Le Mans - Madbilletter

Inden afrejse tænker kun de færreste på hvad de skal leve af på Le Mans. Focus går på løbet, kørerene, transporten og hvordan man kan bo. Men alle som har været på Le Mans ved, at i løbet af et par dage bliver det rigtig vigtigt at kunne få sig et ordentlig måltid mad - og ikke mindst til en fornuftig pris. Her træder Grand Prix Tours i særlig karakter.

I Campen Karting Syd har vi måske ikke Le Mans største køkken, men vi har uden tvivl Le Mans bedste køkken. Gennem årene er lejren blevet kendt vidt og bredt omkring for sit store og varierede udbud af kvalitetsmad til fornuftige priser. Et godt dansk morgenbord med dansk kaffe, pålæg, rugbrød og rundstykker giver en god start på dagen - hver dag.

Både til frokost og aftensmad tilbydes et godt måltid mad til de sultne gæster. Menuen spænder fra klassiske danske retter over til velsmagende panderetter. Dette suppleres af et stort udvalg fra lejrens pølsevogn. Tag forbi vort køkken på Le Mans og lad dig friste af dagens retter.

Speciel
Fredag afholder vi traditionen tro vores populære herrefrokost - læs mere

Madkuponer

  • Morgenmadsbilletter kr. 75 pr stk.
  • Billetter til Dagens ret kr. 90 pr. stk

Madkuponer bestilles og betales hjemmefra og udleveres sammen med jeres entrebilletter på Le Mans. I kan selv vælge det antal I ønsker af hver billettype. Dagens ret kan bruges både til frokost og aftensmad.