Andre motorsportsture

Både i Europa og udenfor Europa er der et hav af spændende Motosportsarrangementer - og Grand Prix Tours har efterhånden været med til mange af dem en eller flere gange. Vi tilbyder et udvalg af arrangementer og billetter. Året rundt kan der købes entrebilletter til MotoGP.

Hvert år laver vi 2-3 særarrangementer som vi sender ud i nyhedsbreve og tilbyder vore mange læsere. Det er spændende tiltag som kun de færreste kender.

Ring evt på tlf. 7020 6383

Rolex 24 Daytona

Rolex 24 på daytona international speedway Tag med Grand Prix Tours og oplev Jan Magnussen, og flere andre dansker kæmpe om sejren på Daytona. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Turen kan vælges med og uden flybillet. På turen bor vi på et lille hyggeligt ....Læs mere »

Krydstogt i Caribien & Rolex 24 Daytona

Krydstogt i CARIBIEN & Rolex 24 på daytona  NYHED: Fernando Alonso har netop bekræftet at han også stiller op til Rolex 24 på Daytona. Rejs væk fra vinteren i Danmark.... Tag på 10 dages krydstogt i det vestlige Caribien og lad dig forkæle ombord. Nyd solen og de tropiske paradisøer mens ....Læs mere »

12 Hours of Sebring

12 HOURS OF SEBRING på SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY WEC - IMSA - BIKE WEEK - Få det hele på en uge..... Det kan næsten ikke blive bedre! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement, hvor der fredag køres en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, mens der dagen efter, lørdag køres ....Læs mere »
4 dageFra 9.990,-

12 Hours of Sebring & Cruise i Caribien

12 HOURS OF SEBRING + 1 uges KRydstogt i CARIBIEN WEC - IMSA - BIKE WEEK  og ikke mindst en uges krydstogt i Caribien. Den perfekte ferie for både ham og hende! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement med både en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, og det legendariske 12 Hours ....Læs mere »
14 dageFra 19.990,-