VELKOMMEN TIL Le Mans 2020 

UPDATE: 10 AUGUST. LE MANS 2020 VIL BLIVE KØRT UDEN TILSKURERE
ACO har tilrettet deres event ud fra myndighedernes påbud og anbefalinger. Det byder, at der p.t. er et forsamlingsforbud, der påbyder, at man er maks. 5.000 mennesker samlet. For at imødekomme dette krav, bliver der på Le Mans lavet forskellige ”Villages”, hvor der max vil være adgang for 5.000 mennesker inkl. personale e.t.c. Disse er på vedhæftede kort markeret med farver og man vil kun have adgang i de områder man bor i. Ved ankomst udleveres et armbånd, der indikerer hvor du har adgang. 

I hver ”Village” vil ACO sørge for, at der er udsigt til banen, storskærm, udskænknings og madsteder samt lidt boder ligesom der arbejdes på underholdning i ”Village områderne” (dog ikke store koncerter). Der vil opstillet dispensere med håndsprit. Vi ved desværre ikke på nuværende tidspunkt noget om agang til tribuner

Grand Prix Tours holder flyttedag på Le Mans 2020. Vi har sagt ja til at bruge det område, der hedder Chateau Houx, som er beliggende parallel med Houx og her bor du så i en lejr i ”Village området” sammen med kun gæster fra Grand Prix Tours.  Her bor vi i et skønt indhegnet område med egen indgang og hvor der er læ og bevoksning. Du har fra vores plads adgang til hele det gule område og har ikke langt heller til togstationen, hvor der kører lokal tog til Le Mans by. 

Vi opbygger en lejr, hvor vi forventer ca. 200-300 danskere på de ca. 10.000m2 som vi har til rådighed. Der er bade, toiletter og fælles telt. I teltet vil være TV skærme, så løbet også kan ses i lejren, hvis du skal have et ”pit stop” fra banen.  Altså vil der være samme faciliciteter tilgængelige som i vores normale lejr på Karting Syd.

I fælles området kan du købe mad og drikke og det er også her vores teamchef John Nielsen vil kommentere fra.

Ankomst vil være muligt fra onsdag den 16. september kl. 14.00

ØVRIGE FORHOLDSREGLER MAN SKAL FORHOLDE SIG TIL:
Grundet forsamlingsforbud på p.t. maks. 5.000 gæster kan der p.t. ikke gennemføres:
Adgang til teknisk kontrol onsdag – (ACO forsøger at lave det virutel)
Adgang til pitwalk fredag
Koncerter i det ”gamle Village område”
Der vil ikke blive gennemført køreparade i Le Mans by
Alle offentlige steder i Frankrig, skal man p.t. bære mundbind. 
Vi forventer næste update den 17 august

Grand Prix Tours efterlever naturligvis også alle retningslinjer og vil gøre vores til, at vores 2020 Le Mans givetvis kan kaldes ”Petit Le Mans” bliver en uforglemmelig oplevelse alligevel – også selvom der ikke kommer 200.000 gæster, som det plejer, men nok nærmere 30.000 fordelt i områder a 5000.

GPT er på pletten og vi er så klar til Le Mans.

Le Mans 2020 bliver et løb der overgår i historien af mange grunde. Først og fremmest valgte ACO allerede tidlig på året af flytte løbet fra den traditionelle uge 24 og frem til midten af september. Alene det er et tiltag der går over i historien.

Der skal kke lægges skjul på, at flytningen skyldes udbruddet af Covid-19, som har påvirket hele verden siden de tidlige forårs måneder. Og med det i baghovedet, stiller det naturligt nogle krav til både de lokale arrangører, os som rejsearrangør men også til Jer som gæster....

Le Mans 2020 bliver et Le Mans med masser af ræs og god plads til alle. ACO har p.t. lavet begrænsninger på deltagerantallet og derfor lukket salget for billetter. Vi har dog sikret os billetter til vores lejr, hvor du er samlet med ca. 300-400 danske fans. Der vil således være god plads i fællesområder og rundt på banen. Når vi er 10-14 dage før afrejse, vil vi sende vejledninger og eventuelle restriktioner ud, så vi alle kan efterleve myndighedernes anbefalinger.

Det vigtigste er selve ræset, stemningen op til løbet og det at være der hvor bilerne både kan høres og lugtes. Det glæder vi os helt vildt til at opleve igen. Er du en ”garvet” Le Mans gæst, skal du også vide, at ACO har ændret hele deres set up for, at der ikke bliver for tæt af mennesker. Det betyder at nogle af de faste programpunkter udgår og istedet er der et par andre nye tiltag ligesom, der bliver mere kørsel på banen med flere træninger etc. 

Grand Prix Tours har igen i år vores egen løbsekspert med på Le Mans. Tidligere Le Mans vinder John Nielsen vil underholde med stort og småt og kommentere løbet undervejs. (Måtte F1 kalenderen kræve, at John ikke kan komme med, vil vi finde en ”erstatning”, så der kan blive meget godt Le Mans snak i lejren).

På dette link  kan i se det foreløbige program – der vil løbende blive opdateret med nye tiltag, men lige nu er alt nyt og tiltagene skal lige falde på plads.

Grand Prix Tours og team glæder sig helt vildt til, at se Jer igen på Le Mans 2020.
Du kan frit vælge at køre selv, købe en busrejse eller en flyrejse. Du kan også frit vælge om du selv medtager ”din bolig” eller du vil købe indkvartering i telt eller bungalow hos GPT – se det store udvalg under "Rejser til Le Mans".  Endvidere medbringer vi egne kokke som sørger for mad til alle måltider i vores hovedlejr på Karting Syd.