Le Mans - Praktiske info

BØRN

Børn på Le Mans er oplagt. Har de en interesse i motorsport så får de rigtig meget ud af en tur til Le Mans. Der er kr. 400 i rabat på børn under 12 år. Børn skal altid være iflg. en voksen, når de skal ind på banen.

STORSKÆRM
I Grand Prix Tours Camp Karting Syd har du mulighed for at følge løbet via vores storskærm. Du kan følge optakt til løbet allerede fra onsdag. Som partner med Eurosport, kan Grand Prix Tours som den eneste arrangør vise alle 24 timer af løbet, samt alle træninger og kvalifikationer.

opladning af mobiltelefon

I baren på Le Mans har vi en ladestation, hvor det er muligt at oplade din mobiltelefon. Vi beder folk om at tage hensyn og ikke tage stik ud på telefoner, der er under opladning, ligesom fuldt opladede telefoner skal afhentes og ikke spærre for andre som gerne vil oplade sin telefon. Opladning er på eget ansvar. 

LÆGE
Igen i år tilbyder vi Dansk læge på Le Mans.
Vores læge hedder Dr. Uno S. Heldmann. Han opholder sig på Camp Karting Syd, hvor der 2 gange om dagen er åben konsulation, som er gratis for Grand Prix Tours gæster. Han kan naturligvis også tilkaldes til akut hjælp, hvis der skulle være brug for dette. Hos Grand Prix Tours er vi stolte af at kunne tilbyde denne service, som skaber ekstra tryghed for alle.