+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Nyheder

Leveret af F1 journalist Peter Nygaard

Endelig: Hamilton under pres

Ingen af dem scorede point i Azerbaijan, men VM-kampen mellem Max Verstappen (Red Bull-Honda) og Lewis Hamilton (Mercedes) bølger videre. På Baku City Circuit var Verstappen i fuld kontrol indtil hans venstre bagdæk kollapsede og sendte han ind i barrieren med bare tre omgange tilbage.
Læs mere

Max spænding

Lewis Hamilton blinkede først! Efter at have delt første- og andenpladserne mellem sig i sæsonens første fire løb, skete der i Monaco noget nyt i duellen mellem Hamilton og Max Verstappen: Englænderen havde en off-weekend og sluttede blot på syvendepladsen
Læs mere

Den mest spændende Formel 1 sæson

Spaniens Grand Prix var fjerde afdeling af Formel 1-VM 2021 og Lewis Hamilton vandt for tredje gang. Mercedes-køreren er blevet nummer to i det fjerde løb – det er den bedste sæsonstart
Læs mere

Vi ses – snart!

Først vandt Lewis Hamilton foran Max Verstappen. Så vandt Verstappen foran Hamilton. Og søndag var det så Hamiltons tur til at vinde foran (I har gættet det?)…Verstappen.
Læs mere

Tid til tronskifte

Sæson-premieren i Bahrain for tre uger siden var et af de bedste Formel 1-løb i mange år. Weekendens Emilia Romagna Grand Prix i Imola var endnu bedre!
Læs mere

Det bliver vildt

Eller rettere sagt: Det er vildt! Formel 1-VM 2021 startede med et brag af et løb i Bahrain, der understregede at Lewis Hamiltons regeringstid på Formel 1-tronen kører mod enden.
Læs mere
1 2 3 9