Le Mans - Madbilletter

Inden afrejse tænker kun de færreste på hvad de skal leve af på Le Mans. Focus går på løbet, kørere, transporten og hvordan man kan bo. Men alle som har været på Le Mans ved, at i løbet af et par dage bliver det rigtig vigtigt at kunne få sig et ordentlig måltid mad - og ikke mindst til en fornuftig pris. Her træder Grand Prix Tours i særlig karakter.

I Campen Karting Syd har vi måske ikke Le Mans største køkken, men uden tvivl Le Mans bedste køkken. Gennem årene er lejren blevet kendt vidt og bredt omkring for sit store og varierede udbud af kvalitetsmad til fornuftige priser. Et godt dansk morgenbord med dansk kaffe, pålæg, rugbrød og rundstykker giver en god start på dagen - hver dag.

Både til frokost og aftensmad tilbydes dagens ret samt et par ekstra menuer til de sultne gæster. Udvalget spænder fra diverse risretter, biksemad og svensk pølseret, til steaks med salat, spareribs og mexikanske specialretter. Dertil krydrer vi med par danske specialiteter til særarrangementer. Vi har bl.a. haft stegt flæsk med persillersovs, kæmpe wienerschnitzel, flæskesteg med kartofter og rødkål. Alle ugens dage kan der købes diverse sandwiches i baren som kan tages med ud til banen. Tag forbi vort køkken på Le Mans og se dagens retter.

Speciel
Torsdag indbydes til Dinner Night, som skal bestilles hjemmefra - læs mere
Lørdag afholder vi traditionen tro vores populære herrefrokost - læs mere

Madkuponer

  • Morgenmadsbilletter kr. 75 pr stk.
  • Billetter til Dagens ret kr. 85 pr. stk

Madkuponer bestilles og betales hjemmefra og udleveres sammen med jeres entrebilletter på Le Mans. I kan selv vælge det antal i ønsker af hver billettype. Dagens ret kan bruges både til frokost og aftensmad.