+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Oplev Cape Canaveral

"Once in a lifetime" - se den interessante rumopsendelses station i Florida

Har du ikke fået nok af fart på Daytona International Speedway, så oplev det i 10. potens på Kennedy Space Center. En oplevelse for livet!

Ole Lilholt
GPT turleder og direktør
Spændende tur til en af Floridas top attraktioner

Udflugt til J. F. Kennedy Space Center

SPECIALARRANGEMENT FRA DAYTONA

5* MUSEUMS BESØG
På hjemrejsedagen tilbydes en special udflugt til Cape Canaveral Space Center. Afgang fra hotellet efter morgenmaden. En times kørsel fra Daytona har du Cape Canaveral liggende i et stort sumpområde med alligatorer. Naturen omkring centeret er smuk med udsigt over havet og sumpen. Det er herfra NASA i mange år har opsendt sine raketter.

Du har nu muligheden for at komme helt tæt på…. Se affyringsramperne og pensionerede raketter, bygningen hvor raketter er blevet bygget og fordybe dig i den fantastiske udvikling i rummet. Kennedy Space Center er et stort og åbent område som tager dig med gennem rumraketternes historie på en sådan måde, at du ikke kan undgå at blive fascineret. Der er område både ude og inde.

Med billetten har du adgang til en guidet rundtur i bus, hvor du ser ramperne, udstillinger med rumbiler, raketter og 3D biograf. Du oplever Space Centeret på egen hånd og i dit eget tempo.  Centeret er stort og 4-5 timer går hurtigt. “Must see” attraktionerne er særlige den udendørs have med raketter. Men også bygningen “Heroes og Legende” er et virkelig spændende univers. Space Shuttle Atlantis er sin helt egen og absolut også værd at inspicere.

Også for barnlige sjæle er der masser af muligheder så som iMac Theater,  KCS Step – Power – Lauch.

Turen koster kr. 495 per person inkl. entre.
Anbefales til alle som ikke har været der før. 

Rolex 24 Daytona

Turen til J.F.Kennedy Space Center kan tilvælges ved bestilling. Turen er fantastisk og er en oplevelse man bør unde sig selv mindst en gang i livet. Også selvom rumfart ikke står øverst på ønskesedlen.