af F1. Ingen anden sport giver dig mulighed for at komme tættere på al action. Weekenden byder på flere lækkerier…

 • Pit Lane walk er et populært indslag, hvor du kan se ingeniører foretage de sidste justeringer af bilerne
 • Der er også besøg i F1 Support området, som er samlingspunkt mellem chauffører, hold og medier. Et ellers helt forbudt område
 • Eller hvad med en TrackTour? Det er en køretur banen rundt med en professionel chauffør, der fortæller om sving, hastigheder, G-påvirkninger etc.
 • Der vil også være flere “live” optrædener fra kørere og teamchefer med interviews og indlæg samt anden underholdning
 • I Paddock Club kan du som regel også prøve dine F1 kørefærdigheder i en simulator eller få taget et billede med det ægte mesterskabstrofæ.

Paddock Club kan købes som 3 forskellige pakker – forbehold for prisændringer (forår 2024)
Alle priser er ekskl. tax.

 • 1 dag – fredagsbillet
  Disse billetter er langt de billigste og en god måde at prøve, hvad Paddock Club er. Du har adgang de rette steder, men kun om fredagen. Prisen er på mellem 850 og 1.100 USD.
 • 2 dage – lørdags- og søndagsbillet
  Måske de mest populære billetter. Priserne ligger fra 3.990 USD (flere af de europæiske løb) og op til 5.700 USD for Monaco. Resten ligger mellem disse 2 yderligheder.
 • 3 dage – fredags-, lørdags- og søndagsbillet
  For ikke at gå glip af noget, skal der 3 dage til. Her ligger de billigste priser på 5.000 USD (flere af de europæiske løb) og op til 10.500 USD for afslutningen i Abu Dhabi.

Galleri

Grand Prix-weekenden inkluderer en hel række af begivenheder udover selve løbet. Og dit Paddock Club Pass giver dig adgang til det hele.

Ole LilholtGPT Manager
Eksempel på en Paddock Club weekend

Sådan er Paddock CLub oplevelsen

Du bydes velkommen til F1 Paddock Club fra morgenstunden. Kører I selv, ankommer I via dedikerede VIP-gæsteruter til Paddock Clubs parkeringsområde.

Med hele dagen til at udforske området kan du tage dig tid til at beundre den spektakulære udsigt og nyde faciliteterne og den underholdning, der tilbydes, herunder avancerede race-simulatorer og unik vinderpokalspodium. Det er også en god ide at tage sig tid til at besøge andre områder af F1 byen, såsom F1 Village og Support Race Paddock, eller bare slappe af og nyde banen og den eventyrlige service, du modtager som Paddock Club gæst.

Gigantiske skærme i F1 Paddock Club giver mulighed for at følge al action fra andre klasser samt tidskørsler. Alternativt kan du se “live” action på en af de forskellige terrasser eller de medfølgende siddepladser. Det er dit valg. Hele weekenden er  champagnebaren åben, ligesom der er et udvalg af lækre vine og ubegrænsede forfriskninger hele dagen. Og selvfølgelig også lidt snacks og lækkerier. Dagens kulinariske højdepunkt er uden tvivl middagen, som fremtrylles af Paddock Clubs egne kokke, som følger med F1 verden rundt. Maden er i en klasse for sig – ofte med et lokalt præg. Dertil serveres udvalgte vine. 

Hver dag i F1 Paddock krydres med besøg af chauffører, tidligere vindere  og nuværende staff og teamingeniører, hvor du vil kunne få en unik indsigt i Formel 1 og weekendens racestrategier. Af alle de unikke attraktioner, som Paddock Club tilbyder, er særligt de eksklusive Pit Lane ture i høj kurs. Man kommer imponerende tæt på bilerne, samtidig med at man ser, hvordan teams holder deres garager klinisk rene og fuldt organiserede. Intet ligger tilfældigt her.

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg kan du downloade Fomula One Paddock ClubTM-appen. Paddock Club-appen giver dig vigtige oplysninger om dagsprogram, din egen tilpassede tidsplan, netværksmuligheder, løbsopdateringer og et “live” socialt feed. Det bliver ikke mere fuldendt.

F1 kørernes weekendprogram

FREDAGE
De sidste tests og banetjek

Formel 1 weekenden starter om fredagen med, at hvert hold tester nye opsætninger, mens chaufførerne forsøger at huske hvert ujævne bump på banen og svingenes skarphed. Når verdens medier og mere end 1 milliard mennesker ser på, sætter holdene deres første rundetid for weekenden.

LØRDAGE
Kvalifikation og strategi

Lørdag er dagen, hvor løbets startplaceringer skal fordeles. Her gælder alle kneb, men dagens beslutninger har indflydelse på starten senere. Kvalifikationen er et brutalt udskilningsløb i 3 etaper, og holdene vil gøre alt, hvad de kan for at kæmpe for pole position. Hold og chauffører planlægger omhyggeligt at forvente det uventede.

SØNDAGE
Den store løbsdag

Søndag er løbsdag, og stemningen er intens. Man mærker tydeligt, at atmosfæren er mere anspændt. Allerede fra morgenstunden opbygges spændingen. Berømtheder, medier og VIP’er er ude af kraft, og belastningen på hver førers ansigt er synlig. Kun en sejr tæller… Og når løbet først begynder, er al fokus på dette, indtil vi har en vinder.