Le Mans Rejser

Se udvalget af rejser til Le Mans

Le Mans - Kør selv - Opstillet telt

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB! Le Mans er en folkefest af bedste kaliber… Og i særlig grad hvis hurtige biler og udholdenhed har din interesse. Stemningen i både  Grand Prix Tours lejren og rundt på banen er fantastisk. Overalt er der lagt til en lille uge med højt humør og masser af ræs. Er du til fællesskab og ekstra aktiviteter så er der fine muligheder når du rejser med Grand Prix Tours.  Din Kør Selv rejse til Le Mans byder på stor flexibilitet og markedets bedste udvalg af indkvarteringer. ....Læs mere »
5 dageFra 2.590,-

Le Mans - Kør selv - Standplads

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB! Le Mans er en folkefest af bedste kaliber… Og i særlig grad hvis hurtige biler og udholdenhed har din interesse. Stemningen i både  Grand Prix Tours hovedcamp og rundt på banen er fantastisk. Overalt er der lagt op til en lille uge med højt humør og masser af ræs. Er du til fællesskab og ekstra aktiviteter så er der fine muligheder når du rejser med Grand Prix Tours.  Din Kør Selv rejse til Le Mans byder på stor flexibilitet. Med egen bil er der fuld frihed til ....Læs mere »
5 dageFra 2.295,-

Le Mans - Bus

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB! Le Mans er en folkefest af bedste kaliber. Og i særlig grad hvis hurtige biler og udholdenhed har din interesse. Stemningen i både  Grand Prix Tours lejren og rundt på banen er fantastisk. Overalt er der lagt til en lille uge med højt humør og masser af ræs. Er du til fællesskab og ekstra aktiviteter, så er der fine muligheder når du rejser med Grand Prix Tours.  Hos Grand Prix Tours tilbyder vi afrejse med bus til Le Mans både tirsdag og torsdag. Ved afrejse tirsdag er ....Læs mere »
7 dageFra 3.690,-

Le Mans - Fly - direkte

Le Mans 18.09 2020 til 20.09. 2020   Vi gør opmærksom på at der ikke vil være et direkte fly til Le Mans i 2020.  Flyrejser til Le Mans lufthavn direkte ved banen. Der tilbydes afrejse fra både Sønderborg,  Odense, Billund. Afrejse er fredag morgen med hjemkomst søndag aften. Som eneste arrangør tilbyder Grand Prix Tours fly, der lander direkte i Le Mans lufthavn - mindre end 500m fra selve banen. Ved ankomsten har vi transferbus med dansk personale, som står klar til at byde Jer velkommen. På Le Mans ....Læs mere »

Le Mans - Fly Billund - via Paris

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB! Flyrejser til Le Mans med Grand Prix Tours. Der tilbydes afrejse fra Billund via København. Afrejse er torsdag og hjemrejse mandag. Ved ankomst til Paris lufthavn står dansk personale klar til, at modtage jer og sørge for transporten videre til lejren i Le Mans - ca. 2-3 timer.  På Le Mans bor alle direkte ved banen på hovedcamp Karting Syd. Man kan vælge at medbringe eget telt eller købe ophold i et telt, der er slået op og klar til indflytning ved ankomst ....Læs mere »
5 dageFra 6.590,-

Le Mans - Fly København - via Paris

VERDENS MEST LEGENDARISKE 24 TIMERS LØB! Flyrejser til Le Mans med Grand Prix Tours. Der tilbydes afrejse fra både Billund og København. Afrejse er torsdag og hjemrejse mandag. Ved ankomst til Paris lufthavn står dansk personale klar til at modtage jer og sørge for transporten videre til lejren i Le Mans - ca. 2-3 timer.  På Le Mans bor alle direkte ved banen på hovedcamp Karting Syd. Man kan vælge at medbringe eget telt eller købe ophold i et telt, der er slået op og klar til indflytning ved ....Læs mere »
5 dageFra 6.590,-