Mexicos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MEXICO

Formel 1 løbet i Mexico City tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Mexico. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Standardturen er med 4 overnatninger i Mexico City. Banen ligger sydøst for centrum. Der går metro fra centrum til banen, og der kan vælges mellem 2 stationer - henholdsvis Ciudad Deportiva og Puebla. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 24.10 2018 - 30.10. 2018
 • Kombinationstur USA & Mexico 16.10 2018 - 30.10 2018
 • 3 nt på 4* hotel 
 • Entrebillet 
   

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport Kastrup til Mexico City t/r
 • Skatter, bagage, catering mv.
 • 5 nætter på 4* Best Western Majestic i Mexico City
 • Entrebillet (ståplads) til F1 banen fredag, lørdag og søndag
 • Rejsegarantifond.


Prisen for hotel og entrebillet er inkl:
3 nætter på 4* hotel i Mexico City - Entrebillet (ståplads) til F1 banen Autodrom Hermanos Rodrigues fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Kun entrebillet:
Entrebillet (ståplads) til F1 banen Autodrom Hermanos Rodrigues fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, transfers, evt. enkeltværelsestillæg og opgradering af entrebillet.
Der er ikke et fast program for turen, da denne er på individuel basis og uden dansk turleder.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Autodrom Hermanos Rodrigues ligger i den sydøstlige del af Mexico City. Der går metro fra hele byen til banen. Der er 3 stationer ved F1 banen - Ciudad Deportiva og Pueblo.

Visum

For danske statsborgere er der ikke brug for visum til Mexico City. Ved ankomst får du automatisk 90 dages opholdstilladelse.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 28. oktober 2018
  Banenavn   Autodromo Hermanos Rodrigues
  Første Grand Prix   1963
  Banelængde   4,304 km
  Antal omgange   71
  Distance   305,354 km
  Banerekord   Nico Rosberg (2015)
  Vinder 2016   Lewis Hamilton
  Vinder 2017   Max Verstappen


Efter 23 års fravær kom Mexicos Grand Prix sidste år tilbage i F1 kalenderen, da arrangørerne underskrev en fem-årig aftale om at køre F1 løbet på Autodromo Hermanos Rodrigues i selveste Mexico City.

Banen er blevet ændret og moderniseret en anelse set i forhold til banens udseende, da den sidst blev anvendt i 1992. Bl.a. er banens berygtede og ultrahurtige højresving i slutningen af ​​en runde blevet ændret lidt, ligesom asfalten og underlaget har fået en kærlig hånd. Men også renovering af både tilskuerpladser og pitområdet var nødvendigt for at overholde FIA's stramme reglement.

Løbet bliver afholdt lige efter det amerikanske Grand Prix, så hele F1 "cirkuset" ikke skal flytte om på denne side af kloden en ekstra gang.

Autodromo Hermanos Rodrigues er beliggende i den offentlige park Magdalena Mixhuca Sports City i den sydøstlige del af Mexico City. Banen blev bygget i 1959. Kort efter indvielsen mistede køreren Ricardo Rodrigues sit liv i et løb. Deraf navnet. Løbet køres i 2.285 m højde, hvor luften er væsentlig tyndere end normalt, og dette vil skabe problemer for kørerne. Banens sidste store 180 graders kurve er både super hurtig og ekstrem farlig - dog ændret en anelse i 2015. Kurven er lidt blødere end en lignende kurve på Monza. Dette betyder, at der lige gives lidt mere gas og fart - og det gør svinget farligere. Det var iøvrigt her, unge Rodrigues kørte galt. Efter kurven kommer langsiden på godt 1,2 km, hvor max hasigheden nærmer sig 320 km/t.

Interessen for F1 i Mexico er steget voldsomt i de seneste år. Dette skyldes i særlig grad debuten i 2011 af Sergio Perez, som i år kører for Force India. Det er iøvrigt den kører, som danske Kevin Magnussen tog sæde fra hos McLaren til sæsonstart i 2014. Begivenheden er stor for mexicanerne, som gerne vil vise verden, hvad Mexico står for i dag. Arrangørerne håber, at løbet kan tiltrække ca.180.000 tilskuere i løbet af de 3 dage, løbet varer. Med knap 9 mio. indbyggere i Mexico City er der trods alt en del mennesker at tage af - og det er en befolkning, som langsomt bliver rigere.

Lokal Guide

Mexico City er en af verdens største byer og en af verdens hurtigst voksende byer. I 1950 havde byen omkring 3 millioner indbyggere. I 2000 var det anslåede indbyggertal i selve Mexico City 18.131.000. Det anslås, at indbyggertallet i Stor-Mexico City er helt oppe på 28 millioner i et byområde, der dækker et areal på omkring 5.000 km². De vilde bjerge, der omslutter byen, virker som kanten af en skål og er medvirkende til byens alvorlige luftforureningsproblem.

En fascinerende storby som næsten kan tage pusten fra enhver. Men det behøver den nu ikke. De mest besøgte turistattraktioner i Mexico City er koncentreret i det historiske centrum; herunder Plaza de la Constitucion eller Zocalo, National Palace, Metropolitan Cathedral, Templo Mayor, Palace of Fine Arts og Alameda Park. Et par blokke nord for Palace of Fine Arts, ved Plaza Garibaldi, er et af de bedste steder i Mexico City at høre levende mariachi musik.

Du vil også ønske at udforske kvartererne Zona Rosa, Roma, Condesa, Coyoacan og San Angel. Her finder du dejlige parker, pladser, butikker, markeder og caféer. Nogle af de bedste turistattraktioner i Mexico City er disse kunstneriske kvarterer - herunder også det trendy posh kvarter Polanco, hvor du finder nogle af Mexico Citys bedste natklubber og smarteste restauranter.

Lidt udenfor centrum ligger den gamle aztekiske by Tenochtitlan. Her blev Mexico City oprindeligt bygget i dalen af den gamle Texcoco. Aztekerne byggede et indviklet netværk af kanaler til at navigere i byen. Efter ankomsten af ​​spanierne i 1519 blev de fleste af de aztekiske strukturer og kanaler ødelagt og erstattet med moderne veje og bygninger. Historieelskere vil finde de bedste resterende eksempler på gamle Azteker-bygninger i den sydlige Xochimilco-bydel og 50 km nordøst for byen Teotihuacáns arkæologiske sted. I Xochimilco kan du leje en farverig trajinera (træbåd) til at turnere kanaler og have.

 

 

Kombi

Kombi

FORMEL 1 REJSE TIL USA & Mexico

Kombinationstur til F1. En efterspurgt tur hvor du får 2 eksklusive løb med på en og samme tur. Først oplever vi det amerikanske F1 Grand Prix i det vilde western i Texas. Herefter går det videre til Mexico hvor F1-feberen raser på sit højeste nogensinde. Her får vi en intens og spændenden oplevelse hvor fansene er helt fantastiske.

Grand Prix Tours tilbyder:

Kombinationstur - Flyarrangement fx 16.10.2018 - 30.10.2018

 • Fly Kastrup eller Billund - Houston 
 • Fly fra San Antonio til Mexico City
 • Fly fra Mexco City til Kastrup eller Billund
 • Alle transfer mellem lufthavn - hotel t/r
 • 6 nætter med morgenmad på Habitat Suites, Austin
 • 2 nætter med morgenmad på Indigo Riverwalk, San Antonio
 • 5 nætter med morgenmad på Best Western Majestic, Mexico City
 • Udflugt til Gruene og San Antonio torsdag
 • Transport til F1 banen fredag i Austin inkl. stop i Outlet
 • Transfer til F1 banen i Austin bane lørdag og søndag
 • Entrebillet - ståplads til F1 USA
 • Entrebillet - ståplads til F1 Mexico City
 • RaceNight med Peter Nygaard i Austin
 • Dansk turleder i USA
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond


Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og opgradering af entrebillet.

 

Program for KOMBINATIONS-REJSE

Dag Program
Tirsdag 16.10 Kl. 06.15 - Afrejse fra Billund via Frankfurt.
Kl. 07.10 - Afrejse fra Kastrup via Frankfurt. 
Ankomst Houston  kl. 14.05.
Ved ankomst til lufthavnen er der transfer fra lufthavnen til hotellet. 
Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.
Onsdag 17.10 Morgenmad på hotellet.
Der tilbydes en tur ud til banen, hvor vi kommer tæt på det hele, inden festen starter. Turen fortsætter ind til Austin centrum
Torsdag 18.10 Kl. 07.10 - Afrejse fra Kastrup via London.

Morgenmad på hotellet.
Der tilbydes en tur til Gruene med frokostpause og videre til San Antonio, hvor Alamo kan besøges. Tid på egen hånd til river walk. Vi kan også anbefale en lille hyggelig bådtur.
Fredag 19.10 Kl. 11.35 - Ankomst Houston.

Morgenmad på hotellet..
Dagen er til fri disposition.

For de som har lyst kører vi efter morgenmaden ud til et stort Outlet Center hvor der er mulighed for at shoppe lidt. Efter et par timer fortsætter vi videre til banen for at se omgivelserne og lidt af træningen. Dette arrangement er inkl. i prisen for de som ønsker det.
Lørdag 20.10 Morgenmad på hotellet.

Kl. 11.00 - Fri træning:.
Kl. 16:00 - Kvalifikation.
Kl. 19.00 - Fri adgang til stor koncert 
Transport retur til hotellet på egen hånd.

RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard. Tidspunkt oplyses på stedet af turlederen.
Søndag 21.10 Morgenmad på hotellet.

Kl. 14:00 - Løbsstart.
Kl. 19:00 - Fri adgang til stor koncert.
Transport retur til hotellet på egen hånd.
Mandag 22.10 Morgenmad på hotellet.
Transfer fra hotellet til hyggelige San Antonio.
Ved ankomst er der indkvartering (værelser klar fra kl. 14.00).
Resten af dagen er fri til at hygge sig i den meget charmerende by.
Tirsdag 23.10 Morgenmad på hotellet.
Dagen er fri på egen hånd.
Nyd dagen i Texas og oplev the wild west.Til aftensmad kan anbefales finde et steakhouse og få et par virkelig gode bøffer.
Onsdag 24.10 TIdlig morgenmad og transfer til lufthavnen.
Kl. 10.10 - Fly fra San Antonio til Mexico City med ankomst kl. 12.10.
Herefter transfer til jeres hotel som ligger spot-on i centrum af Mexico City. 
Resten af dagen er fri.
Torsdag 25.10 Morgenmad på hotellet.
Dagen er fri. Vi anbefaler at deltage i en udflugt til pyramiderne Teotihuacan som ligger lige udenfor byen. 
Fredag 26.10 Morgenmad på hotellet
Dagen er fri. Mulighed for at tage ud og se træning.
Lørdag 27.10 Morgenmad på hotellet
Metro til og fra banen
Kl. 10.00 - Fri træning:.
Kl. 13:00 - Kvalifikation.
Søndag 28.10 Morgenmad på hotellet.
Metro til og fra banen.
Kl. 13:10 - Løbsstart.
Mandag 29.10 Morgenmad på hotellet.
Sidste dag i Mexico City. Det meste af dagen er til rådighed inden det sidst på dagen går mod kølige Danmark. 
Afgang mod lufthavnen ca. kl. 17.00.
Kl. 20.55 - Flyafgang fra Mexico City.
Tirsdag 30.10 Ankomst i Kastrup og Billund ca. kl. 18.15.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. 
Turen er med dansk turleder i Austin - Forbehold for ændringer i flytider.
Transfer til F1 banen i Mexico City er med Metro. Der er 3 stoppesteder ved banen. 

Forbehold for ændringer.

Indkvartering

Best Western Majestic, Mexico City

Best Western Majestic, Mexico City

Best Western Majestic er et hotel med en lang historie. Det ligger i en af byens ældste bygninger midt i centrum. Nærmeste nabo er ​​den berømte plads "Plaza d...
Entrebilletter, Mexico

Entrebilletter, Mexico

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.