+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Nyheder

Leveret af F1 journalist Peter Nygaard

Business As Usual

Så blev Formel 1 ’normal’ igen! Efter et meget atypisk Singapore Grand Prix, hvor Ferrari vandt, Red Bull var i krise og Kevin Magnussen scorede point, var det ’business as usual' ved det japanske grandprix i Suzuka.
Læs mere
spændende oplevelse med masser af godt race, en sejr til Ferrari og point til Kevin Magnussen. What´s not like?

En weekend til huske-bogen

Singapores Grand Prix blev en spændende oplevelse med masser af godt race, en sejr til Ferrari og point til Kevin Magnussen. What´s not like? Med Red Bull i krise trådte Ferrari i karakter. Carlos Sainz Jr tog sin anden pole position i træk, og selvom han var under massivt pres det meste af aftenen, kunne...
Læs mere

Så fik Max lov at svede

Efter ni sejre i træk var der lagt op til at Max Verstappen skulle cruise til en historisk 10. sejr på Monza. Men Ferrari, der altid hiver lidt ekstra op af hatten til Italiens Grand Prix, var pludselig overraskende hurtige, og i kvalifikationen blev hollænderen ’kun’ bøffen i en Ferrari-sandwich
Læs mere
Kong Max d. 9. - Peter Nygaard rapporterer fra Zandvoort

Kong Max d. 9.

På hjemmebanen i Zandvoort skrev Max Verstappen og Red Bull endnu et kapitel i den åbenbart uendelige historie om deres triumftog gennem Formel 1-sæsonen 2023.
Læs mere
Vesti på vej til Formel 1? Spanien

Vesti på vej til Formel 1?

Rygterne svirrer og spørgsmålet om hvorvidt Frederik Vesti er på vej til Formel 1 er absolut højaktuelt, men svaret ligger hen i det uvisse, og ingen kan endnu give et entydigt svar på om Frederik Vesti kan være at finde i blandt de 20 startende i F1 2024, men det afholder jo ikke spekulationerne.
Læs mere
9 Facts om Isle of Man TT Race

9 Facts om Isle of Man TT Race

Interesserer du dig for Motorcykler har du nok hørt mange forskellige historier om det berygtede og hårrejsende Isle of Man TT Race. Inden du bliver alt for hængt op på rygter og historier, så har vi samlet 9 Facts om Isle of Man TT Race.
Læs mere
1 2 3 20