Le Mans - Information

BØRN

Børn på Le Mans er oplagt. Har de en interesse i motorsport så får de rigtig meget ud af en tur til Le Mans. Der er kr. 400,- i rabat på børn under 16 år. Børn skal altid være iflg. en voksen, når de skal ind på banen.

Kørselsvejledning til Grand Prix Tours Camp

Karting Syd - Le Mans
Motorvej A1 følges mod Paris.
Kort efter Ch. De Gaulle lufthavnen, og rastepladsen Vemars er passeret, følges A3 mod Bordeaux. Bliv ved med at køre mod Bordeaux. Motorvejen kommer til at hedde A86 og A4, men kør hele tiden mod Bordeaux indtil du når ud på A10.
Efter Paris skiller motorvejen sig, A10 går mod Bordeaux, mens A11 går mod Le Mans, her køres mod Le Mans.

Kort før Le Mans går en motorvej af mod Tours. Kør af med denne (undertavler viser mod Le Mans). Kør af ved den første afkørsel (23). Du kommer ned igennem betalingsanlægget, og derefter op i en stor rundkørsel. Kør af med sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer ned på en 4-sporet vej.
Følg den 4-sporede vej til du kan se Dunlop-kurven på din venstre hånd, når der kommer et enormt græsområde på venstre hånd, kører du af med afkørslen, her skiltes mod ”D 315” ”LeMans” ”Pont Lieve”. Du kommer op i en rundkørsel, følg sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer tilbage ned på den 4-sporede vej i modsat retning, og kør herefter af med 1. afkørsel.

Drej til højre, og følg vejen ned langs hovedtribunen. Fortsæt til der kommer en rundkørsel, her drejes til venstre (skiltning mod Karting Prost). Efter ca 200 meter kører du under Le Mans banen. Ca. 200 meter længere fremme kommer Karting Syd på venstre hånd.

TV

I Grand Prix Tours Camp Karting Syd har du mulighed for at følge løbet via vores skærme. Du kan følge optakt til løbet allerede fra onsdag. Som partner med Eurosport, kan Grand Prix Tours som den eneste arrangør vise alle 24 timer af løbet, samt alle træninger og kvalifikationer. Og i år afvikles Tour de France samtidig med Le Mans, så vi håber at få mulighed for også at vise lidt derfra.

opladning af mobiltelefon

I baren på Le Mans har vi en ladestation, hvor det er muligt at oplade din mobiltelefon. Vi beder folk om at tage hensyn og ikke tage stik ud på telefoner, der er under opladning, ligesom fuldt opladede telefoner skal afhentes og ikke spærre for andre som gerne vil oplade sin telefon. Opladning er på eget ansvar. 

LÆGE
Igen i år tilbyder vi Dansk læge på Le Mans.
Vores læge hedder Dr. Uno S. Heldmann. Han opholder sig på Camp Karting Syd, hvor der 2 gange om dagen er åben konsulation, som er gratis for Grand Prix Tours gæster. Han kan naturligvis også tilkaldes til akut hjælp, hvis der skulle være brug for dette. Hos Grand Prix Tours er vi stolte af at kunne tilbyde denne service, som skaber ekstra tryghed for alle.