Marriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur (Hotelklasse: 4+ stjerner)

I hjertet af Kuala Lumpur, kun 500m fra byen varetegn Petronas Twin Towers, ligger dette flotte 5* luksushotel. Hotellet er bygget i 2 moderne fløje med et stort og indbydende poolområde foran. Her er hyggelig poolbar, solterrasse og liggestole. Fra hotellets øverste etager er der en fabelagtig udsigt over byen. Hotellet har flere restauranter. Den japanske Sagano restaurant har vundet flere priser for sin spændende mad. Desuden er der restaurant Dynasty med kinesiske menuer samt Vougue cafe. Dertil kommer flot fitness center, tennisbane samt tyrkisk bad og sauna. Hotellet er velegnet til større grupper og konferencecenter. Internet via kabel er tilgængelig overalt på hotellet.

Beliggenhed
Super central beliggenhed midt i downtown af Kuala Lumpur. Indenfor kort afstand er der masser af restauranter og flere spændende shopping centre - bl.a. mall Suria KLCC og Pavillion, som er byens største og nyeste. Førstnævnte er beliggende i bunden af  Petronas Twin Towers. Skal der lidt natteliv til kan området Changkat Bukit Bintang med masser af barer og restauranter anbefales. Her er ca. 2 km at gå. Der er 45 km til lufthavnen.

Værelserne
Stilfulde og elegante værelser med gulv til loft-vinduer på ca. 30m2. De har desuden eget marmorbadeværelse med både badekar og bruser. Alle værelser er med safebox, aircondition, strygejern, hårføn, minibar, kaffe og te faciliteter, fladskærms TV og telefon.

Der er mulighed for opgradering til "Lifestyle" værelser. Dette er en etage for sig selv hvor værelserne generelt er nyere og mere moderne. Endvidere er der adgang til en special lounge kun for "Lifestyle" gæster. Afhængig af tidspunkt på dagen er der gratis snacks, eftermiddagste, Hors d´oeuvres, cocktails, og ikke alkoholiske drikkevarer. Endvidere er der businesslounge.

Forplejning
Opholdet er med kæmpe luksuriøs morgenbuffet i top udvidet udgave. Serveres fra 06.30 til 10.00.

Attribut

Bar Ja
Hotelkategori 5
Pension 1/4
Antal værelser 921
Centrum 0m
Internet Ja, tillæg
Parkering Ja
Restaurant Ja
Wellness Ja

Kort