Le Mans - information

Praktiske informationer

Le Mans - Velkommen

VELKOMMEN TIL Le Mans 2020  Vi glæder os så meget.... Den 30. juni har ACO, som er Le Mans arrangørerne, bekræftet at Le Mans afvikles den 19.-20. september 2020 og det er bekræftet, at løbet køres med tilskuere... Så endelig er det muligt at komme til motorløb "live" i 2020. Og endda til et af de mest eftertragtede motorløb – 24 timers LE MANS. GPT er på pletten og vi er så klar til Le Mans. Le Mans 2020 bliver et løb der overgår i historien af mange grunde. Først ....Læs mere »

Le Mans - Madbilletter

Inden afrejse tænker kun de færreste på hvad de skal leve af på Le Mans. Focus går på løbet, kørerene, transporten og hvordan man kan bo. Men alle som har været på Le Mans ved, at i løbet af et par dage bliver det rigtig vigtigt at kunne få sig et ordentlig måltid mad - og ikke mindst til en fornuftig pris. Her træder Grand Prix Tours i særlig karakter. I Campen Karting Syd har vi måske ikke Le Mans største køkken, men vi har uden tvivl Le Mans bedste køkken. Gennem årene ....Læs mere »

Le Mans banen

Fakta om banen   Løbsdag   Lørdag 19. til søndag 20. septemberi 2020   Banenavn   Circuit de la Sarthe   Første Grand Prix   1923   Banelængde   13,629 km   Løbets længde   24 timer   Sving   38 pr. omgang   Distance rekord   5.410 km (2010) - 397 omgange   Banerekord   3 min. 17,475 sek. - Andre´ Lotterer i 2015   Vinder 2017   Porche Team   Vinder 2018   Toyota Gazoo Racing   Vinder 2019   Toyota ....Læs mere »

Le Mans tribuneplan

På Le Mans er der mulighed for at tilkøbe flere forskellige tribunebilletter. På kortet herover ses beliggenheden af de forskellige tribuner. Priserne svinger fra 675 kr. til 1080 kr. afhængig af, hvilken tribune man ønsker. Har man billet til en tribune gælder denne under hele opholdet. Selvom man køber en tribune billet på Le Mans har man stadig adgang til alle ståplads områder på Le Mans. Tribuner bestilles i Trin 3 i on-line booking delen. Tribuner bliver som regel udsolgt inden Le Mans, så vi anbefaler ....Læs mere »

Le Mans - Information

BØRN Børn på Le Mans er oplagt. Har de en interesse i motorsport så får de rigtig meget ud af en tur til Le Mans. Der er kr. 400,- i rabat på børn under 16 år. Børn skal altid være iflg. en voksen, når de skal ind på banen. Kørselsvejledning til Grand Prix Tours Camp Karting Syd - Le Mans Motorvej A1 følges mod Paris. Kort efter Ch. De Gaulle lufthavnen, og rastepladsen Vemars er passeret, følges A3 mod Bordeaux. Bliv ved med at køre mod Bordeaux. Motorvejen kommer til at hedde A86 og ....Læs mere »