+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Nyheder

Leveret af F1 journalist Peter Nygaard

Oscar´s første

En Formel 1-sæson med syv forskellige vindere hører til sjældenhederne – men det har vi i år! Selvom vi endnu ikke har nået sommerferien, har syv forskellige kørere stået øverst på sejrskamlen i 2024.
Læs mere
Englands Grand Prix 2024- Gasly i gruset

Sølvpilene er tilbage

Da George Russell for otte dage siden vandt Østrig Grand Prix for Mercedes, var det en ’heldig’ sejr – en gave fra Max Verstappen (Red Bull) og Lando Norris (McLaren), der ved at køre hinanden af banen rullede den røde løber ud for Russell.
Læs mere
Formel 1 i Østrig - Kørerne møder fans

Et brag af et racerløb

Østrigs Grand Prix blev for øjnene af 300 Grand Prix Tours-gæster et brag af et racerløb. Det startede som den ventede Max Verstappen walk-over, for Red Bull har altid haft den bedste aero til banen i Spielberg. Men mod slutningen blev hollænderen indhentet af Lando Norris,
Læs mere
Saintz laver donuts for fans

Max pres på Red Bull

Jo – Spaniens Grand Prix endte med endnu en Max Verstappen-sejr. Men hollænderen skal arbejde hårdere og hårdere for sine resultater, og på Circuit de Barcelona-Catalunya var han under maksimalt pres fra Lando Norris.
Læs mere

Regn med underholdning

Regnvejr gør som regel et motorløb ekstra spændende, og Canadas Grand Prix 2024 var ingen undtagelse: Byger gennem hele eftermiddagen resulterede i et underholdende løb, og selv om endnu en Max Verstappen-sejr lyder lang-gabende, var løbet på Ile Notre Dame en uhyre spektakulær affære.
Læs mere

Prins Charles af Monaco

Selvom Max Verstappen scorede endnu en sejr i Emilia Romagna´s Grand Prix, er der ingen tvivl om at han og Red Bull-teamet er kommet under pres. I Imola sejlede det hele for Max og co. under fredags-træningen, og først lørdag fik de bilen til at køre nogenlunde, som hollænderen ønskede.
Læs mere
1 2 3 23