Monacos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MONACO

Oplev Formel 1 i Monaco med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder ved min. 10 gæster. Opholdet i Monaco kan vælges på  flere forskellige hoteller, som alle er beliggende i Nice. Der er ca. 20 km fra Nice til Formel 1 banen i Monaco. Denne transport foregår lettest med toget, som går hvert 20. minut og tager ca. 30 min. Det er uden sammenligning den hurtigste og mest effektive måde at komme til banen, da veje i Monaco er spærret, og parkering er tæt på umulig. Denne bane er kendt for i særlig grad at få besøg af Jetset'et og de store berømtheder - derfor det lidt eksklusive renommé. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 25.05 2017 - 28.05.2017 
 • Kør selv arrangement med 3 eller 4 overnatninger på hotel.
 • Entrebilletter


Priserne for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup til Nice t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på valgte hotel 
 • 3 x morgenmad på hotellet
 • 2 x togbillet Nice - Monaco t/r
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder lørdag/søndag (ved min. 10 deltagere)
 • RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard (ved min. 10 deltagere)
   

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

TRANSPORT fra LUFTHAVNEN

Transfer er inkl. i prisen. Kommer du selv med andre fly kan der købes busbilletter til centrum for ca. 7 euro. Busser kører ca. hvert 20. minut til centrum og togstationen. Hotellerne er i gåafstand fra togstationen. Alternativt koster en taxi ca. 30 Euro. 

TRANSPORT til banen

Hotellerne ligger i den hyggelige badeby Nice ca. 20 km fra banen i Monaco. Fra centrum af Nice afgår der hvert 20. minut direkte tog til Monaco. Dette er den hurtigste, billigste og nemmeste måde at komme til centrum af Monaco på.

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Monacos Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en sjov aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Circuit de Monaco, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. Mad og drikkevarer er ekskl.

GRUPPER

Vil du køre Ferrari 575 MF1, Porsche 993 bi Turbo, Lamborghini Gallardo, Ferrari Modena F1 eller Aston Martin DB9 op ad strandvejen mellem Nice og Cannes? Ja? Så har du muligheden nu. Efter ankomsten til hotellet kan du deltage i vores helt specielle arrangement. Hvilken af bilerne du kommer til at starte i, kan vi ikke sige. Men man kan ønske. Hver deltager kører i ca. 15 min, hvorefter der skiftes. Inden bliver man grundig instrueret i, hvordan man skal styre disse mange heste på offentlige veje og stræder. Ved tilbagekomsten til hotellet bliver alle modtaget med et glas champagne eller to og en surprise gave. Arrangementet varer fra kl. ca. 14 til 18 og er baseret på grupper på min. 10 pers. Spørg for speciel gruppepris.

Ophold uden billet

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.050 pr. pers.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

Program for flyarrangement

Dag Program
Torsdag 25.05 Kl. 08.20 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Nice  kl. 10.40.
Ved ankomst til Nice lufthavn er der transfer fra lufthavnen til hotellet. 
Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

Nice er en hyggelig og charmerende by, og der er denne dag mulighed for at shoppe, se på gallerier eller nyde vejret ved den smukke strand.
Fredag 26.05 Morgenmad på hotellet..
Dagen er til fri disposition.

Kl. 15.30 - 18.00:  Har du købt tribunebillet til lørdag og søndag er der fri entre til Pitwalk. Der er ikke adgang for gæster med ståpladser. 
Der er ikke hverken træning eller kvalifikation fredag.
Lørdag 27.05 Morgenmad på hotellet.

Du kan vælge at tage til Monaco sammen med turlederen – turen foregår med kystbanen, som kører hele tiden – eller du kan tage af sted på egen hånd og det samme gælder tilbage. Du vil på forhånd få dine togbilletter udleveret.

Tog transfer til Monaco - afgang hvert 20. minut.
Tog transfer tilbage til Nice - afgang hvert 20. minut.

Kl. 20.00 - RaceNight med Peter Nygaard. F1 fotograf og journalist Peter Nygaard beretter om sidste nyt fra pitten og der bliver en hyggelig time eller to i ”racerånd”.
Søndag 28.05 Morgenmad på hotellet.
Du kan vælge at tage til Monaco sammen med turlederen – turen foregår med kystbanen, som kører hele tiden – eller du kan tage af sted på egen hånd og det samme gælder tilbage. 

Tog transfer til Monaco - afgang hvert 20. minut.
Tog transfer tilbage til Nice - afgang hvert 20. minut.
Senest kl. 19.00 skal du være tilbage på hotellet. 

Kl. 19.01 - Transfer til lufthavnen
Kl. 21.20 - Afgang fra Nice - Ankomst København kl. 23.35.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. 
Turen er uden dansk turleder - ved mere end 10 pers. vil der være dansk turleder i Monaco samt RaceNight med Peter Nygaard.
Forbehold for ændringer i flytider.

Forbehold for ændringer.

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 28. maj 2017
  Banenavn   Circuit de Monaco
  Første Grand Prix   1950
  Banelængde   3,340 km
  Antal omgange   77
  Distance   260,520 km
  Banerekord   Daniel Ricciardo (2015)
  Vinder 2015   Nico Rosberg
  Vinder 2016   Lewis Hamilton


Monacos Grand Prix er et af de løb, som alle kørere drømmer om at vinde. Ligesom Indy 500 og Le Mans står løbet alene på en hel unik måde. Det kræver en kombination af præcisionskørsel, teknisk ekspertise og stort mod at vinde F1 Grand Prix'et i Monte Carlo. Bybanen gennem Monaco levner ingen plads til fejl og kræver mere koncentration end nogen anden F1 bane. Bilerne kører med maximal "downforce", og bremserne er på hårdt arbejde. Overhaling er så godt som umulig, hvilket gør kvalifikationen i Monaco mere kritisk end i noget andet Grand Prix. Selvom det kringlede layout gør overhalinger omtrent umulige, så forsøger modige (eller frustrerede!) kørere primært forsøget i St. Devote-svinget efter start/mål, hvor feltet bremser helt ned.

Portier-hjørnet er nøglen til at opnå en god omgangstid i Monaco. Det indledes med Loews-hårnålesvinget - det langsomste sving i Formel 1 -  efterfulgt af det lange flade stykke gennem tunnelen. Flere store navne har afsluttet deres løb i de barrierer her - bl.a. Ayrton Senna og Michael Schumacher. Løbet i Monaco har været en fast del af F1 verdensmesterskabet siden 1955, og i al den tid har banen kun ændret sig bemærkelsesværdigt lidt. Først i 2003 og 2004 blev der lavet små forbedringer - primært for at øge tilskuerkapaciteten.

Når en kører vinder Grand Prix'et i Monaco, får han sit navn foreviget på en liste, der omfatter alle historiens bedste kørere. Både Graham Hill, med tilnavnet »Mr. Monaco«, og Schumacher har vundet fem gange i Monaco, mens Alain Prost har taget fire sejre, og Stirling Moss og Jackie Stewart hver har vundet tre gange. Rekordindehaveren er dog selveste Ayrton Senna med seks sejre i det lille fyrstendømme.

Den klassiske bane i Monte Carlos gader er egentlig for kort og for smal til moderne Formel 1-racing. Alligevel har Monaco den sikreste plads i Formel 1-kalenderen, og forklaringen er naturligvis den fantastiske stemning og det eksklusive publikum i fyrstendømmet i Grand Prix-weekenden: Ingen anden bane byder på så meget glamour, lir, high-society OG trafikkaos som Monte Carlo!

Trafikken og de afspærrede gader gør toget til den oplagte løsning, når man skal ind til Monte Carlo, og byens station ligger klods op ad banen. 

Lokal Guide

Det lille fyrstendømme Monaco er beliggende ud til Middelhavet ved den franske riviera. Lilleputstaten er omkrandset af Frankrig og ligger kun få km fra Italien. Monaco er verdens næstmindste land (2 km2) og har verdens største befolkningstæthed.  Her bor ca. 33.000 indbyggere, hvoraf 95% er katolikker. Landet er et monarki og er især kendt for casinoer og skattefrihed. Det officielle sprog er fransk, omend engelsk er særdeles udbredt. 

Det er her de rige og kendte samles i Formel 1 weekenden. De er der for at se og blive set. De går på shopping i byens dyre forretninger og spiser på Michelin-stjernede restauranter. Alt omkring dem er glamourøst med kæmpe både, store biler og letpåklædte pit-"babes".  

Monaco består af en smal stenet kyststrækning, der er cirka to kilometer lang og en halv kilometer bred. Hvert år, når der køres Formel 1 i Monaco, afvikles dette på almindelige veje, som bliver brugt til dagligt af folk i Monaco. Dette betyder, at byen altid er på den anden ende i forbindelse med afvikling af årets F1 løb.

Under Formel 1 i Monaco bor Grand Prix Tours i den hyggelige og elegante ferieby NIce, som ligger ca. 20-25 min. kørsel med tog fra Monaco. Byen er både eksklusiv og charmerende på én gang og byder på ikke mindst en hyggelig lystbådehavn og en dejlig strandpromenade samt utallige hyggelige spisesteder. Her nyder vore gæster at finde et spisested og måske en lille slyngelstue til en øl ekstra efter middagen.

Indkvartering

Entrebilletter Monaco. Lørdag & Søndag

Entrebilletter Monaco. Lørdag & Søndag

Entrebillet ståplads til F1 banen lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.  Bemærk, i Monaco sker der ikke noget på banen om fre...
Hotel Kyriad Gare Center, Nice

Hotel Kyriad Gare Center, Nice

Pænt og enkelt 3* hotel beliggende blot 350m fra togstationen i Nice. Der er 10 min gang til centrum og strandpromenaden. Hotellet ligger lige ved sporvognsstoppestedet "...