+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Tribuner på Le Mans

Skal Le Mans opleves fra tribunen?

Circuit de la Sarthe
- Tribuneoversigt

Tribune eller ståplads?

Le Mans-banen er en af de baner, hvor en ståplads langt hen ad vejen giver dig en fantastisk oplevelse. Banen er stor, og løbet er langt. Derfor vil man også gerne bevæge sig omkring og se løbet fra flere forskellige vinkler og “hotspots”. Præcis her kommer ståpladserne til sin fulde ret.

Når det er sagt, så er tribunerne absolut ikke at forglemme. Netop det lange løb gør, at siddepladsen på tribunen gør underværker til en afveksling – særligt hvis benene er lidt oppe i årene… Samtidig er der ingen tvivl om, at både starten og afslutningen ses absolut bedst fra tribunerne. Stemningen er her lige en tand højere, men også udsigten og oversigten er bedre. Til slut er der ved tribunerne gode storskærme, således man hele tiden kan følge udviklingen og stillingen i løbet. Her kan man godt være lidt “lost” ude på banen. Som en lille “krølle på halen” er priserne for tribunerne på Le Mans til at have med at gøre sammenlignet med f.eks. F1 løb. 

Med en tribunebillet får du også adgang til Pitwalk om fredagen. Her kan du observere alle biler og deres kørere, mens mekanikerne finjustere bilerne til løbet lørdag.

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige tribunebilletter på Le Mans. På kortet ses beliggenheden af de forskellige tribuner. Har man billet til en tribune, gælder denne under hele opholdet. Selvom man køber en tribunebillet på Le Mans, har man stadig adgang til alle ståpladsområder.

Tribuner bestilles i Trin 3 i online bookingdelen. Tribuner bliver som regel udsolgt inden Le Mans, så vi anbefaler at tilkøbe evt. tribune hjemmefra.

Tribunekort - Circuit de la Sarthe

Tribunetillæg

Ståplads TIRSDAG – SØNDAG0,-
Tribune 5 – Goodyear1.500,-
Tribune 11 – Wimille1.000,-
Tribune 12 – Benoist1.000,-
Tribune 15 – Chinetti1.500,-
Tribune 16 – Sommer1.500,-
Tribune 19 – Lagache1.450,-
Tribune 20 – Léonard 1.450,-
Tribune 21 – Tavano1.500,-
0
Første 24-timers løb
0
Løbets varighed i timer
0m
Banelængde
0
Sving pr. omgang

Galleri

Se hele Le Mans banekort

Læs mere om Le Mans-banen
og få et et godt oversigtskort, der dækker hele banen