+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Om Grand Prix Tours

Alt det bedste indenfor motorsport

Din rejse er
vores ansvar...

Og det ansvar er vi stolte af at tage

Motorsportsverdenen er fyldt med muligheder. Hos GPT har vi et hold af kreative entusiaster, som løbende forbedrer produktet og finder på nye ideer. Vi ønsker at være de bedste på markedet til at lave rejser til Formel 1 og Le Mans. Og vi ønsker, vores gæster skal komme hjem med en fantastisk oplevelse.

Mange tænker “Det kan vi selv arrangere”, og så går man i gang med at bestille fly med fare for fejltastning, købe F1 billetter fra ukendte leverandører, udleverer kreditkortnumre til bookingsider, man ikke kender etc. Og så håber man bare, det hele flasker sig – og tit går det godt.

Vi har mere end 25 års erfaring fra branchen. Vi er vant til ordne og booke alt, har kendskab til entrebilletter og baner og kan let navigere rundt i rejsejunglen. Dertil kommer, at vi har et kæmpe netværk med de rette mennesker indenfor motorsport, som både kan træde til ved arrangementer og åbne “låste” døre. På den måde kan vi som krydderi tilbyde ekstraordinære oplevelser og arrangementer. 

Som udgangspunkt er vi hverken dyrere eller billigere. Men du kan spare en masse tid og besvær – og i stedet få en kompetent vejledning, hvor der er garanti for gode gennemarbejdede rejser. Og med mulighed for helt unikke oplevelser. Vi ses på banerne…

Vores målsætning

Dette kan vores kunder opleve....
  • At få den bedste service allerede ved bestillingVi kender vores produkt rigtig godt
  • Danske turledere som ved noget om motorsportGælder løb med min. 10 gæster
  • At deltage i vores eftertragtede RaceNightsMuligt ved ca. 75% af alle løb
  • En lille organisation med en stor fleksibilitetOg som har plads til pludselige indskydelser
  • At vores gæster kommer glade og tilfredse hjemOg gerne tager af sted igen :-)

Fordeling af vores rejser

Hvor rejser vi hen?

Der er ingen tvivl om, at Formel 1 er vores største og meste eftertragtede produkt. Men vi kan også andet. Le Mans har været et hjertebarn i mange år og er et “must” for mange, som traditionen tro bor i vores centrale lejr ved banen. De seneste år er ture til IMSA / WEC blevet en succes. Dertil kommer Classic Le Mans, Nascar, forskellige Rallyer og øvrige historiske motorløb. Følg med på hjemmesiden for nyheder.

Formel 165%
Le Mans18%
IMSA /WEC, øvrig motorsport17%

Vores historie - helt kort

Mere end 25 års erfaring

I næsten 30 år har Grand Prix Tours lavet rejser til Formel 1. I den spæde start var der hverken online bestilling eller danske navne i start opstillingen. Men der var et lille fast og loyalt publikum til motorsportens kongeklasse. Et par GPT entusiaster, som brændte for produktet, fik lige så stille opbygget brandet.

Efter et par år dukkede Le Mans op, og snart (læs 1997) tittede den nuværende Le Mans konge Tom Kristensen frem som vinder, og en epoke tog sin begyndelse. Siden da har utallige danskere været med GPT til dette fantastiske og folkelige arrangement.

De seneste 5 år er porteføljen udvidet med ture til IMSA og WEC løbene – primært i Florida – samt ad hoc ture til en masse andre spændende løb. Ikke mindst de historiske begivenheder har stor interesse. 

Hvad siger vores gæster?

/Læs flere udsagn

Helt tilfældigt rejste vi med GP Tours til Daytona – den bedste beslutning “ever”!
Familien Skov

Vi er stadig helt ”høje” efter Formel 1 turen til USA.
Tina og Peter

Mere end 20 ture til Formel 1 med GP Tours på 5 år….
Eva og Michael

Ægte herretur med barndomskammerater – årets højdepunkt.
Anders, Lars, Søren, Jan, Kristian