+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Nyheder

Leveret af F1 journalist Peter Nygaard

Det var (heller) ikke sidste gang

Til Race Night på Crowne Plaza Linate talte vi om det lørdag aften: Sammenstødet på Silverstone mellem Lewis Hamilton og Max Verstappen var ikke det sidste i denne sæson.
Læs mere

Max gas til Zandvoort

Formel ´s comeback i Zandvoort blev en kæmpe succes. 35 år efter det seneste grandprix på banen i den lille badeby ved Nordsø-kysten vendte Formel 1-feltet tilbage til en kæmpe, orange Verstappen-fest, hvor hjemmebane-helten skruede max op for stemningen ved at vinde 22 sekunder foran Lewis Hamilton.
Læs mere

Et “løb” der vil blive husket

Lige nu, hvor jeg stadig er drivvåd og træt efter en lang dag i regnvejr, hader jeg Belgiens Grand Prix. De mange Grand Prix Tours-gæster, der var med til løbet, har det måske på samme måde. Men i morgen, når vi er blevet tørre, har sovet og igen ser klart på tingene, vil vi elske,...
Læs mere

Kaos-løb!

Ungarns Grand Prix blev et af de kaos-grandprix´er Formel 1 er par gange om året kaster i hovedet på os. Som så ofte før var det regnvejr der skabte balladen, der startede da Valtteri Bottas mistede herredømmet over sin Mercedes under nedbremsning til første sving. 
Læs mere

Så eksploderede det!

Det har været ventet længe, og nu kom det: Sammenstødet mellem Lewis Hamilton og Max Verstappen. Formel 1-VM 2021 eksploderede i Silverstone, da Hamilton sendte Verstappen i hegnet med tæt på 250 km/t. Sammenstødet var vel det, der normalt kaldes en ’racing incident’, men Hamilton bar hovedparten af skylden
Læs mere

Endelig: F1 med tilskuere. Og RaceNight!!

Inden sæsonen startede, var Lewis Hamilton tårnhøj favorit til at vinde en historisk, ottende VM-titel. Efter en tredjedel af sæsonen – og fem Red Bull-sejre i træk – ligger den sejrsvante englænder 32 point efter Max Verstappen.
Læs mere
1 2 3 10