Andre motorsportsture

Både i Europa og udenfor Europa er der et hav af spændende Motosportsarrangementer - og Grand Prix Tours har efterhånden været med til mange af dem en eller flere gange.

Vi tilbyder et udvalg af arrangementer og billetter. Året rundt kan der købes entrebilletter til MotoGP.

Hvert år udvælges 2-3 særarrangementer som vi sender ud i nyhedsbreve og tilbyder vore mange læsere. Det er spændende tiltag som kun de færreste kender.

I menuen til højre er et udvalg af det vi har gode erfaringer med. Ikke alle ture køres i år, men det er altid inspiration til større eller mindre grupper som ønsker en anderledes oplevelse som smager af motorsport. Programmerne er kun et forslag og vi er åbne for gode forslag og ønsker.

Ring evt på tlf. 7020 6383

Rolex 24 Daytona

Rolex 24 på daytona international speedway Tag med Grand Prix Tours og oplev Jan Magnussen, Marco Sørensen og Chrstina Nielsen kæmpe om sejren på Daytona. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Turen kan vælges med og uden flybillet. På turen bor vi på ....Læs mere »
6 dageFra 10.990,-

Bilmuseer & Rolex 24 Daytona

Oplev Florida & de store bilmuseer + 24 Rolex Daytona Skal du have den helt store udgave af rejsen til 24 ROLEX Daytona? Denne tur er udvidet med 2 ekstra dage i Maimi og besøg på 3 vanvittige bilmuseer inden turen går til Daytona, hvor vi skal opleve Jan Magnussen kæmpe i sin Corvette. En helt speciel og privat tur ....Læs mere »

Race of Champions, bilmuseer og Rolex 24 Daytona.

Daytona, museer & Race of champions Skal du have den helt store udgave af rejsen til 24 ROLEX Daytona? Denne tur er udvidet med 2 ekstra dage i Miami hvor Race Of Champions afholdes for første gang i Amerika. Pt. er bl.a Tom Kristensen, Sebastian Vettel, Juan Pablo Montoya og Peter Solberg klar til start. Herefter er der besøg ....Læs mere »